Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפודים זוהרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לגמרי נכון.

לא מעט יצא לי לנוסע בכבישים בעלי נתיב נסיעה אחד לכל צד, שקשה לשמור עליהם על מהירות נסיעה של 90, ולא מעט הפתיע אותי אידיוט שהחליט להחליף גלגל בכביש חשוך ללא משולש, וללא שוליים רחבים.( מדובר על הכבישים באזור חיפה-עפולה-כרמיאל טבריה.

מה שמעצבן שאם הייתי נכנס בדביל המתאבד הזה, היו מכניסים אותי לכלא.

אפוד מילא, אני מסכים, זה יציל חיים או 2 אבל למה על חשבוני?

למה כשהמדינה מחוקקת חוק חדש אני חייב לשלם עליו?

למה כשהמדינה רוצה לשפר תשתויות אני חייב לשלם?

לא מספיק שכר לימוד ענקי בלי סבסוד ממשלתי, לא מספיק מיסים ששוחטים לי תמשוכרת?

פורסם

מישהו באמת חושב ששוטר או בוחן במכון טסטים יתחיל לספור פסים זוהרים על האפוד שלי?

או שאולי הוא יחפש את דגם האפוד ב"רשומון אפודים זוהרים תיקניים לשימוש עפ"י תקנות תעבורה 72.3 סעיף קטן ח'"?

העיקר שיהיה משהו באוטו, לא חושב שמישהו באמת הולך לבדוק את הציציות של האפוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע איפה אני אשים אותו, ואולי אפילו שניים כאלה, אחד בתור שטיח לנהג ואחד בתור שטיח לנוסע, זה בתוך תא הנוסעים כמתחייב בחוק, אין חוק שאומר שאסור לדרוך עליו...זה יהיה מקומו.

• תוכן חדש...