Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלייה של 9% במחירי ביטוח החובה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעיון.

למה שלא ישתמשו באגרה הזו לשיפור התשתיות?

זיפות מחדש של הכבישים,עמודי תאורה(קמצנים אצלי ברחוב יש רק בצד אחד של הכביש),גיזום\עקירת עצים שמסתירים שלטים,רימזור צמתים מסויימים שזקוקים לזה,בקרה טובה יותר על רמזורים קיימים...

ש*ט רגע...מי העיר אותי?!

אם האגרה תשמש למה שהזכרתי,אזי אני אפילו מסכים עם הרעיון.אבל?-אני חי בארץ.זה לא יקרה פה.שיילכו להתכווץ בפי הטבור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
למה לטפל בבעית גניבת המכוניות?

הרבה יותר פשוט להעלות את מחיר הפוליסה

וכשרכב ניגנב /הושמד הבעלים יקנה רכב חדש וישלם עליו שוב ים של מיסים למדינה וכמובן השתתפות עצמית ענקית לביטוח....

ז"א

הכי שווה והכי פשוט לחברות הביטוח לחלוב אותנו

הכי שווה והכי פשוט להגיב, גם כשאין לך מושג על מה אתה מדבר. התוספת הנ"ל מתייחסת לביטוח החובה בלבד, ולכן לא קשורה לגניבות. והיא איננה קשורה כלל לחברות הביטוח, שמהוות רק צינור גביה ולא יראו אגורה ממנה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אתם יודעים גם מה מצחיק שרעיון החרם: לא לנסוע, לא יעבוד פה כי אתה משלם כל שנה לשנה שלמה

התחבורה הציבורית לא מציעה פתרונות נורמליים ליום יום שלא נדבר על שנה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אכן אגרת החובה זה משרד הרישוי ואבנ"ר כמדומני....

ושוב אנו מגיעים למשרדי הממשלה שחוץ מלהכניס ידיים אל כיסינו ולהעביר את תכולתם אל עובדיהם המשועממים לא עושים דבר...:evil:

פורסם
זה היה צפוי עוד ביום שבו יצאו בכותרות והכרזות שמחירי ביטוח החובה ירדו ב9%

בקיצור

אם תסתכלו על חצי שנה- שנה אחורה, ותשכחו ממה שקרה וקראתם, תגיעו למסקנה שגם אחרי ה9% האלו שעכשיו יעלו, נשלם את אותו הסכום שאליו הורגלנו בעבר.

סתם אגב, אם הוזילו תעריף מסויים ב- 9% והעלו ב- 9%, ולא משנה מה בא קודם, הרי שהוזילו את הפרמיה ב- 0.81%.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...