Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

מצאתי את האתר הנ"ל http://www.sonicelectronix.com

וראיתי שהוא עושה משלוחים גם לישראל...

השאלה שלי אם משלמים שם רק את המשלוח או גם צריכים מכס ועוד דברים..

והאם למישהו יש נסיון עם האתר הזה...

אני פשוט לא הכי מכיר את האתר הזה..

ולא מבין גדול ביבוא... אבל ראיתי אתר פשוט שהוא גם שולח לישראל דברים ויש לי שם כמה דברים שאני רוצה...

אז מי שמבין ויכול לענות לי ולעזור לי אני ישמח מאוד

ואני ישמח גם אם מישהו מכיר את האתר הזה ויגיד לי אם הוא אמין או לא...

בתודה רבה מראש

אביחי

פורסם

לא שווה לעשות משלוח מהאתר הזה .. בדקתי באתר ולהמישלח עולה יותר יקר מהמוצר לפעמים..

אם אתה רוצה לעשות יבוא ושיצא לך מחיר סבבה את תזמין דרך האתר : http://www.mustop.co.il

גם אני כניראה יזמין משהוא מחו"ל...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

האם יכול להיות מצב שבו אני אזמין מוצר אחד כמו HU של אלפיין, אני אשלם על המוצר+משלוח

אבל אני לא אשלם מכס? שמעתי שכאשר המשלוחים הם קטנים וההזמנה היא לא מסיבית - ישנן טעויות

במכס...זה נכון?

פורסם

כן

ישנו מצב שכזה, אבל זה רק אם רשום על המוצר (על הקבלה שעל הקופסא) ערך נמוך מהאמיתי...

ואז יש סיכוי לקנס אם אני לא טועה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

טעות.

קח את זה בתור אחד שכבר נדפק מהמכס ואני יודע מה הולך שם אפילו בימים אלה, זה כבר לא משנה איזה

קבלה אתה מצרף ובכמה קנית את המוצר, בנוסף גם אם תעטוף את זה כמתנה לא יעזור מכיוון כל ההתרעות שיש

על ישראל והשטויות האלה הם בודקים כל חבילה, וזה לא משנה אם קנית את הרדיו דיסק הזה בדולר אחד, הם

בודקים אצלהם ברשימות כמה הוא שווה בחו"ל, כמה הוא עולה בארץ ומחייבים אותך בהתאם.

אלא אם כן יש לך מישהו שבא עם זה מחו"ל שיכול להחביא את במזוודה, רד מזה. . .

(אלא אם כן מתאים לך לשלם את המחירים של המכס, תסתכל באתר שלהם).

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

לי יש סיפור אחר.

חזרתי מארה"ב כשהציוד בידי, כמובן במסלול הירוק, העבירו אותי שיקוף מפאת מזלי הרע וכמובן שראות את הציוד (רק האודיו לא כולל שאר האלקטרוניקה הבגדים והבשמים שעלו יחדיו הרבה יותר מ1000 דולר). הראתי חשבוניות למה שיכלתי והשאר (שבמקרה נראה ככה) טענתי למתקנה משומשת.

הביטו על החשבוניות (שבעצמן הראו מעל 200 דולר) ולגבי המשומש אמרו נראה קודם מה עם החשבוניות...

הלכו למחשב ובדקו באינטנרט. ראו שהחשבוניות מראות את המחירים האמיתיים ושילחו אותי לדרכי ללא קנס או תשלום!

וזאת לאחר שהחשבוניות עצמן הראו מעל 200 דולר (לא כולל הקומפוננטים שטענתי למשומשים ועלו לי גם מעל 200 בעצמם ושאר הציוד שהיה אצלי)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תקרא את מה שכתבתי בשרשורים קודמים, זה יכול לעזור לך להבין טוב יותר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83539&highlight=%E0%E9%E1%E9%E9

לי אגב, יש עשרות סיפורים שונים ומשונים, זה ממש לא כוללני ודי פרטני, בעקרון הדבר משתלם לעיתים, צריך לדעת מה לייבא.

זה לא שחור או לבן, יבוא זה ממש תחום אפור שצריך להכיר אותו...

under construction..

• תוכן חדש...