Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבחור שרכב בלאופונקט,קודם כל תתחדש.

ציינת את זה שהמכשיר של חבר עבד 7 שנים לפני שהתקלקל ? אחלה,אמינות באמת טובה.

לאבא שלי היה מותקן עד לפני חצי שנה,ובמשך כמעט 12 שנה,מכשיר רדיו-טייפ(!!!) של פיוניר, פנל חצי נשלף (אם אתה זוכר את הסדרות הראשונות של פיוניר,הדגמים הראשונים של הפאנל נשלף היו חצי נשלפים,כלומר רק חצי פאנל נשלף,והחצי השני מקובע למערכת).

בכל אופן,המכשיר היה מותקן כ-12 שנים ברכבים שונים שאבי החליף עם השנים,עד שלפני חצי שנה החלטתי שדי,נמאס,הגיע הזמן להיבא רדיו דיסק חדש,אז קניתי לו אחד במתנה,וזרקתי את הישן למחסן.

השורה התחתונה היא,שבמשך כל הזמן הזה,למכשיר לא היתה תקלה אחת!

אל תצהיר שהחברה אמינה וכו' על סמך חבר אחד שיש לו מכשיר שלהם.

אני לא נכנס כאן לדיון על איכות המכשירים,אבל אהבתי את האמירה שלך "איך בכלל יכולתם להמליץ לי על הפוניר?!"

1.על טעם ועל ריח אין מה להתווכח,יכול להיות שלאוזן שלך הצליל של בלאו' יותר ערב,ולאחר לא.

2.עם כל הכבוד,זה לא שהמליצו לך על פרוסאונד,המליצו לך על פיוניר שהיא חברה שמזמן (עוד לפני שנולדת) היא לא צריכה להוכיח את עצמה,ובטח לא "לחלק מכשירים לחלוצים שהיו מוכנים לשמוע ללא עומק...).

אני סובר,כמו שמישהו כאן ציין,שאין לך שום יכולת לבדוק את הבדלי האיכות בין המכשירים,ברמות כאלה של מכשירים,כי ההבדלים (בהשוואת סאונד זריזה כמו שעשית) מאוד מינוריים.

אם מישהו כאן היה זורק לך חברה נחותה באמת,אז באמת היה די בשמיעה של חצי דקה כדי להבחין בהבדלי איכות.

בקיצור,כמו שאומרים,כל אחד אוהב להתפאר במה שיש לו,וכך גם אתה,חושב שקנית את הרולס רויס של הרדיו דיסקים (וזה לגיטימי),אבל אל תצא בהצהרות שקצת חוטאות לאיכיותיו של המכשיר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה מאמין שהצלחת להבחין בהבדל (בהנחה שקיים) בין המכשירים,

תיהנה.

אני לא חושב שבהשוואה של כמה דקות בין מכשירים , ניתן להבחין במשהו.

אני חושב שזה מוטעה, ובטח לא מנומס להעביר ביקורת על מי שהמליץ לך על פיוניר.

ZZR

פורסם

לgreen

במידה ומשווים מכשירים איכותיים ברמה שדיברנו שמחוברים להגברה מאוד איכותית ורמקולים כאלה יש משהו במה שאתה אומר.אבל כל רדיודיסק זה מוגזם,שים פרוסאונד ותראה על מה דיברתי.

חוץ מזה חיפשתי רדיודיסק עם איכות הכי טובה מבין המכשירים שבדקתי וזה שקניתי נשמע לי ולאחי הכי איכותי.

מבחינתי 7 שנים זה הרבה זמן כי עובדה שהר"ד קנווד החדש יותר מהרדיוטייפ נדפק הרבה לפני מבחינת זמן

פורסם
אם אתה מאמין שהצלחת להבחין בהבדל (בהנחה שקיים) בין המכשירים,

תיהנה.

אני לא חושב שבהשוואה של כמה דקות בין מכשירים , ניתן להבחין במשהו.

אני חושב שזה מוטעה, ובטח לא מנומס להעביר ביקורת על מי שהמליץ לך על פיוניר.

אני מעריך את ההמלצות ואת הנסיון לעזור,באמת!

אבל אני לא מסכים עם הביקורות שלכם על המכשירים.זה לגיטימי.

ד"א,יש הבדלים בציוד אודיו! בגלל זה יש סידיפלייר של 300 שקל ואחד של 5000 שקל...

אני לא מבין איך אתה יכול להגיד שאי אפשר לשמוע הבדל בין מכשירים. גם אני אשים לך טרנזיסטור ולידו מערכת סטריאו ברמה תגיד לי שאין הבדל?

פורסם
לgreen

במידה ומשווים מכשירים איכותיים ברמה שדיברנו שמחוברים להגברה מאוד איכותית ורמקולים כאלה יש משהו במה שאתה אומר.אבל כל רדיודיסק זה מוגזם,שים פרוסאונד ותראה על מה דיברתי.

חוץ מזה חיפשתי רדיודיסק עם איכות הכי טובה מבין המכשירים שבדקתי וזה שקניתי נשמע לי ולאחי הכי איכותי.

מבחינתי 7 שנים זה הרבה זמן כי עובדה שהר"ד קנווד החדש יותר מהרדיוטייפ נדפק הרבה לפני מבחינת זמן

מצטער ידידי, אתה לא תרגיש בהבדל.

וחוצמזה המכשירים שדיברתם עליהם לא ממש איכותיים.

ואתה צריך שוב לקרוא את מה שכתבתי כדי להבין את אופן ההשוואה והמרכיבים שאותם אנו משווים.

אל תצוטט לי חלקי דברים ממה שכתבתי, תקרא את הכל,תקרא שוב,ותבין על מה אני מדבר.

under construction..

• תוכן חדש...