Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת ה B4 בגן שיקמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(היה לי הזמנות לכולם.. בסוף החלטתי ללכת לאירוע של יקב בצפון.. ;))

נו, ספר. מי, מה, טעים? וכמה לבקבוק?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שלא ממש. הפאסאט החדשה, האקורד ואפילו המאזדה 6 - כולן חזקות מה-B4 באופן מורגש. מקרה קלאסי של ארבעה הילוכים ארוכים מדי על מנוע חובב סל"ד... למרות שהיא באמת לא מרגישה חלשה בשום מצב.

האחיזה, ד"א, באמת מצוינת (ונוחות הנסיעה עדיין טובה יותר מהאחרות, במפתיע)

רוני

שלום רוני,

אני מעריך אותך כחובב הגה, ולא בגלל שאני חולה סובארו - אל תמהר להסיק מסקנות לגבי המתחרות.

1 - מכוניות סובארו משתפרות בביצועים עם צבירת קילומטרז' (מנסיון עם 4 מכוניות חדשות וגם עם B4 138 כ"ס).

2 - צריך השוואה ראש בראש כדי לעמוד על ההבדלים , מה שעדיין לא בוצע.

המנוע חזק , ואני מסכים שההילוכים ארוכים במקצת, אבל סך הכל הלהיב אותי למרות כל זה.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
שלום רוני,

אני מעריך אותך כחובב הגה, ולא בגלל שאני חולה סובארו - אל תמהר להסיק מסקנות לגבי המתחרות.

1 - מכוניות סובארו משתפרות בביצועים עם צבירת קילומטרז' (מנסיון עם 4 מכוניות חדשות וגם עם B4 138 כ"ס).

המנוע חזק , ואני מסכים שההילוכים ארוכים במקצת, אבל סך הכל הלהיב אותי למרות כל זה.

תודה.

מכוניות משתפרות בביצועים עם צבירת קילומטרז???

אתה יודע מה זה נשמע לי כמו רעיון שיווקי מדהים!

נמכור לאנשים מכוניות עם "מנוע חכם" בעל אנטליגנציה מלאכותית שלומד ואוסף אנרגיות (וסוסים)

עם הקילומטרז שהוא צובר.. תוך שנתיים, שלוש הרכב יהפוך כבר לרכב דראג נטול פשרות!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
מכוניות משתפרות בביצועים עם צבירת קילומטרז???

אתה יודע מה זה נשמע לי כמו רעיון שיווקי מדהים!

נמכור לאנשים מכוניות עם "מנוע חכם" בעל אנטליגנציה מלאכותית שלומד ואוסף אנרגיות (וסוסים)

עם הקילומטרז שהוא צובר.. תוך שנתיים, שלוש הרכב יהפוך כבר לרכב דראג נטול פשרות!

תום

:-\

בלי ציניות, במיוחד כשהיא סתם בלי סיבה..

פורסם
שלום רוני,

תודה.

מצחיק שאתה אומר את זה, כי ממש לא כתבתי את מה שכתבתי סתם. כתבתי במפורש - מול פאסאט, אקורד ומאזדה 6 ה-B4 הייתה חלשה באופן משמעותי. אני יודע זאת מכיוון שנהגתי בהן ראש בראש במשך יום שלם (כך שאל תגיד שהשוואה ראש בראש לא בוצעה). אם תרצה לדעת את דעתי המפורטת על כל אחת ואחת - פשוט תגיד. וד"א - היא אמנם הייתה חלשה מכולן, אך זה כלל לא הפריע ליצירת קצב נאות, כך שזה לא משהו שאפשר לאמור לרעתה באופן מוחלט.

ואני יודע שמנועים נפתחים אחרי כך וכך ק"מ, ובמיוחד מנועי בוקסר, אבל ההבדל היה באמת גדול, וכמו שאמרתי, כנראה שהתיבה היא האשם העיקרי.

ידוע לך אולי מה המחיר של ה2.0 ל' למי שירכוש באירוע???

מאיפה אתה צצת? ולמה זה מעניין אותך? או שתכתוב על דחף רחף או שתגבה אותי כאן :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כתב: שלום רוני,

בכלל לא בגלל שאתה חולה סובארו...

מנועים עם צבירת ק"מ אכן "נפתחים" ומספקים ביצועים טובים יותר, אך להזכירך, לא רק מנועי סובארו הם כאלה, לפאסאט לדוגמא, שעומתה מולה, היה פחות ק"מ מהסובארו והיא עדיין היתה עדיפה בכל סוגי ההאצות.

זה לא ממש משנה את העובדה שאני מעדיף אותה באופן אישי על שאר המתחרות, למרות שיש לה הרבה חסרונות, שיכוך החזרה לוקה , גיר ארוך ועוד.

אהבה עיוורת...

sronis כתב:

מאיפה אתה צצת? ולמה זה מעניין אותך? או שתכתוב על דחף רחף או שתגבה אותי כאן :wink:

תרגע, זה בשביל חבר. אני אישית אעדיף סקסו תקינה (אם זה בכלל אפשרי) על הבטטות האלו...

דחף רחף, תמשיך להסתלבט, תגיע לרחובות ואני לפיתוח...:-)

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

בכלל לא בגלל שאתה חולה סובארו...

מנועים עם צבירת ק"מ אכן "נפתחים" ומספקים ביצועים טובים יותר, אך להזכירך, לא רק מנועי סובארו הם כאלה, לפאסאט לדוגמא, שעומתה מולה, היה פחות ק"מ מהסובארו והיא עדיין היתה עדיפה בכל סוגי ההאצות.

זה לא ממש משנה את העובדה שאני מעדיף אותה באופן אישי על שאר המתחרות, למרות שיש לה הרבה חסרונות, שיכוך החזרה לוקה , גיר ארוך ועוד.

אהבה עיוורת...

באיזה עימות מדובר ???

האם זה מבחן שיופיע במגזין "אוטו" ???

תודה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אכן גם אני הייתי בגן השיקמים והיה אחלה..

גם לקחתי נסיעת מבחן בדגם 2 ליטר ויציבות זה שם המשחק.

כוח לא חסר אבל יש חזקות ממנה...

דבר נוסף שהתלהבתי ממנו זה שיש בתוך הרכב מד שמודד את צריכת הדלק...

דבר חיוני מאוד במצב של היום

פורסם
תרגע, זה בשביל חבר. אני אישית אעדיף סקסו תקינה (אם זה בכלל אפשרי) על הבטטות האלו...

דחף רחף, תמשיך להסתלבט, תגיע לרחובות ואני לפיתוח...:-)

אפשרי, אפשרי... ואני אגיע לרחובות רק אם היא פתוחה לצפונבונים כמוני :lol::lol::lol:

ולמר לגאסי 1.8 - אכן, מבחן שיופיע במגזין אוטו שיצא בעוד כשבוע לדוכנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ולמר לגאסי 1.8 - אכן, מבחן שיופיע במגזין אוטו שיצא בעוד כשבוע לדוכנים.

תודה תודה מר רוני שטרן.

לא אכפת לי מה תהיה תוצאת המבחן, אבל מה שבטוח שאין על ה B4, ה 6 המונית, הפאסאט יקרה, והאקורד דלה באבזור. היום אין ספק שה B4 משתלמת מתמיד, והאופציה היחידה (והותיקה) שנותנת לה פייט טוב היא המונדיאו... למרות שאני נשאר עם ה B4 בגלל השם.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
אני מנוע מלהגיד דבר על תוצאות המבחן :wink: תקרא ותראה בעצמך...

תראה רוני, כחולה "אוטו" אני לא חושב שהם יתנו ל B4 כל כך בקלות - ולא מפני שהיא רעה חלילה.

בפאסאט עוד לא נסעתי, אבל סטטית הוא מרגיש סוף הדרך, ובנוסף לכל זה מצוייד במנוע חדשני.

אני יודע שמבחינה דינמית יעדיפו את ה 6 או ה B4, אבל בגלל המעמד (מנהלים אלא מה) נראה לי שהפאסאט תנצח.

אבל שלא תחשוב אחרת. עבדך הנאמן מכור לאיכות והעמידות של סובארו למרות ההערכה שלי לכל מכונית טובה אחרת :roflmao: :roflmao:

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
נו, ספר. מי, מה, טעים? וכמה לבקבוק?

מי - אני ואבא..

מה - השקת יין חדש של יקב בשם "טוליפ" ליד קרית טבעון

טעים - בהחלט. שווה ביותר

כמה לבקבוק - באיזור ה100 שקל כמדומני, במחיר מיוחד להשקה..

אבא קנה כמה וכמה בתור השקעה לעתיד ;)

(וכבר הספיק לתת כמה לאנשים שעובדים איתו עוד באירוע..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מבין בשביל מה צריך יותר כ"ס הרכב גם ככה חזק סתם מיותר לדעתי... אפילו לא טרחתי להגיע להשקה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...