Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי שלשום בצהריים את המפלצת למוסך להחלפת קלאץ' + תוספות, ולצערי האוטו עדיין לא מוכן מה שאומר שאחמיץ את המפגש בשבת. אני כבר מת להרגיש איך היא נוסעת עכשיו, אבל לא נורא, העיקר שיעשו עבודה יסודית גם אם זה לוקח זמן.

קטע מצחיק הוא שהמוסכניק ניסה בזמנו לקנות את הרנו שלי מאסף, לפני שאני שמתי עליה את היד... ואם זה לא מספיק, בדרך למוסך אני עוצר בתחנת דלק וניגש אליי בחור בג'אמפי. "זו הרנו מחיפה?" הוא שואל אותי. לדבריו, מסתבר שגם הוא רצה לקנות אותה ושהקדמתי אותו... תראו איזה אוטו סחיר.

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכחת את ה "+ תוספות" :wink:

למעשה רוב הזמן הלך על השגת החלקים. התעקשתי על קלאצ' איכותי, ואתמול בכלל שלחו למוסך קלאצ' שלא מתאים לרנו 4 - פעמיים!!! :?

גם להשיג מחזירי שמן לגיר, גומיות למתלים (יבשות), וגומיה למסרק (יש קרע) לוקח זמן.

פורסם

רכב סחיר ? היום התקשר אלי יוני מהמוסך , יש על עליזה מדבקה של המוסך והתקשר אליו מישהו ואמר לו רד מהאוטו וקח 5000$ , יוני כמובן שלח אותו קיבינימט , הלנד קרוזר שלו שוה הרבה יותר !

ואז אותו אחד הסביר לו שהוא היה בטוח שהוא זה שנוהג ברנו האדומה .... :lol::lol::lol:

מיותר לציין שגם אז יוני שלח אותו קיבינימט ... :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
טוב, משהו שלא הסתדר בסוף הסתדר והטיול יתקיים בשבת הקרובה, 7.11

אחרי שהסופה חלפה עברה לה, ומבטיחים לנו שבת יפה, ננסה שוב לצאת לטיול:

בשבת, ה - 7 לחודש, נצא לטיול רגוע על הכרמל, ופיקניק באחת מפינות החמד הרבות שם, יחד עם חברי מועדון רנו 4.

כולם מוזמנים, עם המשפחות, אוכל, ומצב רוח!

נפגשים ב9:30 בתחנת הדלק של גלילות.

עם הצפוניים נפגש ב 11:00 בתחנת דלק "סונול" בצומת אליקים, על כביש 672.

משם נסע לדרך נוף הכרמל - עפר וכביש קלילים ועבירים לכל סוגי המכוניות

http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-88950,00.html

מה בתוכנית?

קפה במוחרקה

פיקניק (כל אחד מביא מה שמתאים לו) - איפוא שיראה יפה ונעים בסביבות הק"מ ה-16, לקראת סיום המסלול

במידה ויהיה הרבה בוץ נמצא פינת חמד ונשאר בה.

להתראות על הכרמל!

היה טיול שטח מהנה ביותר, תודה לחברים על ההזמנה ועל האירגון.

שבוע טוב

עדי

07112009317.jpg

07112009318.jpg

07112009319.jpg

07112009320.jpg

07112009321.jpg

07112009322.jpg

07112009323.jpg

07112009324.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם

היה טיול מדהים, נהנינו מאוד הרכבים נזכרו בימיהם הטובים בשדות ובגבעות של פרובנס.

תודה למועדון הדה שבו שייזם את המפגש (ראובן ויואל) ותודה מיוחדת לעדי אריה וחיים מהסניף הצפוני של מועדון החמש, שבאומץ לא יתואר סיכנו את רכביהם המדהימים בטיול שטח.

למרות שהדה שבו והרנו 4 בנויים ל"שטח" כזה והרגישו בבית, הרכבים האחרים יזכרו טוב טוב את הטיול. גם בטי של אסף עברה את מבחן הדרך בהצלחה (עם ניחוחות קלטץ חדש).

הנה כמה תמונות לציון האירוע (עוד תמונות ואולי גם סרטון קצר בקרוב באתר מועדון רנו 4)

Img7526.jpg

Img7527.jpg

Img7529.jpg

Img7536.jpg

Img7538.jpg

Img7539.jpg

Img7543.jpg

Img7547.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

• תוכן חדש...