Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזיר שמן בטיימינג? יכול להיות גם יוניט לחץ שמן. זה הדבר הזה שבולט קצת מתחת לזוג הפלאגים השמאליים (כשעומדים מול המנוע). תיגע בו. אם הוא רטוב (משמן טרי) אז זה משם. אם זה מגיע הבית של הטיימינג אז זה מחזיר שמן. אל תזלזל בו, זה יכול להיות להיות מתסכל אם תקפוץ לך שן בטיימינג.

אגב, בסופ"ש האחרון צביקה שם לב לנזילת שמן קלה אצלי באונו מס' 2 שהגיע מיוניט לחץ שמן. קצת כסף (ו-5 דקות עבודה) והיוניט הוחלפה לחדשה. אין יותר נזילה.

רק כדרך אגב, נוזל לניקוי כלים מאוד יעיל כדי להסיר שמן מהמנוע.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ארליו הבעייה עם סטיו שהוא מנוי אצל מוסך ראם, אם הוא לא נכנס אליו לפחות פעם בשבוע כדי להרוס את הרכב יותר , הוא מאבד ומפסיד את המנוי!

סטיו גש כבר למוסך סמיילי, מה יש לך להפסיד?

פנה לאייל חבר הפורום , ובטוחני שהו איפתור לך את בעיית תצרוכת השמן( אם כבר לא מאוחר מדי),

ולו רק בתור אתגר מקצועי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המכונאים במוסך ראם יכולים לשכוח כבר מעכשיו מלראות את האוטו שלי שוב במוסך שלהם.

בפעם האחרונה שאמא שלי לקחה את האוטו אתה יודע מה בעל המוסך אמר לה? שים לב:

אמא שלי: "יש לי נזילת שמן בצד ימין, השמן מלכלך את הכביש ומטפטף ויש איבוד שמן גבוה". (זה מה שאני אמרתי לה להגיד).

בעל המוסך: "גברת, מה אתה רוצה? זה פיאט. איך את רוצה שהוא לא יינזל?! את צריכה לחיות עם זה"!

למוסך סמיילי של אייל אני ייגש עוד השבוע (אני יתאם איתו בה"פ) ואני מקווה שהוא יצליח לעלות על מקור הבעיה ולתקן אותה. חבל על השמן שאני קונה.

כל החנייה ליד הבית כבר מלאה בסימני טיפות שמן יבשות.

אני יעדכן בהמשך לגבי מקור הבעיה, עלויות וכ'.

פורסם

קודם בא נבהיר מה הוא צד ימין של רכב: כמו אצלינו , הולכי על שתיים, יש קדימה ויש אחורה , לכן, צד יימין של כל רכב הוא הצד הנגדי להגה מקדמת הרכב כאשר אנו נמצאים בתוכו או משמאלינו כאשר אנו מסתכלים על רכב מחזיתו.

לפי הנתונים אשר מסרת בשרשור אפשר לנסות להסיק כי יכול להיות והשמן נזרק החוצה בלחץ, של נשמים סתומים, או על החגורות של המזגן והאלטרנטור, דבר אשר יכול להצביע על נזילות ממחזירי השמן של חגורת התיזמון, אם זה המצב כדאי להחליף את החגורות מחזירי השמן ומיסב המותח של התיזמון כמובן אחרי ניקוי מקדים של כל האזור ובדיקת תקינותם של הנשמים.

בהצלחה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

יאללה אלוהים אתה גר ביוקנעם

יש לך מוסך מעולה למטה באיזור תעשיה

כמו כן יש לך מלא מוסכים טובים בחיפה

תחילף מוסך

איך קוראים לך אולי אני מכיר אותך

כנראה נפרץ לך מחזיר שמן ובורח לך שמן

תנסע לשטיפת מנוע , 50 ש"ח וישטפו לך הכל אחרי זה תעקוב לבד ותמצא את הנזילה

ואל תחזור לאותו המוסך שאתה "מטפל" בו באוטו או שמטפלים בו בכיס שלך

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

114508534 שלום רב!

תמיהני האם בבתי הספר לא מלמדים, ניקוד?

מה עם פסיק סימן שאלה , סימן קריאה!

מה עם שגיאות כתיב?

אנא פסק ונקד את הודועתיך, וערוך הגהה ,לשגיאות הכתיב משום שהם צורמות!

במחילה מכבודך

ואיתך הסליחה!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
114508534 שלום רב!

תמיהני האם בבתי הספר לא מלמדים, ניקוד?

מה עם פסיק סימן שאלה , סימן קריאה!

מה עם שגיאות כתיב?

אנא פסק ונקד את הודועתיך, וערוך הגהה ,לשגיאות הכתיב משום שהם צורמות!

במחילה מכבודך

ואיתך הסליחה!

צביקה

אני בהחלט מסכים עמך וגם דואב את הבעיה, אולם יש בין חברי הפורום לא מעט עולים חדשים ועוד, אשר מערכת החינוך הקורסת שלנו , פשוט לא נתנה דעתה עליהם. לעומת זאת שיפור רמת התמליל ותמונות סימלון, כולל ה"תוארים" אשר נבחרו גם ע"י מנהלי הפורום, יעזרו בהרבה לשמור על רמת רוגע בפורום.

בכתיבה נכונה, עד כמה אפשרי, של אלו בעלי הידע והיכולת ,נוכל לתת דוגמא, אני מאמין כי עצם עבודת הכתיבה והקריאה בפורום, מהווה תרגיל מנחה ומלמד , בלי להתיימר .

בהצלחה לכולנו.

פורסם
אני לא עולה חדש .......:???:
גם לא טענתי כך, עניתי באופן כללי מתוך כוונה לעודד את כולם להרים את הרמה ומתוך התחשבות באלו אשר קשה להם .

עמך הסליחה אם נפגעת.

פורסם

שלום לכולם

הייתי היום אצל אייל ממוסך סמיילי, הוא אמר (כמו מוסך ראם) שלא שווה לתקן את הנזילות שמן, כי זה במילא יחזור וחבל על הכסף של התיקון, שיכול להגיע לכמה מאות שקלים.

נכון לעכשיו חוץ מזה אין שום בעיות עם הרכב, הוא נוסע חלק ותקין לחלוטין, ומקווה שלא אבקר במוסכים עד יוני 2006, מועד הטסט השנתי.

• תוכן חדש...