Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן קופה 99 ו97 גודל ג'אנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על הדגם של ה1600 אוטומט

במגאן קופה 97 יש ג'אנט 13' ובקופה 99 יש ג'אנט 15'

אפשר לשים את הג'אנט של ה99 על ה97 ?

כתוב בספר רכב שאפשר עד 16 אינץ'

מישהו יודע אם יעשו בעיות בטסט?

פורסם

זה נישמע מאוד מוזר! כל שנה עולים במידה?

לך יש 97 עם 13" מהחברה

לי יש 98 (גם 1.6L אוטומט) עם 14" מהחברה

וב 99 זה 15"

ועכשיו לעינייננו...ראיתי מס' מגאן קופה עם 16"...אני לא יודע עם זה מאושר להם ברישיון אך קיימות כאלה...

חשוב שתדע שעליה במידה (ועוד 3") תיפגע בנוחות של של הנהיגה- הכוונה שכל אבן קטנה תורגש ממש !

אני מציע לך לעלות גג ל 15" וזה בדוק יאשרו!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

מה זאת אומרת בדוק יאשרו? הם לא מאשרים כל מידה. זה תלוי גם בחתך וברוחב הצמיג... אני ממליץ לך לגשת לכל מכון טסטים ולשאול. יש להם ספר שרשום שם לכל סוג רכב ושנה איזה מידות מותר לשים...

פורסם

לי יש 185/60 R15... לא ממליץ לעלות ל- R16... מקסימום 195/55 R15... אחרת זה סתם מעלה את המשקל הבלתי מוקפץ והרכב יתאמץ יותר... במיוחד עם שלך זה מודל 97 - 90 כ"ס...

ה-R16 סטנדרטי על דגם 2.0 ליטר, לפחות ב-2002...

Veni Vidi Vici

Guest אסי הראל
פורסם

ככל שאתה עולה במידת הג'אנט, כך ירד "כושר" התאוצה והרכב יתאמץ יותר.

פורסם

טעות.

הקשר הוא לא ישיר בגלל הקוטר, הקשר הוא בגלל משקל עודף.

אם תיקח חישוק ברזל בקוטר "14 או חישוק אלומיניום מחושל בקוטר "16, הסיכויים הם שגם אחרי שתרכיב את הצמיגים (שבוא נאמר שהקוטר והרוחב שלהם זהים סתם לשם השיחה) החבילה של חישוק ה-16 והצמיג ישקלו פחות מחבילת ה-14 והרכב יאיץ יותר טוב, יבלום יותר טוב יפנה יותר טוב ויחול שיפור בהיגוי שלו...

הסיבה היא משקל בלתי מוקפץ נמוך יותר.

מוטי.

• תוכן חדש...