Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק הגואים � הפיתרון!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירי הדלק הגואים – הפיתרון!!!

העבירו הלאה זו הדרך להצליח

[email protected]

מחירי הדלק עולים ואתם כועסים?

יש פיתרון! אבל כולם צריכים להירתם למאבק!

לא לאמור מישהו אחר יעשה את זה במקומי אלא כל העם ביחד

מאוחד למען מטרה צודקת אחת!

הפיתרון הטוב ביותר הוא לצאת למאבק בחברות הדלק – מיד לאחר חרם הצרכנים המתגבש ב 10.10.05 אנחנו נלמד אותם לקח.... כי לאחר החרם נהיה חייבים לתדלק והם לא יפסידו כלום בחישוב החודשי לכן לאחר החרם צריך לתת לחברות הדלק להלחם בשבילנו ולא לצחוק עלינו ואיך?

ממחר כל המדינה מתדלקת רק בחברה אחת שכולם מסכימים עליה ובמקרה כרגע אלון היא הזולה ביותר אז נראה להם שאנחנו הולכים על הזול ביותר! בצורה זו נגרום לשאר התחנות לעמוד בצד ולהזיל ריר והן יהיו חייבות להוריד מחירים נפתח את השוק לתחרות בעצמנו וזו הדרך הטובה ביותר ברגע שהחברות ייראו שאף אחד לא מתדלק אצלן הן יצטרכו להוזיל מחירים ואז נעבור לחברה הזולה ביותר וכך הלאה ואני לא מדבר על ההוזלה הביזיונית של 12 אגורות בתדלוק עצמי אני מדבר על הוזלה מקסימאלית וזה רק השלב הראשון את המסר נעביר דרך אתרי האינטרנט העיתונות וכדו' וכך נביא להפסקת מונופול המחירים בנוסף נאלץ אותם את בעלי הממון לפנות בעצמם ולדרוש הורדה במיסוי אנחנו נכתיב את המחירים לא הם!

פרטים נוספים בקובץ המצורף.

בואו נתחיל שנה חדשה ונראה להם שאנחנו לא טיפשים!!

אם מישהו צריך הוכחה לזה שהם מסוגלים שימו לב- הממשלה העלתה את אחוז הרווח שלהם כאילו שהם לא מרוויחים מספיק ראיתם כמה כח יש להם?

בברכת שנה טובה – המטה המתגבש למלחמה במחירי הדלק

לתגובות

להצעות ותמיכה-

[email protected]

MAVAK BEMHIREY HADELEK.doc

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי אמר שאלון הזולה ביותר?

יש תחנות בתדלוק עצמי שהן זולות הרבה יותר.

עוד פעם עושים פרסומת לתחנות דלק???:x

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זו לא פרסומת ואני מדבר על החברות ! אם אתה מאמין שזו פרסומת אז בבקשה תציע חברה בפריסה ארצית שנותנת מחיר יותר טוב אני לא אוהב את אלון ואין לי אינטרס להפך אבל אם אנחנו רוצים שישמעו את כקולנו במרבק אז מספיק עם הספקנות יש לך רעיון יותר טוב להיאבק אז תציע אבל מספיק עם הלשבת ולא לעשות כלום! זאת תוכנית שתעבוד בהתחייבות אבל כולם צריכים להירתם ובקשר לפרסומת תקרא טוב! כי כשחברה אחרת תוזיל מחירים אנחנו נעבור אליה שים לב טוב!!!! תקרא גם את המכתב ותבין יותר...

לפחות מישהו עושה משהו כדי להעביר את המסר אז תפנים!

פורסם

מי שמדבר על פרסומת מסחרית..

ומה בדיוק הסימלון משתמש אצליך ליטלוש?:nono:

למה פז יותר טובה בעניין הזה? אני לא חושב ואם כן אני אשמח לפירוט .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא אמרתי לתדלק בפז ואף פעם לא הצעתי לתדלק שם.

הסמלון הוא סימן ההכר שלי 3 שנים בפז... יש לך סמל אחר בשבילי....?:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם כבר מדברים על מחירים זולים אז העלתי נושא לא מזמן הנה הקישור שלו, שבו מדרגים את החברות לפי המחירים שהן מוכרות את הדלק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86951

ל'

פורסם

טוב אתה בעצמך אומר שלא היית מתדלק בסד"ש אז חבל להציע את זה אז נבחרה התחנה שבה לאחר סקר ארצי! לא מקומי נקבע שהמחיר הוא הזול ביותר והיא נמצאת בכל מקום בארץ תפנימו ותבינו כמה הרעיון הוא טוב .... לא אני בחרתי את זה על דעת עצמי אבל זה חשוב שנעשה את זה קראו את המסמך המצורף

פורסם

שכל אחד יבחר תחנה זולה עדיף בשרות עצמי ויתדלק שם.

ל'

פורסם
אם כבר מדברים על מחירים זולים אז העלתי נושא לא מזמן הנה הקישור שלו, שבו מדרגים את החברות לפי המחירים שהן מוכרות את הדלק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86951

ל'

אני לא יודע אם שמת לב אבל בקישור שלך רשום במםורט שאלון היא הזולה ביותר אז את לא סותרת את עצמך קצת?
פורסם
שכל אחד יבחר תחנה זולה עדיף בשרות עצמי ויתדלק שם.

ל'

ולגבי ההצעה שלך אם כל אחד יבחר תחנה זולה אף אחד לא ירוויח את לא מבינה מה אנחנו מנסים לעשות אנחנו מנסים להוריד את מחיר הדלק ואת המס! אנחנו רוצים לעשות את זה דרך בעלי התחנות שמרוויחים עלינו מה את מנהלת תחנת דלק? אני מציע רעיון שבזכותו החברות האחרות תהיינה מוכרחות להוזיל מחירים כדי שנבוא אליהם נחזיר את התחרות והשליטה לצרכן!
פורסם
אני לא יודע אם שמת לב אבל בקישור שלך רשום במםורט שאלון היא הזולה ביותר אז את לא סותרת את עצמך קצת?

מתחת לאלון גם כתוב תחנות קטנות אם לא שמת לב... אתה לא סותר את עצמך פעמיים?

ל'

• תוכן חדש...