Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול איך אני יכול להחזיר את הברק השחור שעל טמבון מפלסטיק, אני מניח שבעקבות השמש הישראלית הוא דהה עם השנים ולכן אני מעוניין להחזיר לו את הצבע השחור החזק.

אשמח אם תעזרו לי...:wink: ותודה לעונים!

פורסם

להחזיר ברק לטמבון שדהה זה רק לצבוע אותו מחדש.

פתרון זמני שיחזיר לו את הברק ויתן מראה "רטוב" זה שימוש בספריי "סאן אוף א גאן!" של STP או דומיו.

קח בחשבון שהוא לא מחזיק נצח ויש למרוח את הפגוש בכל שבועיים בערך על מנת לשמר את הברק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מנחש שמדובר בטמבון שחור, הברקה תתן תצאה למספר ימים בלבד, אתה יכול להשתמש בספר להברקת משטחי פלסטיק כגוןסקאי ספריי .

אני מציע לך לקנות צבע שחור פשוט ב20 שקל ולצבוע את המטבון בלי להוריד אותו בכל.

התוצעה תהייה טובה מאוד ותחזיק כמה חודשים

פורסם

כמו שנאמר "הברק" יעלם מהר מאוד, ולא יחזיק מעמד לתקופה ארוכה, מה שמצריך טיפול חוזר כל פרק זמן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מנחש שמדובר בטמבון שחור, הברקה תתן תצאה למספר ימים בלבד, אתה יכול להשתמש בספר להברקת משטחי פלסטיק כגוןסקאי ספריי .

אני מציע לך לקנות צבע שחור פשוט ב20 שקל ולצבוע את המטבון בלי להוריד אותו בכל.

התוצעה תהייה טובה מאוד ותחזיק כמה חודשים

עם עבודה טובה כמו במדריך של איציק נ. יחזיק הרבה יותר ממספר חודשים
פורסם

יש ספריי פלסטיק של יעקבי שנקרא FUSION bonds to plastic הוא עולה בסביבות ה- 40 שקל וכאשר אתה קונה אותו בגוון שחור מט הפגוש יוצא כמו חדש!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

צבעתי את הפגושים אצלי ברכב לפני כמה חודשים.

הצבע עבר יפה מאוד את חודשי הקיץ החמים, והפגושים נראים טוב.

חפש בפורום הודעות על צביעת פגושים. גם איציק וגם אנוכי פירסמנו הודעות כאלו, ובוודאי גם רבים אחרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

או ספריי שחור.....

או לתת להם ברק באמצעות שומן מן החי ואני רציני לחלוטין....

תכנס למעדניה או לקצב, תבקש חתיכה גדולה של שומן לפני שזורקים אותו, טיפה לשים בשמש והוא מוציא מעין מיץ כזה, תמרח את השומן על הטמבון וזהו...

זה עובד יופי. מבריק מעולה טמבונים של 405...

haters will hate

פורסם
או ספריי שחור.....

תכנס למעדניה או לקצב, תבקש חתיכה גדולה של שומן לפני שזורקים אותו, טיפה לשים בשמש והוא מוציא מעין מיץ כזה, תמרח את השומן על הטמבון וזהו...

זה עובד יופי. מבריק מעולה טמבונים של 405...

ומה עם ריח? זבובים וחרקים שימשכו לזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

:shock: :shock: :shock2: :shock2: :screwy:

הצילו!!!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ספריי סיליקון 15 ש"ח גם שומר על הפלסטיק

קניתי בשביל הגומי בחלונות והתמכרתי

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

הכי פשוט והכי זול וגם מחזיק הכי הרבה זמן זה שימוש בצבע של נעליים עם מטלית, פשוט לקחת קופסת צבע של נעליים, מטלית יבשה ולמרוח על כל הפגוש, הוא יוצא אח"ש שחור משחור.

מחכים 15 דקות ומעבירים מטלית יבשה רק כדיי להבריק ולהוציא את המיותר.

הכי זול והכי יעיל.

פורסם
הכי פשוט והכי זול וגם מחזיק הכי הרבה זמן זה שימוש בצבע של נעליים עם מטלית, פשוט לקחת קופסת צבע של נעליים, מטלית יבשה ולמרוח על כל הפגוש, הוא יוצא אח"ש שחור משחור.

מחכים 15 דקות ומעבירים מטלית יבשה רק כדיי להבריק ולהוציא את המיותר.

הכי זול והכי יעיל.

ואז בלילה הלחות תהפוך את זה למשהו לא מובן ובבקר יהיו סימנים מוזרים על הפגוש.

פעם נגמר לי הצבע השחור שתשמשתי במשחת גלח"צ ובבוקר הייתי צריך להוריד את כל הדראק הזה.

• תוכן חדש...