Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפודים זוהרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הדרישות?

ומדוע האפודים שנמכרים לא עומדים בתקן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ישנם אפודים שכן עומדים בתקן אבל החוק הוא מה-1/1/2006

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לפני יומיים יצא לי לתדלק עם חבר את הרכב שלו.

המתדלקת כמעט הכריחה אותו לקנות "אפוד מגן".

הוא, שהשתחרר לפני שנה וחצי משירות בעזה ובכלל לא שמע על החוק, היה בטוח שהיא צוחקת עליו..

.אגב, לא קנה

פורסם
עזוב אותך מאפודים זוהרים ומשטויות, תבקש משמר את החליפת איומים.

פליקס

אחרי ביקור שלי עם החליפה , אתה יוצא זוהר.

פורסם

החוק, אם לא יחול שינוי, יכנס לתוקף בראשון לינואר 2006 ותהיה ארכה של 4 חודשים להצטייד. כבר יש תקן ישראלי והוא תואם את האירופאי. לאחר שתשכך הפאניקה, ניתן יהיה להשיג אפוד בכ- 10-20 ש"ח, תלוי באיכות החומרים. כדאי לחכות.

פורסם

תקן לא תקן העזרו בכל אמצעי הבטיחות!!

4 וינקרים, משולש, ואפילו אפוד או בגדים בהירים!

אלו החיים שלכם!

ראיתי במבט חטוף את האפודים והאפוד שראיתי זוהר הרבה יותר טוב מהמדים של כוחות ההצלה!!

כוחות הצלה= כיבוי, משטרה ומדא

בנוסף לצבעם הבהיר מאוד ישנם גם 3 פסים של מחזירי אור

לאורך או לרוחב אני לא בטוח.

פורסם
תקן לא תקן העזרו בכל אמצעי הבטיחות!!

4 וינקרים, משולש, ואפילו אפוד או בגדים בהירים!

אלו החיים שלכם!

וזה כל מה שהחיים שלך שווים? 4 וינקרים, משולש אחד ואפוד זוהר?

למה שלא תחבוש קסדה לראשך בעת הליכתך מחוץ לבית? הרי קסדה תציל ממוות... אלה החיים שלך!

ואם כבר קסדה, למה לשלול חליפת מגן מתנפחת? הרי במקרה דריסה היא עשויה להציל את חייך. אמנם היא יקרה, אבל מצילה חיים!!!

בכלל, אם כל הנהגים יהיו מקצועיים, יהיו פחות תאונות. יש לאסור נסיעה ברכב פרטי, הרי זה מסוכן. אלה החיים שלנו. סעו רק בתחבורה ציבורית. כך גם לא יהיו פקקים, שגורמים אף הם לתאונות. הכל למען החיים!!!!!!

וכל ספורט האקסטרים, הרי הוא מסוכן, כנ"ל ספורט מוטורי. מכאן שחובה עלינו להילחם בחורמה כנגד מסכני שלום הציבור, העוסקים בכל ספורט החורג מברידג' וטאקי!!!!!!!!!

אין סוף לשטויות שעוד נשמע ממשרד התחבורה, וימים יגידו אם הנ"ל הם בגדר הלצה מטופשת או חזיון העתיד.

גם אפוד זוהר הוא בגדר "כניסה לפאניקה", ואין לו מקום של ממש במערכת החוק.

dirty old man

need love too

פורסם

החיים שלי שווים הרבה יותר.

אבל זה אמצעי בטיחות מינימליים לדעתי על מנת לעשות כל שביכולתך כדי לבלוט בשטח ונהגים יהיו מודעים שיש הולך רגל בשולי הכביש.

אולי הגדרתי את זה לא נכון וזה שייך לאמצעי זהירות??

וציניות לא באה בחשבון בנושא כאוב שכזה..

405 הרוגים עד כה מתחילת השנה בתאונות דרכים

פורסם
החיים שלי שווים הרבה יותר.

אבל זה אמצעי בטיחות מינימליים לדעתי על מנת לעשות כל שביכולתך כדי לבלוט בשטח ונהגים יהיו מודעים שיש הולך רגל בשולי הכביש.

אולי הגדרתי את זה לא נכון וזה שייך לאמצעי זהירות??

וציניות לא באה בחשבון בנושא כאוב שכזה..

405 הרוגים עד כה מתחילת השנה בתאונות דרכים

תעשה לי טובה..... רוצה פתרון??

אם בטעות יתפוצץ לי גלגל באמצע כביש ללא שוליים, אני מוכן להקריב ג'אנט אחד ולנסוע מאה מטר בשביל למצוא ירידת עפר כזאת, לא תראה אותי מחליף לעולם גלגל באמצע כביש מהיר. בכל הכבישים במדינת ישראל יש ירידות עפר, השתמש בהם, כשמישהו יבוא בטיסה מאחוריך, שום אפוד לא יעזור לך, רק תפילה קצרה כשאתה באוויר.

• תוכן חדש...