Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל ג'נט מותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איך יודעים מה הגודל המקסימלי של ג'נטים שמותר להרכיב על הרכב?

אין לי ספר רכב, והיבואן לא עוזר.

האם יש אתר כלשהו?

תודה

רמי

[Oo=w=oO]

פורסם

איזה רכב יש לך ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
שלום לכולם,

האם יש אתר כלשהו?

תודה

רמי

גם אני מצטרף לשאלה... אני אוהב ג'נטים גדולים, כרגע יש לי את ה-16" המקוריים, חשבתי בכיוון של 18"...

אז איך באמת מבררים את זה ??

תודה,

ינון.

פורסם

הג'נט הגדול ביותר שיאושר להתקנה על רכב , הוא הג'נט הגדול ביותר שמגיע עם הרכב מהיצרן על אותו דגם .

205 GTI תוכל בקלות לעלות למידה 15 במקום 14 , מפני שישנו דגם של 205 (GTI 1.9) שמגיע עם מידה כזו במקור מהמפעל .

כמובן שיתכנו כל מיני אפשרויות שאין אני מודע להן ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
שלום לכולם,

האם יש אתר כלשהו?

תודה

רמי

גם אני מצטרף לשאלה... אני אוהב ג'נטים גדולים, כרגע יש לי את ה-16" המקוריים, חשבתי בכיוון של 18"...

אז איך באמת מבררים את זה ??

תודה,

ינון.

"רק" 18 אינצ'?

אתה צריך לפנות ליבואן שיבדוק אם היצרן מאשר גודל כזה כאפשרות, אחרי שאתה מקבל אישור, אתה ניגש למשרד הרישוי שישנו לך בתעודת הרישוי את מידת הג'אנטים/צמיגים (השינוי צריך לעלות 20ש"ח~ לא בטוח).

וזה שאומרים שניתן תמיד לשים מידה אחת יותר גדולה (או 10% :screwy: יותר) זה בולשיט!

הכל תלוי באישור היבואן/יצרן.

Finger's gonna kill me.

פורסם
הג'נט הגדול ביותר שיאושר להתקנה על רכב , הוא הג'נט הגדול ביותר שמגיע עם הרכב מהיצרן על אותו דגם .

205 GTI תוכל בקלות לעלות למידה 15 במקום 14 , מפני שישנו דגם של 205 (GTI 1.9) שמגיע עם מידה כזו במקור מהמפעל .

כמובן שיתכנו כל מיני אפשרויות שאין אני מודע להן ...

אבל יש 206 שמגיעות עם 14" ויש CC עם 16" הגיוני?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תוכלו להשאיר לי ה"פ (אחד-אחד, לא להדחף) ואני אנסה לברר(סובל מסקלורוזה חלקית) בספר AUTODATA מידות אפשריות לרכבכם.

פרטים נוספים וכן איך ניתן לעדכן בה"פ.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לאחר הרבה התלבטויות קניתי לא מזמן גולף gti 16v שנת 1988. מבחינתי הרכב הוא פרויקט שיפוץ כשההשראה באה מאתרים כמו clubgti.com וכו' (שווה ביקור לכל חובב רכב).

[Oo=w=oO]

פורסם
לאחר הרבה התלבטויות קניתי לא מזמן גולף gti 16v שנת 1988. מבחינתי הרכב הוא פרויקט שיפוץ כשההשראה באה מאתרים כמו clubgti.com וכו' (שווה ביקור לכל חובב רכב).

תתחדש!! אחלה אוטו.

עצתי אליך: קודם תתרכז בשיפוץ ותחזיר את הרכב למצבו המקורי.

רק בסוף תתחיל לחשוב אם אתה רוצה להחליף מידת גלגלים.

אמנם לא נהגתי מעולם על הגולף המדוברת, אבל מכיוון שהיא נחשבת לאחת המכוניות עם התנהגות הכביש היותר טובות שיש, אני מאוד בספק אם התערבות שלך במידות הגלגלים ייצור שינוי לטובה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אבל יש 206 שמגיעות עם 14" ויש CC עם 16" הגיוני?

הגיוני מאוד ... תוכל לשים על 206 ג'נט 16" העניין שאם תתקין אותו על רכב עם ביצועי מנוע שונים או פחותים מהדגם שעליו הגיעו הג'נטים במקור אתה תפגע בביצועי הרכב .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

תתחדש!! אחלה אוטו.

עצתי אליך: קודם תתרכז בשיפוץ ותחזיר את הרכב למצבו המקורי.

רק בסוף תתחיל לחשוב אם אתה רוצה להחליף מידת גלגלים.

אמנם לא נהגתי מעולם על הגולף המדוברת, אבל מכיוון שהיא נחשבת לאחת המכוניות עם התנהגות הכביש היותר טובות שיש, אני מאוד בספק אם התערבות שלך במידות הגלגלים ייצור שינוי לטובה.

ואכן זה מה שאני עושה, בטיפול הבא flushing מנוע + נזילות + קלאץ'. ההתענינות בגלגלים היא מסדר חשיבות משני, בין כה וכה שיפצתי את הג'נטים המקוריים והחלפתי 4 צמיגים...

[Oo=w=oO]

• תוכן חדש...