Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק הגואים � הפיתרון!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה עושים? בהתחלה אמרת עצומה וחרם נגד חברות הדלק, להגיע לתקשורת, מה עשו מאז פתיחת השירשור? כלום הכל המשיך כרגיל
מעימים אל תחנות הדלק לעבור לגז או נוסעים באופניים.

אודי A4

דימה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעימים אל תחנות הדלק לעבור לגז או נוסעים באופניים.
שכחת שתחנות הדלק הן אלו שימכרו את הגז וירוויחו ממנו ואז הממשלה תטיל מס גבוהה גם על הגז.

חוץ מזה אני לא מארגן שביתה ולא חרם אני אומר בואו נתדלק כולם ביחד בחברה אחת בלבד שהיא הכי זולה!

פורסם
מי אמר שאלון הזולה ביותר?

יש תחנות בתדלוק עצמי שהן זולות הרבה יותר.

עוד פעם עושים פרסומת לתחנות דלק???:x

ל'

בפ"ת באלון עם שירות מלא 15 אג הנחה
פורסם
שכחת שתחנות הדלק הן אלו שימכרו את הגז וירוויחו ממנו ואז הממשלה תטיל מס גבוהה גם על הגז.

חוץ מזה אני לא מארגן שביתה ולא חרם אני אומר בואו נתדלק כולם ביחד בחברה אחת בלבד שהיא הכי זולה!

אז סתם דיברת יותר מידי על עצומה וחרם, סתם עשית הרבה רעש וצילצולים
פורסם
אז סתם דיברת יותר מידי על עצומה וחרם, סתם עשית הרבה רעש וצילצולים
שוב פעם אתה מפרש לא נכון את הדברים שאני כותב-

לא סתם כתבתי להחרים, התכוונתי לזה אבל לא בצורה שאתה מתכוון!

אתה חושב שאני בעד לא לתדלק בכלל וזו בדיוק הנקודה אני אומר תדלקו אבל בתחנה

הכי זולה שבנמצא במקרה כרגע עם כל הצער זו אלון (שלצערי אני לא כל כך אוהב לתדלק בתחנה שבאיזור שלי אבל אין ברירה) ושכולם לא יתדלקו בה אז כשאתה אומר אנשים ממשיכים לתדלק ברור שהם ממשיכים הרי רובינו חייבים רכב לעבודה אני אומר להחרים אבל לא את כולן ולפתוח את השוק לבדנו לתחרות כי התחנה הבאה שתוזיל אם יפעלו לפי התוכנית היא זו שנעבור אליה וכן הלאה ולגבי עצומה לא כתבתי שאני עורך עצומה הרי היא לא תעזור במקסימום מנכלי החברות ינגבו איתה את ה### אני רק ביקשתי לפנות במייל עם הצעות חדשות או עידכונים.

פורסם

בואו נראה אם מחירי הדלק יירדו בארץ לאחר שהם ירדו בעולם החודש... יש רק עוד 16 ימים לחכות ובינתיים מודיעים לנו שאם נייצר דלק טבעי בעצמנו לא ייקחו לנו על זה מס (הוראות בעיתונים) תודה למדינה שלנו שלא לוקחת ממני מס אחרי שהכנתי אוכל בבית (כי לפני זה בטח לא מספיק)

פורסם

בקיצור זה לא יעבוד, לא מזיז לחברות דלק ש40 אנשים יעזבו אותם ויתדלקו באלון, הכל ימשיך רגיל ומחירי הדלק ימשיכו לעלות כרגיל

פורסם

נסעתי היום מכיוון צומת גם הורדים לכיוון נס ציונה וראיתי שמה תחנת פז עם 60 אגורות הנחה לבנזין!

לדעתי זה המון, לא הספקתי לקרוא אם יש משהו באותיות הקטנות אך לדעתי זה זול מאד! שווה לברר אם באמת ההנחה זה 60 אגורות.

פורסם

ההנחה היא לדלק 98

זה מוצע בכל התחנות שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי - האשמה היא אכן במדיניות המס ולא בתחנות הדלק שאמנם מרויחות לא מעט ועם צרכנות נבונה אפשר לגרום להם להוזיל מחירים... כדי לשנות את מדיניות המס לא יעזור חרם צרכנים או העדפת תחנה זו או אחרת... למשרד האוצר זה לא מדגדג... הפתרון צריך להיות פוליטי לדעתי. המפלגה אשר תוסיף למצעה את הורדת מחירי הדלק רק היא תוכל לעשות זאת (אם תרצה... שהרי הבטחות פוליטיות שוות כקליפת השום...) הבחירות לא רחוקות -

מה שאנחנו יכולים לעשות זה פשוט מאד! לשמור את העניין חם כל הזמן - לא לרדת מהנושא!!! ולהניח אותו על השלחן בכל אפשרות!!! התוצאה - הענין יעמוד על סדר היום הציבורי!!! ולאחר שיעמוד שם מספיק זמן יקומו הפוליטקאים שירצו לגזור קופון ואהדת קהל מכך ורק הם יכולים לשנות את המיסוי הכבד וחסר הטעם!!!

:idea:

בקיצור: להעלות את הנושא שוב ושוב בכל מקום אפשרי זה הכל!

תקנו אותי אם אני טועה ......

פורסם

*** תוכן הHוDעה נמCHק Eקב SHמוש מוGזם באוTיות LOAZIיות ***

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

חברות הדלק אשמות בהתייקרות האחרונה כי יש להם הסכם עם משרד התשתיות לעלות את מחירי הדלק ב2.5% פעם בשנה אז מה יקרה אחרי 10 שנים?

פורסם
ההנחה היא לדלק 98

זה מוצע בכל התחנות שלהם.

ל'

האם את יודעת להסביר מאיזה מחיר התחלתי מחושבת ההנחה על בנזין 98?

הרי הנ"ל אינו מפוקח כך שאין מחיר מקסימום - אז איך "נקבע" המחיר "לפני הנחה"?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
חברות הדלק אשמות בהתייקרות האחרונה כי יש להם הסכם עם משרד התשתיות לעלות את מחירי הדלק ב2.5% פעם בשנה אז מה יקרה אחרי 10 שנים?
תעשה חשבון כמה זה 100% מס בערך אל מול 2.5% של חברות הדלק ותגיע לתוצאה לבד

האשם במשרד התשתיות, האוצר וכל שאר מוצצי כספי האזרח הקטן!

יש פיחות והתייקרות וכו' בכל דבר אבל המחיר הבסיסי מוגזם לכל הדעות

ברור שזה מכרה זהב של המדינה והיא לא תותר עליו כל כך בקלות...

פורסם

מחיר הנפט הגולמי זינק היום (ב') ביותר מ-1 דולר לחבית, בשל החששות מסופת הוריקן נוספת שתפגע באזור מפרץ מקסיקו.

כעת נסחר הנפט במחיר של 64.05 דולר לחבית בניו-יורק, עלייה של כ-1.5 דולר לעומת יום שישי. מחיר הנפט מסוג ברנט (הים הצפוני) עלה בלונדון ב-1.47 דולר ונסחר במחיר של 60.95 דולר לחבית.

מה יהיה?? עוד סופה..

תחנת דלק דור בכניסה ללהבים ליד ב"ש מציעה בתדלוק עצמי 27 אגורות הנחה.

• תוכן חדש...