Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר מפגש בארוע חגיגות סיום הקייץ של מועדון החמש, מתארגן טיול מועדונים דה שבו ורנו 4

להלן ההודעה שפורסמה בפורום הדה שבו:

בשבת, ה-31 לחודש, נצא לטיול רגוע על הכרמל, ופיקניק באחת מפינות החמד הרבות שם, יחד עם חברי מועדון רנו 4.

כולם מוזמנים, עם המשפחות, אוכל, ומצב רוח!

פרטים לגבי מקום וזמן המפגש יפורסמו בהמשך.

במידה ומזג האוויר לא יאפשר, נדחה את הטיול בשבוע, ל-7/11.

להתראות על הכרמל!

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם
לאחר מפגש בארוע חגיגות סיום הקייץ של מועדון החמש, מתארגן טיול מועדונים דה שבו ורנו 4

להלן ההודעה שפורסמה בפורום הדה שבו:

בטיול לאיזור הכרמל שנערך לפני כשנתיים נפגשו בפעם הראשונה לימונית ועליזה ושם יצאה ההחלטה להקים מועדון לרנו 4 , בזריזות אופינית לישראלים עברו שנתיים + והנה יש גם מועדון לרנו 4 .

יבורכו המפגשים הללו , ואני בטוח מגיע ! ( זה קל"ב ) :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אגב אורן! מצאתי את פסי הקישוט שהורדתי והם מחכים לך.

במקור היו חסרים שני החלקים הקדמיים ביותר, אבל זה ממש לא בעיה להשיג.

לדעתי למישהו מהחברים היקרים במועדון יש כאלה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אסף, מעולה תודה. בתקווה שאני אקח אותם במפגש בסוף החודש. בטי תהיה כבר מדוגמת עד אז?

מקווה שאני אמצא גם את החלקים הקדמיים.

אגב, אני מנסה עכשיו שלא להדביק את המקלדת בסיליקון ובחומר אגזוזים מהאצבעות שלי, כי הרגע סיימתי לעבוד על בעית חדירת ה-CO2 מצינור הפליטה לתוך תא הנוסעים. היה שם שילוב של דליפה מהחיבור של הצינור פליטה שבתוך תא המנוע יחד עם גומיית מוט-הגה שנפלה (ועוד כמה חורים בקיר האש) - מה שגרם לכל הגזים הרעילים לדלוף לי ישר על הברכיים בזמן נסיעה. מזל שעד עכשיו לא היו גומיות בדלתות, אחרת עוד הייתי נחנק...

את החומר איטום לאגזוז קיבלתי ללא תשלום מבעל מוסך אגזוזים, למרות שלא הייתה בינינו היכרות מוקדמת, ובכלל הוא עושה רושם של אחלה בעל מקצוע (גם עמדה שם קורבט אספנות יפיפיה, אגב). אם מישהו מחפש מוסך אגזוזים באיזור אני בהחלט ממליץ - גדליה ובניו באזה"ת הישן נתניה.

פורסם

גם האגזוז רוקד! צריך לחזק את האומים שיושבים על הגוז'ונים שמקשרים בין הדוד האחורי לעיגון הפגוש.

אם תסדר את זה גם הרעידות כבר יחלשו משמעותית.

אני לא רואה סיבה שתמנע מבטי להשתתף במפגש הבעל"ט, אבל לך תדע.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

אכן האגזוז שר לי סרנדות בטורים גבוהים, זה ב TO DO LIST שלי. אני אחזק את העיגון שציינת, שזה חשוב במיוחד מכיוון ששאר העיגונים לאגזוז מתחת לאוטו נעלמו עם השנים...

אני חושב גם שחלק מהרעידות באו מהחיבור הרופף שחיזקתי היום, אני אבדוק אם זה עזר אחרי שהחומר יתייבש.

אתמול גם סידרנו את מנעול מכסה המנוע, שהיה עייף כבר זמן רב אבל החליט להתפרק לגמרי לאחרונה. מקווה שזה יחזיק.

אסף מצאת כבר מנוע?

פורסם

בתהליכים...

אגב, במפגש אני אראה לך איך אפשר לסדר את הפגוש הקדמי שיהיה ישר ולא נפול ועלוב. :lol:

זה דורש החלפה של הבורג הארוך הזה.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

הי אורן

אני מציע לך להחליף את התמונה בסימלון שלך (לא מבין את הידית)

ותשים כבר את פליקס !!!

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

יטופל.

צריך לעשות לעשות למפלצת שלי מקצה צילומים.

הידית בתמונה שייכת לאחות הגדולה שלה - רנו מגאן. זה מפעם שהידית התפרקה לי וצילמתי את זה כדי לקבל ייעוץ לתיקון בפורום.

אגב, אקסל, אשמח אם תסביר גם את התמונה שלך בסמלון, שה-XM לא תתחיל לקנא בסבתא DS

פורסם
אקסל תראה, כל אחד והשלב שלו באבולוציה, בינתיים החלום שלי הוא סיטרואן XM ידנית עם מנוע V6 עצל :)

תשאל את גינאדי עם הוא עצל :twisted::twisted::twisted:

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
אסף, מעולה תודה. בתקווה שאני אקח אותם במפגש בסוף החודש. בטי תהיה כבר מדוגמת עד אז?

מקווה שאני אמצא גם את החלקים הקדמיים.

אגב, אני מנסה עכשיו שלא להדביק את המקלדת בסיליקון ובחומר אגזוזים מהאצבעות שלי, כי הרגע סיימתי לעבוד על בעית חדירת ה-CO2 מצינור הפליטה לתוך תא הנוסעים. היה שם שילוב של דליפה מהחיבור של הצינור פליטה שבתוך תא המנוע יחד עם גומיית מוט-הגה שנפלה (ועוד כמה חורים בקיר האש) - מה שגרם לכל הגזים הרעילים לדלוף לי ישר על הברכיים בזמן נסיעה. מזל שעד עכשיו לא היו גומיות בדלתות, אחרת עוד הייתי נחנק...

את החומר איטום לאגזוז קיבלתי ללא תשלום מבעל מוסך אגזוזים, למרות שלא הייתה בינינו היכרות מוקדמת, ובכלל הוא עושה רושם של אחלה בעל מקצוע (גם עמדה שם קורבט אספנות יפיפיה, אגב). אם מישהו מחפש מוסך אגזוזים באיזור אני בהחלט ממליץ - גדליה ובניו באזה"ת הישן נתניה.

גם אני תיקנתי את האגזוז שלי אצל גדליה מעניין אם הוא אמר לך משהו

אני מתקן אצלו כבר משנת 85

אחלה בן אדם

• תוכן חדש...