Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק!

כולם צריכים לקנות מינימום הייבריד!

מה עם אנשים על תקציב??

בכל מקרה בתקציב נמוך לדעתי עדיף המאגנט או הפולס.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מדובר על "יעני" קומפוננט. אין לו קרוס אמיתי.יש איזו "קבלון מסכנון" בתוך הטוויטר והמידבס עובד עובד על רול-אוף טבעי כלומר, הנכויות האינהרנטיות שלו ליצר צלילים בתדר גבוה.

המגבר, בתור מגבר 2*40, בסדר גמור.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

שיביי

מי שאין לא תקציב אז דווקא הוא במיוחד אסור לו להתקרב לחברות האלה כי גם ככה את הכסף המועט שיש לו הוא זורק לפח ולא מקבל שום תמורה לכספו.....עם המגבר הזה לא הייתי שומע אפילו רדיו!

הבמגבר הזה עולה 500 שקל! זאת גניבה! אני עד לפני כמה זמן הייתי מוכן למכור מגבר של אינפיניטי ב 500 שקל. וגם לסתכל על זה שהוא בא עם רמקולים (עלק רמקולים) אז הייתי מביא לו גם רמקולים פיונר ב 100 שקל.

בדיוק השבוע בא אלי חבר אומר לי קניתי מגבר אבל לא שומעים טוב אתה יכול לבוא לכוון לי אותו.....קיצר באתי מה מהתברר יש לו מגבר ב 300-400 שקל 4 יציאות ומערכת ב 500 שקל והוא עוד מתלונן! מה שלא עשיתי כלום לא עזר...שומעים מגעיל

פורסם

היה לח מגבר כזה , עבד על מורל פולס 6. הו כן 40רמס ו115רמס בגישור, אבל הו מקלקל צליל. HU הפשוט שלי AIWA-237 מחובר ישר לקומפוננט נשמה יותר טוב. וגם אין לו אופציה לחתוך באס, אז לא מומלץ לפרונט, אולי לסאב לא חזק.

פורסם

המגבר לא שווה כמעט לדעתי. ממש סתמי.

הרמקולים דווקא טובים , חיברתי אצל חבר ל HU של קלריון ונשמע סבבה לגמרי.

זה לא קומפוננט אבל האמת שאני לא מצאתי רמקול במחיר הזה שנותן תמורה טובה יותר.

אני לא מדבר על המחיר הנ"ל שכולל את המגבר אלא המקורי שלו.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

היו לי אותם!

הם באמת לא קומפוננט אבל הם מוציאים צליל מצויין! כמובן שהכל י-ח-ס-י!

לפי דעתי תמורה יפה למחיר!

פורסם

התקנתי לחבר שלי את הסט הזה (למרות שלא מצוין אני מאמין שזה ה2.16) עם מגבר יותר טוב מהקופסת נעלים האדומה הזאת (magnat the rock 800) הם נשמעו לא רע בכלל... יש רק בעיה של חלוקת תדרים כמו שצריך, הבעיה היותר גדולה זה הפלסטיק האדום והמכוער שמחזיק את הרשת המגינה, אין הגדרה אחרת חוץ ממראה ערבי ביותר...

בשיפוצים

• תוכן חדש...