Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק הגואים � הפיתרון!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

64 דולר לחבית?!

כמדומני, בסוף החודש שעבר, המחיר עלה ל65 דולר חבית...

יש איזה אתר שמעדכן באופן רציף במחירי הנפט?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
64 דולר לחבית?!

כמדומני, בסוף החודש שעבר, המחיר עלה ל65 דולר חבית...

יש איזה אתר שמעדכן באופן רציף במחירי הנפט?

באוגוסט היה מחיר שיא לחבית של 70 דולר.

בכל אתר כלכלה תוכל למצוא מחיר לחבית נפט באותו יום מסחר.

פורסם
באוגוסט היה מחיר שיא לחבית של 70 דולר.

בכל אתר כלכלה תוכל למצוא מחיר לחבית נפט באותו יום מסחר.

65 דולר זה עדיין ירידה של כ- 7.5% לעומת 70 מה אתה אומר? יש סיכוי שהדלק יוזל באחוז דומה? כי לי לא נראה שזה מה שיקרה....

פורסם
65 דולר זה עדיין ירידה של כ- 7.5% לעומת 70 מה אתה אומר? יש סיכוי שהדלק יוזל באחוז דומה? כי לי לא נראה שזה מה שיקרה....
הלוואי, תזכור שה-7.5 אחוז יורד לא מ-6.23 שקל אלה מבערך 3 שקל, שזה המחיר לליטר.. השאר מיסים ורווחים..
פורסם

שיטות לחסכון בדלק לבנתיים עד שתתגבשו רבותיי......:-D

1. סע לשפרעם ותדלק שם- גם לא קורעים (במחיר), גם שירות מכל הלב. אנשים טובים.

2. קח צינור ודלי, גש לאוטו של שכנך האהוב והפק סוף סוף רווח משיעורי הפיסיקה בבית הספר כשתבצע את חוק "כלים שלובים"- החדר קצה אחד של הצינור למיכל הדלק, שאוף קלות דרך הקצה השני, אבל זהירות- יותר מדי ואין יותר דאגות לדלק והכתבה "10 חלקות הקבר הטובות ביותר" תעניין את משפחתך. לאחר השאיפה הורד מיידית את קצה הצינור לדלי וצפה בהנאה מופגנת בזהב השחור שזה עתה שאבת בעצמך זורם כמים.

3.שלמו בכסף קטן- תדלור של 100 ש"ח ויותר הוא פוטנציאל אדיר להחדרת 2-3 מטבעות 10 ש"ח מזוייפים בין שאר הכסף הקטן. איפה קונים- שוק רמלה לוד, 5 שקלים למטבע של 10, האיכות מעולה, המכירה בסיטונאות. למבינים בלבד ולא בשבת. מרופא.

4.עצה לפקקים או רמזואים ארוכים- בזמן ההמתנה קח חבל וחבר אותו בשושו לוו הגרירה של הרכב שלפניך. עליך לבחור מבעוד מועד ג'יפ או רכב שטח אחר שתעמוד מאחוריו. עדיפות לאשה נהגת, זקנה-יתרון.

אל תשכח לחבר את הקצה השני לרכבך שלך...

5.לך לקזינו- אם תרוויח ממש לא יהיה אכפת לך אם ליטר בנזין עולה 6 שקלים או לירות מצריות. אם תפסיד, הבעיה האחרונה שלך תהיה מחירי הדלק.

כמו כן השהייה בקזינו באה בד"כ על חשבון העבודה, הבית וכו', הווה אומר- נכון, חיסכון בדלק.

ובא לציון גואל.

או שלא.

In torque we trust

פורסם

גם אם המחירים של החביות ימשיכו לרדת - זה לא אומר שהמחירים בארץ יזוזו בהתאם, פואד בן אליעזר זרק הצעה להוריד את מחיר המס על הדלק (אפילו בלי לפגוע ב70 אגורות רוח של התחנות דלק) - לא, היא לא התקבלה...

איזה שר אוצר החליט שההתנתקות עלתה למדינה יותר מידי כסף אז צריך איכשהו להחזיר את הכסף וזו הדרך הנכונה ביותר (- זה לא היה ביבי).

ואם כבר ממליצים על תחנות:

(TEN) טן - 18 אגורות הנחה לליטר + שרות מלא. (תאמינו או לא, אחרי שתידלקתי שם - האוטו שלי התחיל לנסוע יותר...)

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

TEN היא אחת התחנות שמומלץ לתדלק בה כי היא זולה אבל לצערי רוב האנשים וביניהם אני צריכים לנסוע רחוק כדי לתדלק בתחנה זו (15 ק"מ מהבית)

פורסם

שתי אפשרויות:

1. להתפלל לאלוהים (ש"ס) שיורידו את המס על הדלק.

2. שהשוק השחור הזה יפרח ויתחילו גם למכור בנזין בזול ואז הממשלה תראה באיזה מהירות יורדים הרווחים שלה מהמס (כי היא לא תראה שקל מהשוק השחור) וכמובן בהתחלה היא תלך ראש בראש עם העם ותנסה לסגור את כל התחנות ללא הצלחה יתרה. אחר כך היא תתעשת ותוריד את המס כך שהמחיר יהיה נמוך או דומה לזה של השוק השחור.

פורסם

אהלן.

זה לא פתרון לתדלק בשחור. אין לך פיקוח על איכות הדלק (לא שממש מפקחים על איכות הדלק החוקי אבל בכל זאת) וקח בחשבון שכל פעם שאתה מתדלק בשחוק הכסף הזה יכול להגיע לגורמים עויינים למדינה (אני לא אומר שכל הערבים מחבלים חס וחלילה אבל קחו זאת בחשבון) ואם זה תחנות פיראטיות ישארליות זה עלול להגיע לגורמים עבריניים, ויכול לשמש אותם לקניית נשק, סמים, וכל מיני דברים שעלולים לפגוע בשלום הציבור. ואגב, אתה עוזר להם להעלים מס, עם כל זה שאני לא עובד במס הכנסה, אבל אני שונא את ההעלמות מס, אני רואה אנשים שכירים נקרעים ומשלמים כמו ילדים טובי מס הכנסה, ויש גם פרטיים שמשלמים המון מס למדינה, והרבה מאוד ח***ת שלא משלמים מס ובגללם הפרטיים והאנשים הישרים מהמעמד הבינוני-נמוך נפגעים ומשלמים יותר מס.

אז או שהמדינה תוריד את המס על הדלק, או שאיכשהו מחיר הנפט יירד (נשמע מאוד הזוי) או שתתחילו לחפור ליד הבית ולחפש נפט:wink: . בנתיים, יש לנו בעייה, והכיס כואב.

איתמר ג'ורג'.

פורסם
אהלן.

זה לא פתרון לתדלק בשחור. אין לך פיקוח על איכות הדלק (לא שממש מפקחים על איכות הדלק החוקי אבל בכל זאת) וקח בחשבון שכל פעם שאתה מתדלק בשחוק הכסף הזה יכול להגיע לגורמים עויינים למדינה (אני לא אומר שכל הערבים מחבלים חס וחלילה אבל קחו זאת בחשבון) ואם זה תחנות פיראטיות ישארליות זה עלול להגיע לגורמים עבריניים, ויכול לשמש אותם לקניית נשק, סמים, וכל מיני דברים שעלולים לפגוע בשלום הציבור. ואגב, אתה עוזר להם להעלים מס, עם כל זה שאני לא עובד במס הכנסה, אבל אני שונא את ההעלמות מס, אני רואה אנשים שכירים נקרעים ומשלמים כמו ילדים טובי מס הכנסה, ויש גם פרטיים שמשלמים המון מס למדינה, והרבה מאוד ח***ת שלא משלמים מס ובגללם הפרטיים והאנשים הישרים מהמעמד הבינוני-נמוך נפגעים ומשלמים יותר מס.

אז או שהמדינה תוריד את המס על הדלק, או שאיכשהו מחיר הנפט יירד (נשמע מאוד הזוי) או שתתחילו לחפור ליד הבית ולחפש נפט:wink: . בנתיים, יש לנו בעייה, והכיס כואב.

איתמר ג'ורג'.

לא מציאותי, ואף אחד לא יפסיק לתדלק כאשר נותנים לו הנחה גדולה ושומרים על הכסף בכיס שלו.

בעיניין של כסף אשר מ/יגיע למקורות עויינים, אז צריך לפקח על כל הקניות אשר מתבצעות ברשות הפלסטינית ולא רק על הדלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מבלי להיכנס לנושאים לאומיים (לאומנים) כן לקנות מפלשטינאים או לא, כל אחד צריך לעשות את חשבון הנפש (והכיס) לבד. מחד דלק שמקורו ידוע (פרט לתחנות שמוהלות) אך שם קורעים לנו את הצורה במחיר, מאידך, דלק זול אך שמקורו לא ידוע, מיכלים לא נקיים (מבפנים), הסבירותי שהוא מהול גבוהה מאד, ולך תדע מה הכניסו לך לדלק ואיך תשלם על זה בעתיד - בתקיעות תיקונים או סתם צריכת דלק גבוהה. ועל זה אומרים "איני מספיק עשיר כדי לקנות בזול"

פורסם

תראו, אני ומשפחתי נוסעים בדר"כ משהו כמו 600 ק"מ בשבוע (אוטו אחד, 4 נהגים). בהתחלה המשפחה שלי לא האמינה שנצליח לצמצם נסיעות מיותרות. כיום אנחנו צמצמנו את הנסיעות בכמעת חצי. במידה ואנחנו לא נוסעים מחוץ לעיר אנחנו נוסעים משהו כמו 350-400 ק"מ בשבוע, שזה חברים, חוסף הרבה כסף (גם בטיפולים וגם בדלק). איך עושים את זה? לפני שיוצאים עם האוטו בודקים אם אפשר לעשות עוד כמה דברים על הדרך, ויוצאים לסידורים כמה בני משפחה ביחד. דוחים יציאות לא דחופות עם האוטו למועד שמישהו אחר יוצא גם, הולכים קצת ברגל (לא יזיק קצת להזיז את הגוף :wink: )

אז תאמינו לי שזו עוד דרך לחסוך, אם לא העיקרית. אין ברירה. אני לא יכניס דלק זבלה לאוטו שלי. חיסכון של כמה עשרות שקלים עלול לעלות בנזק של כמה אלפי שקלים.

בהצלחה לכולם בחיסכון,

איתמר ג'ורג'.:-)

פורסם

חבר'ה אני פתחתי את הנושא הזה בהתחלה ויש דבר אחד שאתם חייבים להודות - חודש אחרי ובאמת הרבה אנשים נמנעו מלתדלק או תידלקו בתחנות היותר זולות מבחינתם ושימו לב מה קרה , התחנות אכן הבינו שהן מפסידות ושתיים מהן הוזילו את המחירים ב-32 אג' (משתלם רק בתחנות תידלוק עצמי) בלילה מה שאומר שהן אכן ניפגעו ובגדול כי אם זה מה שהן עושות אחרי ירידה של 5% ברווחים תחשבו מה היה קורה אם היינו כולם מפסיקים לתדלק בתחנות היקרות ומתדלקים בזולות יותר , רואים כמה כח יש לנו? ואז בטוח שהן היו פועלות להורדת המיסים על הדלק כי אז זה היה פוגע בהן אף יותר!

אני לא אומר שהתוכנית שלי הצליחה (למרות שרבים מהאנשים עברו לתדלק בתחנות זולות יותר) אבל אני כן אומר שהצלחנו במובן מסויים ( כי גם אנשים מתדלקים פחות - הרבה פחות ) והתחנות היו חייבות להוזיל מחירים. מעבר לכך אם היינו מתאחדים מאחורי המטרה המשותפת הזו היינו מצליחים הרבה הרבה יותר.

לפחות המחירים יירדו ב 60 אגורות - גם נחמה למרות שהמחירים יישארו יקרים.

אנחנו חייבים להמשיך ולתדלק פחות או לתדלק בתחנות הזולות ביותר כך נביא לשינוי וראו כהוכחה את החברות שהוזילו מחירים אבל הן מוזילות רק לחודש זה רוצים הוזלה אמיתית? אז תמשיכו לתדלק פחות!

• תוכן חדש...