Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הפגוש של רנו 12 משנת 75+ (אחרי מתיחת הפנים)

אותו פגוש של דלתא רק שבדלתא הוא צבוע בשחור. רק הגריל השחור הוא מהצורה הישנה יותר והוא תוספת של לירוי.

עלה לו לא מעט כסף ומי שמעוניין לקבל אותו נא ליצור קשר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

קודם כל אסף תעלה תמונה של הרכש החדש !

היום חזרה אלי עליזה אחרי שבוע "מילואים" אצל רון הבן של יוני מהמוסך , באחוריה השתיל הפרחח זוג רמקולים שאם הם היו קיימים בשנת 1975 הייתי צריך לשלם ארנונה ומיסים על הפעלת מועדון ריקודים ...:lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
קניתי את ה12 של לירוי שלצערנו הרב פוצצה בוכנה יומיים לפני העברת הבעלות ולכן יקח לה עוד חודש +- לחזור לכביש.

אחרי ה5 באוקטובר (כשאחזור מצרפת) נתחיל בעזרתו האדיבה של רמי התותח לחליף לה מנוע.

אגב, פליקס עדיין למכירה למי שמעוניין.

נכון שהאוטו היה שלי אבל אני מכרתי אותו למישהו אחר במצב תקין והוא זה שמכר לאסף .

פורסם

ליד לוד לא?

לירוי, האוטו היה בסדר גמור, נסעתי ונהגתי בו כמה ימים לפני שהוא פוצץ בוכנה.

אין מה לעשות זה חלק מהגיל... זה נראה כמו מנוע מקורי משנת 76'.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

עדכון :

המנוע פורק לגורמים , סליבים הוצאו בוכנה אחת שעשתה בעיות הוחלפה ממנוע של תורמת , כמו כן בוצע ליטוש קל (HONING)של הסליבים .בינתיים לא נגעתי באוטו כבר כשבוע אתחיל לחבר את חלקיו בקרוב מאוד , היום השגתי שרשרת טיימניג ומותחן אצל עאטף בנצרת .

אסף, אתמול בכנס משפחתי הוזכר שמו של רפתן מאצלנו שהחזיק עד לא מזמן רנו 12 סטיישן , הבחור קנה רכב מודרני ויתכן שהרנו עדיין זרוקה אצלו ברפת אבדוק זאת בהזדמנות , אשמח אם תעלה תמונות של הרכב בכלל ושל הבוכנה המפוצצת (האם הבלוק התפוצץ ? )

פורסם

תמונות ראשונות של המנוע הגמור, וקצת מסביב...

בתמונה הראשונה מככב הפולי שהתעקם, ובתמונה השניה רואים את הטלטל מבצבץ דרך הבלוק.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
רנו 4 נצפתה מוזנחת במושב אחיסמך

מי מרים את הכפפה והולך לבדוק את הנושא?

איפה ראית במושב אחיסמך אני מחפש רכב יכול להתאים לי אם תפרט אשמח לבדוק ממקורות יודעי דבר(חבר מהמושב)

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

• תוכן חדש...