Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשאיבת דלק מהרכב בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לשאול כיצד אני יכול לשאוב דלק החוצה דרך המיכל דלק שלי, אני יודע שבעבר היה אפשר להוריד צינור ואז לשאוף את הדלק. האם זה נכון האם יש לכם שיטה לגבי זה. אני צריך להוציא מס' ליטרים ממיכל הדלק שלי לתוך בקבוק.

מה השיטה וכיצד עושים זאת בדרך בטוחה .

תודה

פורסם

במקרה והצינור ניכנס לך למיכל דלק ז תכניס, תשים את הבקבוק על הריצפה. עם הפה תשאב מהצינור עד שהדלק יצא ותכניס אותו לבקבוק...המים "ירצו" להשוות את המפלס שלהם והלק יזרום לבקבוק

פורסם

לא מובן האם אפשר לפרט קצת יותר. האם זה בטוח האם יש שיטה אחרת?

פורסם

בשביל מה לך לשאוב דלק מהמיכל?

עשית מיהול?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני רוצה לרוקן את מיכל הדלק ואני צריך דלק במיכל חיצוני לכן אני רוצה לעשות זאת . מה הדרך הבטוחה לשאוב דלק מהרכב.

פורסם

מדובר ברכב מסוג דייהו נובירה שנת 2001. מה זה משאבת דלק של טיסנים לא הבנתי. בקיצור תנו טיפ טוב..........

פורסם

בקיצור........אני רואה שאין לכם שום פתרון לנושא חוץ מסתם לכתוב שטויות..................

פורסם
בקיצור........אני רואה שאין לכם שום פתרון לנושא חוץ מסתם לכתוב שטויות..................
אני חושב שכדי שתתחיל לדבר יפה, כי כל ההודעות שנרשמו כאן למעלה נותנות לך עיצה איך לעשות את זה אם אתה לא מעוניין בדעתנו אתה מומלץ לא לכתוב פה וגם לא לבקר פה!

אמרו לך כבר פעם אחת השיטה אם הצלחת להכניס את הצינור לתוך המיכל לשאוב דרכו את הדלק עד שהוא מגיע לצינור ואז להכניס אותו למיכל על הרצפה.

אבי.

פורסם

אתה זה שמחפש לעשות קומבינות ושטויות, מה אתה רוצה תרשים של משאבת העברה מטנק דלק אטום חתום וסגור ע"י מעצור/מסננת במיוחד בשביל מוטי.

בוקסר אמר לך מה לעשות, זה הדבר היחדי שאתה יכול לנסות ואם אתה לא מבין את זה אז אל תעשה, מה יותר פשוט מללכת עם בקבוק לתחנת דלק ולבקש דלק, בשביל מה כל ההעברות האלה.

ממש שטויות.

השיטה עם הצינור היא שיטה של השוואת לחצים/גבהים שהדלק/נוזל יורד בכוחות טבעיים ולא בעזרת שאיבה, ראה מפעל מי עדן שהמים זורמים אליו מהמעיין כך. אף פעם לא ראית/הבנת איך מחליפים מים באקווריום של דגים?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מתחת לגלגל ימני אחורי אמור להיות הפילטר דלק, אם תנתק לו את הצינורות ותיתן סטרטר אמור לצאת דלק מהצינור שמגיע מהמשאבה.

אבל חבל על הנזק שאתה גורם לסטרטר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תכניס צינור למיכל ...

את הבקבוק שאליו אתה רוצה שהדלק יזרום אתה צריך לשים ל הרצפה כדי שהקצה שלכיוונו אתה רוצה שיזרום הדלק יהיה יותר נמוך מהקצה שבתוך מיכל הדלק....

תן שאיבה אם הפה ושים בבקבוק הדלק לא יפסיק לזרום עד שתרים תצינור שבבקבוק מעל מפלס הדלק במכונית...

סתם לידע כללי זה נקרא חוק כלים שלובים בפיזיקה...

פורסם

קח פיילה גדולה ומקדחה.

שים את הפיילה מתחת לרכב ,וקדח חור במיכל.

לסתום עם מסטק אח"כ - להקפיד לא להשתמש ב-MUST . חוסר הסוכר גורם לדליפות דלק.

הריקון הוא לצורך ניקוי המיכל , או סתם כי אתה צריך 3 ליטר דלק ?

• תוכן חדש...