Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU - מה בעצם אני צריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* חייב להיות איכותי - אני לא קונה זבל

* רדיו נורמלי + RDS

* בולמי זעזועים - שלא יקפוץ מכל אבן על הכביש

* אחריות של יבואן מסודר

* בעתיד הקרוב יגיעו גם מגבר, קומפוננט וסאב וופר. אז שה HU תאפשר לעשות את כל הכיוונים

והחיתוכים.

* אני לא צריך "פאנל פוזה" - לא איכפת לי מדולפינים קופצים ואנימציות מטופשות. צריך נטו מערכת

איכותית.

התקציב: עד 2000 ש"ח בערך.. אבל אני עדיין לא סגור עם עצמי לגבי התקציב.

השאלה: מה ייתן לי פאנל ב2000 ש"ח שלא ייתן לי פאנל ב1400-1500 ש"ח

או בעצם, האם עד כדי כך שווה להשקיע בHU את כל ה2000 ש"ח, או שהאיכות שמיעה תיהיה זהה

לפאנל זול יותר ואפשר להתפשר.

מחכה לתשובות

פורסם

תחפש HU של ALPINE או CLARION...האיכות אכן מורגשת כמובן שאם יש גם חלקים אחרים איכותיים...

להגיד לך על דגם ספציפי אני לא יכול כי יש כל מיני ואלה שמופיעים באתרים בארץ רובם מארה"ב מה שאומר שפתחו אותם כדי להתאים תדרים לארץ, בקיצור גש ליבואן ותראה מה יש לו להציע. האחריות שהוא נותן היא ל-3 שנים מה שרוב האתרים נותנים רק שנה.

פורסם
תחפש HU של ALPINE או CLARION...האיכות אכן מורגשת כמובן שאם יש גם חלקים אחרים איכותיים...

להגיד לך על דגם ספציפי אני לא יכול כי יש כל מיני ואלה שמופיעים באתרים בארץ רובם מארה"ב מה שאומר שפתחו אותם כדי להתאים תדרים לארץ, בקיצור גש ליבואן ותראה מה יש לו להציע. האחריות שהוא נותן היא ל-3 שנים מה שרוב האתרים נותנים רק שנה.

איפה אני יכול למצוא את היבואן?

אפשר לקבל את האתר אינטרנט/טלפון/כתובת?

בעיקרון ראיתי בפומפה כמה דגמים של ALPINE אבל הדגם הכי זול שלהם עולה 1650 ש"ח

הדגם שיתיאים לי עולה 2200 (שזה הדגם הבא אחרי ההכי פשוט).

ד"א איפה יותר משתלם לקנות, יש המון חנויות ואני לא רוצה ליפול על מכשיר מה שנקרא "מחודש"

או אחד משומש שעבר תיקון וכבר שמעתי על קומבינות כאלו בעיקר דרך האינטרנט.

פורסם

לפי הדרישות שלך , אתה צריך פאנל עם 3 יציאות RCA ושלל חיתוכים ועוד...

ה9851 ב2200 שקל זו היא אופציה מעניינת .

הקלאריון הם יותר יקרים , כבר מתחיל מ2600 שקל לדגמים עם ה3 יציאות ...

לפי דעתי 5750 של פיוניר יעשה גם את העבודה עולה 1100-+ ,

אומנם לא טוב כמו האלפין 9851 אבל ההבדל הוא במחיר ...

• תוכן חדש...