Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הזינוק הדרמטי שנרשם השבוע במחירי הבנזין הציע שר התשתיות לממשלה להפחית את המיסים על הבנזין ולהוריד את המחיר לליטר ב 23 אג', באוצר בינתיים, לא מתלהבים.....

משמעות ההצעה אם תאושר על ידי משרד האוצר, היא הוזלת מחירי הבנזין לצרכן ב 23 אג' לליטר.

יודגש כי ההצעה מתייחסת רק למחירי, הבנזין, מאחר שמחירי הסולר אינם מפוקחים על ידי הממשלה.

עם זאת בינתיים נראה שבמשרד האוצר יתנגדו להצעה, בטענה שהתייקרות במחירי הדלק היא חלק ממגמה עולמית, ואינה קשורה לשיעורי המס.

"מעריב"

3-10-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בידיעות הידיעה הייתה הזויה הרבה יותר...

הם (האוצר) לא מוכנים להוריד את מחירי הדלק בטענה שזה נוגד את המגמה של הורדת כמות כלי הרכב, בניסיון למנוע תאונות...

ה' למה ישראל ה'...

תביאו את אוגנדה!!! חלם גם עדיף על החור הזה....

כן כן, לא לא.

פורסם

לצערנו עובדים פה בשיטה מאוד מתוחכמת.

מעלים ומעלים ומעלים עד שיש רעש גדול ואז......אחרי שבוע של רעש דועך, מורידים ב 2 אגורות ואז כווולם מרוצים, כי כבר הספיקו לשכוח.

לצערנו השיטה הזאת מאוד מתוחכמת ומצליחה לעבוד כמעט בכל המישורים, לא רק בדלק.

SLS רוצה דווקא בעליית הדלק מכיוון שאו כניראה שאין לו רכב בכלל או שהוא מאותם אנשים שיש להם רכב אך רוב הזמן הוא מכוסה בחוץ,נוסעים בו פעם בשבועיים, מאלה שבכל עלייה יוצאים בהצהרות, מה , אני, לא איכפת לי, אני ממלא תמיד ב 100 שקל ככה שזה לא מזיז לי, הוא כניראה מאותם האנשים שממלאים כל הזמן ב 100 שקל , אז מה איכפת לו שיעלה גם 10 שקל לליטר, הוא ימשיך למלא רק ב 100 שקל.:)

חג שמח.

פורסם
עוד פופוליסט אחד.

יועלה מחיר הדלק ומייד !

לא עוד מדינה של "אוכל ושעשועים" לפלבאיים.

סליחה ? אנחנו לא מספיק סובלים מהמחירים הגבוהים כאן ?

הכל יקר כאן, למה דלק גם צריך להיות יקר ?

מספיק קשה לחיות בארץ הזאת (אלא אם כן אתה מיליונר), במקום לעודד צעירים להתפתח ולהתקדם בחייהם, הממשלה פועלת הפוך וגורמת להם לחזור אחורה.

מעניין מה מביא אותך לצאת בהצהרות כאלו. או שאתה מיואש מהחיים ואתה אומר על הזין שלי, או שאתה חתיכת עשיר סנוב שגם אומר על הזין שלי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

SLS אתה פסיכופט? פעיל גרינפיס? או סתם ילד כאפות שאוהב שיורדים עליו?

מה הבעיה שלך? אתה רואה שיש כותרות , אתה רואה שזה מציק לכולם ואנשים לא עומדים בזה.. אז למה אתה בא בכוונה?! למה אתה מתנהג כמו איזה ילד בן 8 בכיתה ג' שעושה דווקא..?!

ואם אתה עושה דווקא, אז אתה פשוט מסכן והלוואי שהמע"מ שהממשלה לוקחת על הדלק יממנו לך טיפולים בריפוי ועיסוק!!! כי אם אתה לא שם לב אתה רק מרגיז בכתיבה שלך בפורום!

פורסם
בידיעות הידיעה הייתה הזויה הרבה יותר...

הם (האוצר) לא מוכנים להוריד את מחירי הדלק בטענה שזה נוגד את המגמה של הורדת כמות כלי הרכב, בניסיון למנוע תאונות...

ה' למה ישראל ה'...

תביאו את אוגנדה!!! חלם גם עדיף על החור הזה....

המדינה הרוויחה מתחילת השנה 660 מליון שקל כתוצאה מעליית מחירי הדלק.

משרד התשתיות: הפחתת שיעור המס לא תפגע בהכנסות המדינה.

האוצר: ההצעה להפחית את המיסים על הדלק אינה עולה בקנה אחד עם החלטת הממשלה להפחית את התנועה בדרכים במסגרת המאבק בתאונות הדרכים.

"ידיעות אחרונות"

3-10-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עוד פופוליסט אחד.

יועלה מחיר הדלק ומייד !

לא עוד מדינה של "אוכל ושעשועים" לפלבאיים.

אם אתה סתם מנסה לדבר בציניות ולהצחיק אז לא הולך לך כולך.

אם אתה נגד נסיעות ברכבים פרטיים אז אתה לא בפורום המתאים.

אתה צריך לכתוב כאן.

מה לעשות הרכב לדוגמא לוקח אותי מהבית למכללה וחזרה. ומה לעשות 10 ש"ח לליטר ידפקו לי את החיים בצורה לא יאומנת. גם ככה עובדים כבר רק בשביל לתדלק את הרכב.

מחיר הבנזין והסולר עולים אל תדאג במיוחד בשבילך יעלו גם מחירי האוטובוסים.

L.A :x

פורסם

עדיין הדלק יהיה 6 ש"ח לליטר זה לא כזה שינוי!

שיורידו שקל אז יהיה נחמד.

לא ברור לי איך לוקחים על אותו המוצר פעמיים מיסים, גם בלו וגם מע"מ. זה לא איזו עבירה חוקית שניתן ללכת איתה לבגצ?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא ברור לי איך לוקחים על אותו המוצר פעמיים מיסים, גם בלו וגם מע"מ. זה לא איזו עבירה חוקית שניתן ללכת איתה לבגצ?

יש לך מושג על כמה דברים בארץ יש לך כפל מס?

בין אם זה מכס ואז מע"מ..

ובין אם זה מגיע בשם אחר כמו "בלו".. זה הכל אותו דבר..

ואין לך הרבה מה לעשות בנידון..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

SLS תגיד אתה מקבל אולי מבז"ן או ממשרד האוצר או ממדינות אופ"ק תמלוגים על המילים האלה? כי אם לא אתה פראייר רציני.

באירופה הדלק יקר יותר, אבל אל תשכח ששם המשכורות מינימום גבוהות הרבה יותר.

פעם הייתי מתדלק ב- 100 ש"ח לשבוע, היום זה מספיק לי בקושי ל- 3 ימים. צא מההלם. אולי אתה חי במצב כלכלי כזה טוב שלא איכפת לך מאחרים (שיהיה לך רק לבריאות) ואולי באמת אתה שליח של אחד מהגופים שציינתי, אבל צא מהשוק, יש כאלה שהכמה אגורות האלה מאוד משפיעים להם על הכיס.

• תוכן חדש...