Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריט אספנות יחודי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כזה דבר דומה.... אלא שאצלי זה מטף אישי מיצור עצמי...

לא אני יצרתי אותו אלא סבא שלי (ז"ל) ומצאתי אותו במחסן שלו.

אם אחי יקרא את זה אולי הוא יעלה תמונה (זה אצלו במחסן)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בתור אחד שעובד במטפים, המטף הנ"ל לא ממש אספני אולי ישן אבל לא אספנות. מטפים מדגמים עתיקים היו בעלי בלון לחץ פנימי ולא כמו פה שיש שעון והלחץ כבר בתוך המטף.

מי שרוצה תמונות של מטפים עתיקים שיגיד אני יחפש אצלי במחסן.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
בתור אחד שעובד במטפים, המטף הנ"ל לא ממש אספני אולי ישן אבל לא אספנות. מטפים מדגמים עתיקים היו בעלי בלון לחץ פנימי ולא כמו פה שיש שעון והלחץ כבר בתוך המטף.

מי שרוצה תמונות של מטפים עתיקים שיגיד אני יחפש אצלי במחסן.

רוצים תמונות :-)
פורסם
לא המטף אספנות- הרכב..
אפרופו את זה... ראית את השאלה האחרונה שלי ב"טכני"? -מה אתה אומר, ארנון כבר אמר את שלו, נשארה דעתך בנושא!:roll:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=92050

אני עדיין לא החלטתי, כמה אני מוכן לתת... וגם אם כן- כנראה, שזה לה יהיה מספיק מבחינת הבעלים.:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לGLUK

המטף האדום שבתמונה עשוי מ"בומבה" של BX.

בהנחה שהבומבות "חדשות" בGTI- כלומר הוחלפו כשנה לפני השבתת הרכב היינו לפני כ3 שנים

תצטרך להחליף ולהוסיף לאומדני שמר עוד כ1500ש"ח

להערכתי בכל מקרה עלויות ה"פרוייקט" גבוהות מערך השוק!

אם מרתק אותך להתעסק-לך על זה

ערך הרכב לקניה- 200ש"ח הוגן

600 נדיב

800 ש"ח פרייר

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
shlomimycars vbmenu_register("postmenu_755824", true); , ביום שישי אני יחפש לך מטפים ישנים בעבודה וגם אצלם, אם אמצא משהו מצידי אתה גם יכול לבוא לקחת גם ככה הם יזרקו לברזל חוץ מאלו שסבא שלי אוהב..

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

בהתחלה חשבתי בכלל שמדובר ברימון גז......מטף אתה אומר.......רק תזהר שלא יהיה אחד ישן ורקוב שיתפוצץ לך בפנים....יש להם לחץ פנימי ואם החיבורים רקובים עלול להיוצר אפקט של פיצוץ--רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השושנים, תאמין לי הספיק לי לראות מטפים עפים ומתפוצצים בגלל בלוני לחץ פנימי, כמו שאמרתי אני עובד במטפים ככה שאני כבר די יודע מה הסיכונים. מי שירצה מטף ישן יכול לבוא לקחת אבל זה תלוי אם אני ימצא ביום שישי.

פורסם
יש לי כזה דבר דומה.... אלא שאצלי זה מטף אישי מיצור עצמי...

לא אני יצרתי אותו אלא סבא שלי (ז"ל) ומצאתי אותו במחסן שלו.

אם אחי יקרא את זה אולי הוא יעלה תמונה (זה אצלו במחסן)...

גילי

כן אכן זהוא נראה כמו מטפ בבניה עצמית ניתן לתמונה לדבר

small001.jpg

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
כן אכן זהוא נראה כמו מטף בבניה עצמית ניתן לתמונה לדבר
אוווו, סוף כל סוף... :-)

נסה לצלם את זה עם חבילת גפרורים כדי לקבל פרופורציה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...