Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היתקשרתי למוסך המרכזי היחיד בב"ש לרנו לברר עלות של טיפול 60000 ק"מ לסניק 2001 ביקשו ממני רק על הטיימינג לבד 1850 ש"ח פחדתי לשאול כמה הם רוצים גם על הטיפול 10000 ק"מ אני רוצה לבצע את הטופול במוסך מורשה רק בגלל שזה יהיה רשום בספר הרכב אבל המחיר נשמע לי נורא מוגזם מה דעתכם ?????????????:?

פורסם
היום היתקשרתי למוסך המרכזי היחיד בב"ש לרנו לברר עלות של טיפול 60000 ק"מ לסניק 2001 ביקשו ממני רק על הטיימינג לבד 1850 ש"ח פחדתי לשאול כמה הם רוצים גם על הטיפול 10000 ק"מ אני רוצה לבצע את הטופול במוסך מורשה רק בגלל שזה יהיה רשום בספר הרכב אבל המחיר נשמע לי נורא מוגזם מה דעתכם ?????????????:?
וזה עוד לא הכל...

הטיפול כולו עול כ-4K (אגב החלפת רצועת הטיימינג כוללת גם משאבת מים, מותחנים ומחזירי שמן - לפי הוראות היצרן. יתכן שתמצא מוסך שיחליף את רצועת הטיימינג יותר בזול בלי התוספות שהזכרתי - וזה ממש לא מומלץ...

אף אחד לא אמר שלהחזיק רכב זה זול (אם כי טיפול 20000 ו40000 עולה רק 900 ש"ח. כלומר בזמן שאתה עשית 2 טיפולים בלבד, בעלים של יפנית ממוצעת עשה כבר ארבעה טיפולים, עכשיו חלק 5800 ב-4 ותגיע לכך שהשד לא נורא כל כך.

אגב מועד החלפת טיימינג בסניק, הוא 120000 ק"מ או שש שנים היינס ממליץ להחליף כל 60000 ק"מ ושלוש שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...