Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמוליק, הלבנה היא סוסיתא-12 ולא רום-כרמל! :-o

נכון , טעיתי :loco:. כל פעם שאני רואה סוסיתות מהדגמים האלה , השם הראשון שעולה לי לראש זה רום קרמל. זה עוד מתקופת הסדיר שלי בסדנה בעזה, קראו לכולם רום קרמל, כל ג'יפ CJ היה סיקס (אפילו אם היה לו מנוע ארבע צילינדרים).

לא נורא; לצורך המעשה לספרדיים זה מספיק.

שמוליק

Citroen Mehari 1970

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב רמי!

אני הולך לשטוף טוב-טוב את הרצפה ואת כל איזור המנוע-גיר-קרטר כדי לעשות סדר עם כל הדליפות המשונות שיש לי. אבל לפני שננקה - נלכלך! אני הולך לטיול ג'יפים ;)

פורסם

בכלל תוציא את הקרטר ותנקה גם מבפנים. מומלץ ביותר!!

אתמול האוטו קירטע לי קצת ונדהמתי לגלות שהחולרע שרפה פלטינה בפעם השלישית החודש!!!

הוצאתי את המפלג כדי להבין למה לכל הרוחות זה קורה וגיליתי מפלג רומני מחורבן ומתפרק, שהציר שלו רוקד לכל הכיוונים.

עכשיו אני מחפש מפלג צרפתי דוסלייר כמו שצריך ולא איזה אלקטרוקוריצה MADE IN ROMANIA.

רמי, מזל טוב ונשמח לארח אותך!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
וגיליתי מפלג רומני מחורבן ומתפרק, שהציר שלו רוקד לכל הכיוונים.

עכשיו אני מחפש מפלג צרפתי דוסלייר כמו שצריך ולא איזה אלקטרוקוריצה MADE IN ROMANIA.

(תחשוב על מבטא רומני) פאול - תוריד אותו , הוא לא מסכים ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

היום פירקתי קרבורטור שהיה לי במחסן. מדובר ב- "CARFIL 32 IRMA" רומני (רגע!! רגע!!) מבוסס על WEBER איטלקי.

ניקיתי ביסודיות ופתחתי את כל הדיזות. - לדעתי, הוא מתאים גם ל-R4! ככה שאם מישהו רוצה לנסות...:wink:

בהזדמנות זאת אני רוצה לשלוח את הקרבורטור הצרפתי והטוב (SOLEX) לניקוי שיפוץ וכיוון.

עידכונים בהמשך.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

טוב, פרוייקט חיסול נזילות השמן הושלם היום (טפו טפו טפו יורק על חתול שחור)

במוסך עבודי בקלנסוואה - מומלץ בהחלט לבעלי רנו 4 מהסביבה, ותודה לעופר על ההמלצה.

אגב, אסף, ראיתי היום בקלנסוואה רנו 12 נוסעת, בצבע תכלת עם ציורים של להבות על הכנפיים! כנראה היא מאוד מהירה :)

ותגיד, את הקלאץ' הקודם אתה החלפת או הבעלים שלפניך?

פורסם

התכוונתי לרנו 4

אני מנסה לדעת אם בהחלפת הקלאץ' הקודמת (לפני שנה ומשהו) החליפו גם את המחזיר שמן בין הגיר לקלאץ'

פורסם

בפליקס הוחלף קלאצ' (ע"י הבעלים הקודמים) בצורה רשלנית ועלובה במיוחד ללא חריטה של גלגל התנופה!

לא אמור לעניין אותך אם הוחלף מחזיר שמן. יש נזילה - תחליף, אין נזילה - הרווחת. :roll:

אגב האוטו שלך אמור לעבור בקרוב חיזוק ברגים לראש.

ואני מתגעגע אליו רצח!!! זרוק כמה תמונות.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

ואם היו חסרים לי דברים לעשות באוטו, עכשיו אני צריך לראות פחח.

כל זה באדיבות אדיוט בברלינגו שנכנס באוטו מאחורה בחניה בלי להשאיר פרטים, כמובן... :x

PEUGEOT 205 XR 1992

• תוכן חדש...