Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו כול שנה אני נוהג לפנק את עצמי לקראת יום ההולדת שלי

אז השנה הזמנתי לי ג"קט אומנם הזמנתי מאיביי צרפת

אבל משום מה הוא הגיע מסופיה בולגריה אז היום הוא הגיע

מוקדם מהצפוי {יום ההולדת רק בשבוע הבא} אבל אחלה :

מזל טוב איש יקר

פורסם
חברים, 2 שאלות קלאץ' אליכם

1. האם אמור להיות גריז בתוך בית הקלאץ'?

2. איפה אני יכול לקנות קלאץ' חדש למפלצת שלי?

תשובות

1. לא .

2. אמיר - קלוש 04-8417083

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

מזל טוב עופר!

אורן: נסה ליד הבית אצל מאירמן. לא מכיר אותו, אבל הבנתי שאפשר למצוא אצלו כאלה דברים.

חוץ מזה, ניתן להזמין קלאצ' בכל מני מקומות אחרים במידה ולא תמצא, וכמובן שבמקרה הגרוע מכל, אפשר לשלוח את שלך לשיפוץ!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אז כנראה שהחשש שלי התממש - מחזיר השמן בין הגיר לקלאץ' התפגר. גם 2 המחזירים שבין הגיר לגלגלים עושים רושם של שביתה. כמו כן, יש חור בקוטר 2 ס"מ בגיר למעלה, איפה שמוט ההילוכים יוצא מהתיבה (החור מוסתר ע"י גומיה). כל החניה שלי מסריחה משמן גיר (לפחות זה ריח של שמן טרי - הוחלף לפני שבוע...)

האם יתכן שהקלאץ' אצלי גמור בגלל השמן שנכנס אליו? אחרי הכל מדובר בקלאץ' לא קשיש במיוחד. והאם יש אופציה רק לנקות ממנו את השמן או שזה לא יעזור וצריך להחליף?

ואסף, אני זוכר שהחלפת מחזירי שמן כלשהם, אילו מחזירים הם היו?

פורסם

החלפתי מחזירים לציריות...

אני מודאג אך ורק מהחור שדיברת עליו. אותו אתה יכול לסתום עם חומר אגזוזים אבל עדיף לרתך.

לגבי מחזירי שמן - אחד עולה 5 שקלים ולהחליף אותם זה בדיוק חצי דקה ברגע שאתה מפרק את הגיר ע"מ להחליף קלאצ'.

הקלאצ' לא רועד בגלל דליפות שמן עד כמה שידוע לי, קלאצ' שדולף אליו שמן הוא קלאצ' מחליק ובאוטו שלך הקלאצ' לא מחליק.

הוא רועד כי הוא פשוט מאוד לא איכותי וכנראה מחודש בצורה רשלנית.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
הקלאצ' לא רועד בגלל דליפות שמן עד כמה שידוע לי, קלאצ' שדולף אליו שמן הוא קלאצ' מחליק ובאוטו שלך הקלאצ' לא מחליק.

הוא רועד כי הוא פשוט מאוד לא איכותי וכנראה מחודש בצורה רשלנית.

ואולי הוא רועד כי קר לו בלילה , אולי הוא חולה מגעגועים .... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אוקיי, אז כמו שתיכננתי (קיוויתי שמישהו יצליח לשבש לי את התכנונים..) - מחר אני אבדוק איפה אפשר לקנות קלאץ' במחיר טוב. אני במקרה נוסע מחר בצהריים לפתח תקווה אז הדבר הטבעי הוא פשוט לקנות במאירמן, אבל אני מאמין שאפשר להשיג מחיר טוב יותר.

אחר כך, בתקווה שנמצא 3 מחזירי שמן מתאימים (אם מישהו יודע מידות זה מעולה!) - נכנס למוסך להחליף את הכל.

דווקא לגבי החור בתיבה אני לא מודאג מדי (למרות שלא ברור איך 2-3 ס"מ של מתכת עבה נעלמים פתאום :shock:). זה חלק מהמכסה העליון של התיבה, וכשהגיר יהיה בחוץ פשוט נחליף אותו עם המכסה של התיבה הרזרבה.

פורסם

אורן

אני קניתי את המצמד שלי אצל מאירמן

העניין שצריך לקחת דוגמא כי הבנתי שיש כמה סוגים

לגבי מחזירי השמן יש לו גם לגבי מחיר הוא לא שוחט

אבל גם לא זול

אגבבאזה מוסך אתה מטפל באוטו

פורסם

היי עופר,

לפי ההיינס צריך ל-1108 סמ"ק שלנו 5 אינץ' קוטר פנימי, 7.1 אינץ' חיצוני. אני אבוא אליהם מחר עם הנתון הזה.

פעם דיברתי איתו בטלפון, עוד כששקלתי לקנות את האוטו, והוא אמר שזה יעלה בסביבות ה-500 שקל.

לגבי מוסך - עד עכשיו את רוב הדברים עשיתי בבית, חוץ משיפוץ קרבורטור והחלפת צמיג, ככה שעוד לא הייתי עם האוטו במוסך. במגאן אני מטפל בטופ-קאר בהוד-השרון, אבל ראיתי בשרשור שלקחת את פרנסין למוסך עין ורד. ממליץ?

לא הייתי שם אף פעם, אבל בכל פעם שאני רואה טאטא חבוטה יש להם סטיקר של "מוסך ורד"...

• תוכן חדש...