Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על העצות,אך זהו חלום וותיק שלי לנהוג באיטליה על אלפה,אם לא תהה ברירה.ארד מהרעיון,לא אתן לזה להרוס הטיול..בנוגע להוספת תשלום על הדיזל,אתה בטוח שזה ללא תוספת עלות?אם כן,הסוכנת שלי (שהמבטא הצרפתי שלה גם כך מביא לי את הסעיף)הולכת להכנס לעימות לא קטן איתי.ולגבי הרכב-אני לא הולך "להשתגע"שם בכבישים,סיימתי עם זה לפני מספר שנים(לא לחלוטין,איפה ההנאה?:-P )כי בחו"ל אני בטריטוריה זרה+מסרו לי כי יש מספר לא מבוטל של מצלמות מהירות בכבישים שם...אה..וזה גם מסוכן..
גם לי יש מבטא כזה..

כן אני בטוח בנתונים תנסה להשוות השכרה באתרים הבאים:http://www.lft.co.il/

http://www.avis.co.il/avis/site/Manager?p=p.choose

http://www.autoeurope.co.il/english/index.htm

בכל מקרה אל תסגור אונליין. תסכם בטלפון ותבדוק טוב את השובר לפני הנסיעה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

הבעייה שזה כבר דיל סגור..ובשצלצלתי לסוכנת,התגובה הראשונה שלה הייתה:"או.. זה יעלה לכם יותר יקר"

ושאלת מיליון הדולר היא:

אני תורם אקסטרא זוזים להשכרת רכב או לסוכנות נסיעות?והאם יצאתי טמבל ופשוט יכולתי לנחות בוורונה ופשוט שם לבקש דיזל?הכנסתי את עצמי סתם ל"בור"קטן?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תבטל את הבקשה לדיזל מהארץ וכשתגיע לסוכנות באיטליה תוכל לבחור בין דיזל לבנזין במידה ויהיה במלאי.

מספר פעמים בחיי הציעו לי מיוזמתם דיזל או בנזין...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
הבעייה שזה כבר דיל סגור..ובשצלצלתי לסוכנת,התגובה הראשונה שלה הייתה:"או.. זה יעלה לכם יותר יקר"

ושאלת מיליון הדולר היא:

אני תורם אקסטרא זוזים להשכרת רכב או לסוכנות נסיעות?והאם יצאתי טמבל ופשוט יכולתי לנחות בוורונה ופשוט שם לבקש דיזל?הכנסתי את עצמי סתם ל"בור"קטן?

האם שילמת כבר לסוכנת על ההשכרה?

אם לא, אתה יכול לבטל. אם כן, בקש ממנה ביטול, במקרה והיא מסרבת תגיד שאתה פונה למשרד התיירות .

דבר שני אתה יכול לומר לה כי שינית תוכניות ואינך צריך רכב. עקרונית אין לה זכות לקחת דמי ביטול. שים לב, אפילו אם קנית אצלה את כרטיסי הטיסה , אל תשאיר בידה את האופציה להשתמש בכרטיס האשראי שלך באופן חפשי. במקרה ויש לך ספק. צור קשר עם חברת האשראי שלך ותאמר להם את העיסקות אותם אתה מאשר עם הסוכנת ותחסום את כל היתר!

בהצלחה.

פורסם

לא הכנסת את עצמך לשום "בור".

הדילים ה"תפורים" מראש תמיד יהיו זולים יותר מרכישת כל אחד מהמרכיבים בנפרד.

לגבי שכירת רכב-כמעט תמיד שכירת רכב מראש,בארץ,תהיה זולה יותר,שלא לדבר על אפשרות שתינחת ולא יהיו בסוכנויות רכבים להשכרה,או שיהיו רק במחירים מופקעים!

לגבי דגם של מכונית,ברור שאף אחד לא יכול להיתחייב לך מראש על כך,אלה רק בקבוצות הגבוהות באמת.

וחוץ מזה,לקבל מונדאו 2.0 ידנית זה לא עונש...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שוב..תודה על התגובות העיניניות,לאחר בירור מסתבר שבמקרה הנ"ל באמת יצא יותר זול להזמין רכב מראש(בארץ)נראה לי שמחר אני ארים לה טלפון ואומר לה שאני לא דואג לסוג המנוע,אבל עכשיו צרה חדשה נחתה במחוזותינו..הובהר לי שאני חייב להוציא רשיון בין לאומי(מ.מ.ס.י?)כי הרשיון שלנו לא תופס שם..2זוגות שחזרו כמעט ונתקעו בלי רכב,מזל שלאחד מהם היה רשיון בין לאומי.(מישהו אמר מדינה נאורה?)

פורסם

אתה נכנס לסניף הדואר המרכזי בעירך, מחפש דלפק עליו כתוב "רישיונות נהיגה בין לאומיים". גש לשם, תגיד שאתה רוצה רישיון כזה. הצג רישיון נהיגה ישראלי בתוקף, מוסר לפקיד סכום כסף (בסביבות ה20 ש"ח, אל תתפוס אותי במילה), המתן כמה דקות - וביידך רישיון נהיגה בין לאומי, תקף כמעט בכל העולם (למעט יפן) למשך שנה.

עשיתי את זה לפני כמה שבועות, וזה תפס יפה מאוד באיטליה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שוב..תודה על התגובות העיניניות,לאחר בירור מסתבר שבמקרה הנ"ל באמת יצא יותר זול להזמין רכב מראש(בארץ)נראה לי שמחר אני ארים לה טלפון ואומר לה שאני לא דואג לסוג המנוע,אבל עכשיו צרה חדשה נחתה במחוזותינו..הובהר לי שאני חייב להוציא רשיון בין לאומי(מ.מ.ס.י?)כי הרשיון שלנו לא תופס שם..2זוגות שחזרו כמעט ונתקעו בלי רכב,מזל שלאחד מהם היה רשיון בין לאומי.(מישהו אמר מדינה נאורה?)
שנה טובה

בשלש שנים אחרונות אני מציג את רישיון הנהיגה הישראלי והוא מתקבל ללא בעיות וזאת למרות יכולתי לשלוף רישיון שוויצרי תקף לכל החיים.

בכל מקרה , מאחר והמאמץ להוציא רישיון בינלאומי אינו גדול, אולי כדאי להצטייד בו.

נסיעה טובה.

יש מקום במזוודה?.

פורסם

סליחה על התגובה המאוחרת(המסך חזר מתיקון:type: רק עכשיו)אני חייב לשתף אותכם בסרט שהיה לי על הבוקר...הגעתי לדואר בר"ג(ביאליק)החנתי את האוטו בחניה של רכב רשות הדואר,יצאתי ובדיוק הוא הגיע..רצתי,התנצלתי הוצאתי את הרכב וחניתי ברחוב צדדי,רצתי לדואר ושם פגשתי בפקידה "מלאה"לועסת מסטיק שישר אמרה לי:"תמתין שאני אסיים פה משהו עוד דקה.."

לקח 10דקות.

בינתיים רצתי אל האוטו לראות שהכול תקין.

חזרתי לדואר.

המחשבים נפלו..השארתי לה את הכסף והרשיון בינתיים.

מחכים...ומחכים...ומחכים...בינתיים יצאתי לראות שוב שהאוטו בסדר...

ואז זה קרה..בזווית העין אני קולט את הגרר נותן רוורס ונצמד לי לאוטו(באלכסון!!!)ופקח חביב רושם דו"ח תוך כדי..כל הרחוב עבר להילוך איטי כשהוא שמע את הצרחה שלי..לאחר "דין ודברים"לא נרשם דו"ח..הפקח מסביר לי שיש חניון קרוב,אני מסביר לו שהכסף שלי אצל ה"פקידה הפלוגתית"הוא נסע לשלום ואני הבאתי את האוטו קרוב לדואר,בינתיים יצא מישהו מהחנייה (ואני ממתין כמו ילד טוב שהוא יצא..)ופתאום איזה שומר מצוות נכנס לחניה לפני!!!!כשהוא ראה את הפרצוף שלי הוא הבין ויצא...אחרי כל הסיפור הזה אני מגיע לפקידה(שמטפלת בעוד לקוח מרוצה)ובשיא הנימוס אני אומר לה:סליחה..מה עם ה.."אתה לא רואה שאתה מפריע לי"היא צועקת לי....

נשברתי.

הפכתי לברברי...

תוך דקה הרשיון היה אצלי.

• תוכן חדש...