Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אופל גי אס אי כעיקרון אתה צודק בקשר למורה שלא מסביר מבחינתי בחוץ, אבל אני מקרוב מבין מהרבה מורים שאת הקטע התיאורתי של קלאץ גיר מנוע הם מעדיפים לא להסביר כי הרבה מסתבכים ולא מבינים את הלוגיקה הפשוטה בדבר

אז צריך לדעת להסביר כמו בן אדם. אותו דבר אפשר להגיד, למה ללמד מתימטיקה? הרי יהיו כמה שיסבכו ולא יבינו.

שום דבר מסובך, ואני בטוח שהמורה היה מסביר לו אז הוא היה מבין.

אם הוא מלמד על יונדאי כנראה שהמצב שלו בקנטים וזה שהוא מלמד על בנזין כנראה מסביר את העובדה שאין לו כסף לרכב יותר "מפואר"(טולדו,גולף,אוקטביה וכאלה...),אלא אם כן זה רכב שני והוא מלמד נגיד גם על אוטומט ושם הוא השקיע ברכב.

איך הוא הגיע למצב שמלמד על בנזין אין לי מושג, זה מקשה מאוד על התלמיד וגם גורם למורה להוצאות יותר גדולות על הדלק ובטח עם מספר הפעמים שיסגרו לו את המנוע יהיה הרבה יותר גדול מאשר בדיזל יגרום ליותר תקלות במנוע,קלאץ'

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אתם אומרים כדאי לי לנסות מורה אחר?

ואי לא נעים אבל אין מה לעשות :(

הוא לא צעיר (50 +) אין לו הרבה תלמידים אבל הוא מלמד טוב יחסית לאלה ששמעתי מהם על מורים אחרים (למשל אחד שכבר בשיעור ה 15 כאשר הוא פונה יש לו נטיה בחלק מהפניות לנסוע לנתיב הנגדי והוא בשיעור 15!!!)

חוץ מ'זה המורה מעיר לי כל דבר קטן כמו אחיזת הגה, לא להכניס אצבעות, כמה לסובב וכו'

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה שהוא מלמד על יונדאי לא מעיד על טיב המורה (זה שהוא לא הסביר דווקא כן).

אולי זה מקשה על התלמידים בהתחלה,אבל מתרגלים. אם למשל אחרי שהוא יוציא רשיון הוא ינהג על רכב בנזין ידני,הוא כבר יהיה רגיל לזנק כמו שצריך בעליה ובכלל(ולא ישנה לו אם זה בנזין/דיזל).

בעניין ההוצאות נראה לי שזה מסתדר לו,כי אחרת הוא כבר לא היה מלמד נכון?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תראו בעיקר לא הייתה לי בעיה לצאת מעצירה לפני צומת, כל פעם זה היה חלק בלי זינוק מיותר! באמת, אולי לכן הוא לא העיר לי ולא הסביר...

תמיד הייתי לוחץ בסביבות ה 3K סל''ד, קצת פחות והייתי משחרר לאט לאט קלאץ' הרכב לא זינק לי אלה נסע חלק לגמרי!

ותתחשבו אלה היו 2 שיעורים בודדים וראשונים!

זה לא שאני בשיעור 20 ולא מבין מה ואיך...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מר. system x אתה מקדים את עצמך..

חכה כמה שיעורים אני מבטיח לך שהמורה יסביר לך הכל..

חוץ מזה, לא בושה לשאול...:wink:

אגב, שכחתם לומר כשההילוך לא מתאים למהירות הגלגלים והסל"ד יורד מתחת לערך מסוים ומהנוע נכבה..

אור.

פורסם

זה שאתה נותן 3000 סל"ד ומשחרר את הקלאץ' זה לא בדיוק זינוק נכון.

המורה שלך בטח יחדד את העניין בהמשך (בכל זאת,זה הקלאץ' שלו שנגמר לאט לאט..).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...