Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HED-12 2006

WarDevil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמע את הדגם החדש של HED12 שמוציא 300RMS ולא 250RMS

עם כול הכבוד 250 נשמע לי מעט...

לפני זה היה לי סאב פיוניר 305 אני יודע שתגידו שהוא לא איכותי בכלל אבל עוצמתי מאוד ועוצמה חשובה לי האם הHED יורד מהעוצמה של הפיוניר בדגם הישן/חדש?

*על איכות אני לא מדבר התשובה ברורה...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

סליחה אם אני מזלזל, אבל איך בדיוק הגברת את הפיוניר?

כמה כוח נתת לו בפועל?

ופבעם המליון, רמקול לא מוציא W רמקול מקבל W ויש הרבה(מאד) דברים שמשפיעים על העוצמה ורמת הSPL. היכולת של אלמנט לספוק חשמל זה אמנם חלק דיי חשוב אבל ממש ממש לא הכל.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם כך זה אומר שנתת לו פחות מ300 W (בהנחה והחשמל אצלך ברכב הוא לא 14.4 אלא יותר באיזור ה 13.8, ננת משהו באיזור ה 250)

ככה שבהנחה ואתה רוצה להחליף, אתה תקבל סאב נציל יותר שיקבל את מלוא הכוח שהוא יכול לקבל, אני כמעט בטוח שזה יניב יותר SPL.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...