Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עלייה של 9% במחירי ביטוח החובה!!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני אישית שנה הבאה אעשה רק ביטוח חובה+צד ג' בלי מקיף. זה פשוט יותר מדי. אני גם ככה שילמתי 4900 (חובה+מקיף,שמשות...). עוד 9 אחוז זה עוד כסף שאני לא יכול להרשות לעצמי.:sad: ננתק כל יום איזה משהו מתחת למיכסה ונקווה לטוב.

 

מדכא לחיות במדינה הזאת...כל חודש מוסיפים על הראש עוד ועוד הוצאות.

פורסם

9 אחוז זה כ 500 ש"ח אפילו פחות, לא עדיף שתוריד ביטוח על השמשות למשל ועל המערכת ולפחות שישאר מקיף למקרה שתצטרף להחליף כמה חלקי פח בתאונה או טוטלוס?

 

מקיף זה לא רק לגניבה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
9 אחוז זה כ 500 ש"ח אפילו פחות, לא עדיף שתוריד ביטוח על השמשות למשל ועל המערכת ולפחות שישאר מקיף למקרה שתצטרף להחליף כמה חלקי פח בתאונה או טוטלוס?

 

מקיף זה לא רק לגניבה

הבעיה היא שכל זה מצטבר. פה זה תוספת של 200, שם עוד 300 ובסוף אני מגיע לרבע מהמשכורת. אצלי במקרה יש מערכת יקרה באוטו ככה שיש תמיד סיכוי גבוהה שישברו חלון ויגנבו משהו. לשלם על חלון 1000 שקל זה הרבה כסף ככה שלהוריד את הסעיף הזה ממש לא כדי לי.

תמיד חשבתי דווקא שמקיף זה רק לגנבות. מזאת אומרת להחליף חלקי פח וטוטלוס? אתה רוצה להגיד לי שאני לא אקבל שקל במקרה של טוטלוס אם אין לי מקיף?

פורסם

אם אתה עושה תאונה באשמתך ואין לך מקיף אתה תאלץ לשלם את התיקון של הרכב שלך עד השקל האחרון.

 

מקיף נועד לכסות אותך במקרי גניבה של האוטו או טוטלוס במידה ואתה אשם בתאונה או כל גניבה מתוך הרכב כמו המערכת או מה שכולל הביטוח שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה היה צפוי עוד ביום שבו יצאו בכותרות והכרזות שמחירי ביטוח החובה ירדו ב9%

 

 

באותה נשימה כבר אז ציינו שב1.1.2006 יכנס לתוקף מס "המלחמה בתאונות הדרכים" אשר יעלה את מחיר ביטוח החובה- כמה צפוי- ב9%.

 

בקיצור

אם תסתכלו על חצי שנה- שנה אחורה, ותשכחו ממה שקרה וקראתם, תגיעו למסקנה שגם אחרי ה9% האלו שעכשיו יעלו, נשלם את אותו הסכום שאליו הורגלנו בעבר.

 

 

לא שאני בעד זה, אני האחרון שימצא משהו חיובי בממשלה ובניהול המדינה הזמנית הזו,

 

אבל זו נקודה למחשבה.

 

 

 

-ארז-

פורסם

מעניין לדעת אם כבר חידשתי את הביטוח אך חילקתי אותו לתשלומים, האם אני ישלם את האפרש או שרק שנה הבאה נשלם את ה9% הנוספים?

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

זה פשוט מעוות כל הסיפור הזה

וכדי לרכך הם עוד אומרים שהחברות ביטוח יוזילו את הפרמיות ''אחרי שרמת הבטיחות תעלה''

אני די בטוח שהם יתנו לחברות הביטוח להגדיר אם הרמה ירדה

זה מטורף לגמרי, שמר כבר הציעה מיפלגת נהגים

עוד בחור הציע ליפתוח דביק של ''איך המדינה דפקה אותי היום''

זה יהיה נורא נחמד כי בקצב הזה נפיל את השרת

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

למה לטפל בבעית גניבת המכוניות?

הרבה יותר פשוט להעלות את מחיר הפוליסה

וכשרכב ניגנב /הושמד הבעלים יקנה רכב חדש וישלם עליו שוב ים של מיסים למדינה וכמובן השתתפות עצמית ענקית לביטוח....

 

ז"א

הכי שווה והכי פשוט לחברות הביטוח לחלוב אותנו

 

 

 

 

 

והעולם שותק....

×
×
  • תוכן חדש...