Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן או ניסאן אלמרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון אישי וגם מקרבה שיש לי לקרסו ומוסכיו,הניסאן אלמרה עדיפה ככל שהדברים נוגעים לאמינות. גם השוק טוב יותר משל המגאן. עד להופעת הקורולה החדשה והמאזדה 3 היתה האלמרה המשפחתית היפנית הטובה,האמינה ובעיקר הנוחה והמרווחת ביותר. דגמי 1998-2000 של האלמרה מבוקשים ביותר ונחטפים בד"כ מיידית. עלויות האחזקה והביטוח זולות מהמתחרות היפניות. ככלל,ניסאן לא זוכה בישראל למעמד לו היא ראויה וחבל.

המגאן בטוחה ונוחה יותר אבל בעייתית ורק אקזמפלרים בודדים (בד"כ ללא תוספות ועם גיר ידני) מצליחים לעבור תקופה סבירה מבלי להיגרר או להיכנס למוסך.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הרכב שנקנה בסופו של דבר היום היא מגאן דיזל ידנית.

למרות כול נושא האמינות החלטנו שוב לא לקנות יפאנית(עדיין לא קנינו אחת), אבא שלי החליט ללכת על דיזל ידני ולא יפני יותר ללכת נגד העדר מזה אי אפשר.

אני רק מקווה שהמגאן תיהיה בסדר קשה לי לתפוס איך רכבים חדישים וברמת מחיר כזאת יכולים לעשות כול כך הרבה בעיות.

השיקול העיקרי שבגללו לא הלכנו על הניסאן הוא הצפיפות והנוחות

עכשיו יש לנו פאסאט לרדת מפאסאט לניסאן יהיה לנו קצת קשה מבחינת הגודל והנוחות, אנחנו גם משפחה די גדולה 4 מבוגרים (אני ואחי בני 16-188) ואחותי.

נקווה שהשיקול יוכיח את עצמו וצריכת הדלק באמת תיהיה נמוכה.

עוד דבר קנינו מגאן מודל 2005, חדשה אבל מודל 2005.

הם הסכימו להוריד 12 אלף שקל ממחיר הרכב ככה שאחרי הכול היא עלתה לנו 113 אלף ש"ח הפסדנו? או שלא הפסדנו ולא הרווחנו?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שיהיה בהצלחה. לשאלתך,אם תהנו מהרכב והוא ישרת אותכם נאמנה-הרווחתם,אם לא-הפסדתם... פשוט,לא?

תהנו!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...