Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורן: זאת מגבת של איקאה!!! ואיזה טיפ? אף פעם לא מזיק! ומה קורה עם פליקס? הבעיות נפתרו?

אם אתה רוצה יש לי קרבורטור של דלתא (רגע!! רגע!!) מבוסס על WEBER עם דלק בלחץ, בא לך לנסות?

לגבי פליקס, בדיוק רשמתי בשרשור המקביל - בלי עין הרע צביקה פיזר את הבלאגן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2356617#post2356617

והטיפ: הוא הציע שכשאתה נוסע עם בטי ואתה מרגיש שהמנוע מתחיל להיחנק ועומד להיכבות - תמשוך צ'וק. ככה אפשר לבדוק אם הבעיה בקרבורטור או לא, ובכלל להתאפס על הגורמים. בכל מקרה, טוב שהסתדרת. ועכשיו שלשנינו יש קרבורטורים מלוקקים אני בזאת מזמן אותך לדראג-רייס בירושלים!!! (ואני גם מקווה שתסרב להצעה :oops:)

פורסם

על האוטו שלך נעשה מה שאתה רוצה. :twisted:

לפי התכניות ד"ר רמי ואני אמורים לקשט אותה בציריות (מנגנות כל הנסיעה) ומשאבת מים (הפרופלור כבר בעולם שכולו טוב).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
חזרתי אתמול מירושליים והעליות שם נראות מפחידות

בשביל זה הצעתי את לטרון

מה מפחיד רנו 4 ? :twisted: זה רכב ידוע בכך שהוא לא מחליף מנועים , הוא מחליף נהגים ... :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
:bugeyed: מה ? האם אתה מדבר על ה :king:, הוא יפנק את עליזה ? :shock: אני פשוט .. :oops:

דני , מחכים לך מנוע וגיר במצב מצוין , המנוע הוא המנוע שהיה ברנו 4 הכחולה שפירקתי אותה והוא פנטסטי , כמובן הוא שלך :lol:

פורסם
דני , מחכים לך מנוע וגיר במצב מצוין , המנוע הוא המנוע שהיה ברנו 4 הכחולה שפירקתי אותה והוא פנטסטי , כמובן הוא שלך :lol:

מתי לבוא להרכיב ? , קפה עליך ובקלאווה עלי ! :wink:

פורסם

עדכון: הוצאתי את הנשם שממלא את הקרבורטור בג'יפה, ניקח צינור ונוריד אותו למטה עד שנעשה משהו רציני עם המנוע הזה.

אגב: נזילת השמן נפסקה , כנראה שהנשם פוצץ את הפקק..

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

לבוא להרכיב ביום שישי ? :oops:

פורסם
לבוא להרכיב ביום שישי ? :oops:

אתה אורח רצוי מאוד ותמיד מוזמן , תגיע ביום שישי לקחת המנוע , לגבי ההרכבה נתאם יום אחר כי זה יום דחוס במשימות

פורסם
תשובה לעניין זה תבוא מרמי ! :?:

דני יקר , שוב אתה תמיד אורח רצוי בכל עת , גם אם לא אהיה בבית אתה יכול להגיע בכל עת להעמיס את המנוע

פורסם

היום ראיתי רנו 4 כחולה, עם בונדו על הכחול בחיבור בין הדלת האחורית לגג. אספנות. ברח' מרדכי מקלף במפרץ חיפה.

מכירים?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...