Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר שיחה בפרטי עם RS, הגעתי למסקנה שצריך לעשות לרכב גם פוליש (ווקס נעשה לפני 3 שבועות, מצורפת תמונה להמחשה)

המצב הוא שהצבע מבריק אבל דהוי במקצת. על מכסה המנוע ישנם סימנים של טיפות מים שלא יורדים.

ישנם נקודות חלודה מעטות מאוד שלא נראים מרחוק כלל. האם לאור הנתונים הנ"ל והתמונה המצורפת כדאי לעשות לרכב גם פוליש? האם יש בכלל מה להפסיד?

תודה מראש.

פורסם

מסכים - הצבע מאוד ישן ולא יודע אם פוליש יעזור לך..

לאור שלל השאלות של בעלי פיאט אונו לגבי צבע אני חושב שאנחנו צריכים להתחיל לצבוע בעצמנו וזהו... (הפורום מוצף בשאלות על אונו... :D)

...Carpe Diem

פורסם
מסכים - הצבע מאוד ישן ולא יודע אם פוליש יעזור לך..

לאור שלל השאלות של בעלי פיאט אונו לגבי צבע אני חושב שאנחנו צריכים להתחיל לצבוע בעצמנו וזהו... (הפורום מוצף בשאלות על אונו... :D)

אני עשיתי פוליש לאונו 90 כתומה

מסתבר שאחרי הפוליש גילינו שהיא אדומה

לה זה עזר

קנה את הפוליש, זה רק 20 שקל לערך, בחר את ה"גס". ותנסה במקום שלא כל כך נראה לעין מרחוק. אולי תופתע לטובה. במקרה הכי גרוע? הלכו 20 שקל.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצתי את השרשור מהעבר במקום לפתוח חדש, מקווה שזה בסדר.

יש מידע בנושא במנוע החיפוש, אבל אני שואל ספציפית על הרכב שלי לפי התמונות הבאות:

הרכב הנ"ל אחרי שטיפה+ ווקס של "טרטל" בלבד.

יש ממש טיפה נקודות חלודה כמעט בלתי נראות על הגג.

האם אני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות אם אני יעשה גם פוליש? ב- 5 שנים שהרכב אצלי לא נעשה פוליש אף פעם.

אם כן, על איזה פוליש אתם ממליצים? האם לקנות של "טרטל" כמו הווקס?

עריכה: מצורפת תמונה של סדרת חומרי הניקוי שאני מנקה בה את הרכב.

משמאל לימין: הווקס, שמפו למכוניות, ספריי להברקת הפלסטיקה ברכב והנוזל לניקוי שמשות. למטה: הספוג שאני משתמש בו לסיבון הרכב.

תודה מראש

גיא.

פורסם

בקשר לנקודות החלודה על הגג - גם לי היו נקודות כאלה. פוליש אמור לעזור לך.

פחח עשה לי פוליש לגג וכל הנקודות נעלמו. זה עלה 30 שקל.

פורסם

סובארו, לפולו שלי לא ביצעתי פוליש מעולם והיא כמעט 5 שנים על הכביש. הצבע מבריק ומושך ואנשים לא מאמינים שהאוטו כמעט 5 שנים על הכביש (ורוב היום תחת שמש יוקדת והמון אבק וסיד (אני גר באיזור חדש שעדיין בבנייה). תבצע ווקס כל חודש-חודשיים ותשתמש בווקס איכותי, ואני לא חושב שצטרך פוליש (הייתה להוריי איביזה 94' שהייתה כמעט 8 שנים על הכביש ללא פוליש, גם לה הייתי עושה רק ווקס כל חודש-חודשיים והצבע תמיד היה מבריק ומושך).

הינה תמונות של הפולו:

http://img211.imageshack.us/my.php?image=polo17sq.jpg

http://img96.imageshack.us/my.php?image=polo32mj.jpg

איתמר ג'ורג'.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

לאחר ההמלצות החמות שלכם, קניתי פוליש. (תמונה מצורפת).

קודם כל אשמח לדעת איך הפוליש הזה והדבר הכי חשוב: אשמח להסבר על אופן עשיית הפוליש לרכב.

תודה מראש,

גיא.

• תוכן חדש...