Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לפגוש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בתמונה שעיינתי בה ראיתי משהו שממש מצא חן בעיני ורציתי לדעת אם זה משהו שבנו לבד

מפיבר גלאס או שזה כמו תוסף אוניברסלי לטמבון?

ואם כן איפה ניתן לרכושו וכמה זה יעלה לי!

בתודה רבה!

204_14_th.jpg

אתם רואים הדברים האלה שמתחת לטמבון מדובר בסוזוקי יורוסויפט

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

התמונה ממש גדולה,תקטין אותה אולי נירא בא משהו!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן הבנתי שזאת תיהייהי הבעיה פשוט התמונה במחשב אצלי ובקישור לא מצאתי שום דבר איפה אפשר להעלות את התמונה לקישור?

פורסם

בד"כ קוראים לזה ספליטר קידמי,בנוי מפיבר גלאס או מפלסטיק,תוכל למצוא כאלו בחנויות לשיפורי רכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

טוב אני לא יודע איך קוראים לזה.

וזה אוניברסלי כן? ואתה יודע בין מה המחירים נעים לגביו?

פורסם

כן זה אוניברסלי והמחיר נע בין ה 500 ל 700 ש"ח,לפעמים אפילו יותר יקר.

פורסם

תודה לך מחר אני ינסע לברר יש פה חנות באשדוד שמעתי אולי שם אני ימצא את מה שאני רוצה!

• תוכן חדש...