Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אם תהיה בן 80, עם רישיון מגיל 17 בלי אף עבירה תקבל יותר מחודש שלילה

על 198 קמ"ש. אולי קיבלת שלילה במקום לחודש ואחרי שהוא יחלוף אתה תמתין

למשפט. (שזה סיפור אחר כבר).

גיא

עזוב, גיא...

HE'S FULL OF...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גיא

אמרתי לכם שתשובה להמשך הסיפור תבוא ביום שמשרד הרישוי יפתח. בינתיים הוא עדיין בעיצומים.

וכל עוד שהוא בעיצומים סורי אנשי החוק אני מבחינתי עם רשיון בתוקף עד שיגידו לי רשמית שאני בשלילה!!!

ולירן חבל שלא כל עם ישראל חושב כמוך, כי אם היו חושבים כמוך כל הישראלים המצב היה בהרבה יותר טוב ממה שהוא היום! מתאים לך להיות המרגיע הלאומי! תחשוב על זה.

ברגע שהיו פותחים לך תיק במשטרה על משהו מסוים בגלל חבר שלך , במיוחד שאתה במסגרת עתודה לומד, אתה הייתה מבין שבגלל הטעות הקטנה הזאת שלו הלך לך 7 שנים של להיות אדם ישר בחיים. ולמה 7 שנים כי יש למשטרה חוק שנקרא חוק היתישנות ואחרי 7 שנים שתיק ניפתח אם אין לך עוד עברות פליליות הוא נסגר. ואז הייתה חושב אחרת.

ובקשר למרכז גמילה של אבא שלי, לפי דעתי כן הוא עובד לחינם אפילו שבשנה יוצאים בערך 30 מתופלים שאומרים עליהם שהם לא יחזרו לסמים אני יכול להגיד לך שבמשבר נפשי אכי קטן שלהם הם יפלו לסם בחזרה! וזה בדוק! אבל בכל זאת אבא שלי טוען שאפילו בשביל אדם אחד שלא יחזור לסמים שווה לו להחזיק את המקום. כי נרקומן אחד בחוץ זה נזק להרבה אנשים!

ירין.

פורסם

גיא

אמרתי לכם שתשובה להמשך הסיפור תבוא ביום שמשרד הרישוי יפתח. בינתיים הוא עדיין בעיצומים.

וכל עוד שהוא בעיצומים סורי אנשי החוק אני מבחינתי עם רשיון בתוקף עד שיגידו לי רשמית שאני בשלילה!!!

ולירן חבל שלא כל עם ישראל חושב כמוך, כי אם היו חושבים כמוך כל הישראלים המצב היה בהרבה יותר טוב ממה שהוא היום! מתאים לך להיות המרגיע הלאומי! תחשוב על זה.

ברגע שהיו פותחים לך תיק במשטרה על משהו מסוים בגלל חבר שלך , במיוחד שאתה במסגרת עתודה לומד, אתה הייתה מבין שבגלל הטעות הקטנה הזאת שלו הלך לך 7 שנים של להיות אדם ישר בחיים. ולמה 7 שנים כי יש למשטרה חוק שנקרא חוק היתישנות ואחרי 7 שנים שתיק ניפתח אם אין לך עוד עברות פליליות הוא נסגר. ואז הייתה חושב אחרת.

ובקשר למרכז גמילה של אבא שלי, לפי דעתי כן הוא עובד לחינם אפילו שבשנה יוצאים בערך 30 מתופלים שאומרים עליהם שהם לא יחזרו לסמים אני יכול להגיד לך שבמשבר נפשי אכי קטן שלהם הם יפלו לסם בחזרה! וזה בדוק! אבל בכל זאת אבא שלי טוען שאפילו בשביל אדם אחד שלא יחזור לסמים שווה לו להחזיק את המקום. כי נרקומן אחד בחוץ זה נזק להרבה אנשים!

ירין.

ירין , לא מתאים לי ליהיות ה"מרגיע הלאומי" ואני גם לא כל כך רגוע כמו שאתה חושב

גם אם לי היו גונבים חלק זה או אחר מן הרכב הייתי מתעצבן באותה מידה

אבל אני חושב שהתגובות שלי היו שקולות יותר .

אני יודע ומעורה במערכת המשפט שלנו , ואני יודע שתיק פלילי נמחק אחרי 7 שנים

אבל בוא נעמיד דברים על דיוקם בשורה התחתונה אתה לא אשם

ולא עשית כל דבר לא חוקי , אלא היית במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ביחד עם האדם הלא נכון. מדינת ישראל על כל השחיטות המסתובבת בה עדיין לא מדינת שוחד מובהקת

לרוב ואני אומר לרוב האמת יוצאת לאור , וזה שאתה לא אשם לא יגרום לך לקבל תיק פלילי.

בקשר למרכז גמילה של אביך , שוב , אתה בתור אחד מעורה בנושא צריך לדעת שכאשר

מטופל יוצא מהמרכז הוא יוצא נקי ומוכן לחזור לקהילה זה שהוא יחזור ישר לסמים

ולאלימות ( תלוי מה הבעייה) כנראה שהוא לא היה מוכן לצאת

בנוסף כאשר נרקומן יוצא את שערי מרכז הגמילה , לא זורקים אותו ישר לכלבים , אתה יודע בתוך מרכז הגמילה הייתה לו חממת גידול והוא לא ראה דברים אחרים ולא ידע להתמודד איתם עכשיו שהוא הולך לצאת החוצה הוא יראה דברים , ויהיה חייב להתמודד עימם

לכן הוא יהיה חייב טיפול במהלך שהותו בחוץ , הרי כולנו יודעים שאין "בום וגמרנו"

לירן.

פורסם

אני רוצה לראות אותך אומר לשוטר "סורי איש חוק יקר, אבל מבחינתי אני עם רישיון בתוקף עד שתגיד לי רשמית שאני בשלילה".

אתה יודע מה? יותר טוב - נסה להגיד את זה לשופט...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בנוסף כאשר נרקומן יוצא את שערי מרכז הגמילה , לא זורקים אותו ישר לכלבים , אתה יודע בתוך מרכז הגמילה הייתה לו חממת גידול והוא לא ראה דברים אחרים ולא ידע להתמודד איתם עכשיו שהוא הולך לצאת החוצה הוא יראה דברים , ויהיה חייב להתמודד עימם

לירן

נכון שיוצאים ממרכז גמילה לא יוצאים ישר החוצה ומרכז גמילה זה לא בדיוק חממה!

מהמרכז גמילה עוברים להוסטל, לא לפני שהמטופל מצא לעצמו עבודה בחוץ הוא נמצה בהוסטל שלושה חודשים יש לו מישפט אשר הקצינת מיבחן והמטפלת הצמודה שלו נימצאים איתו, ורק על ידי המלצה שלהם מחליטים מה עושים איתו, אם הוא יוצא החוצה או שהוא נכנס לבית סוהר.

ואתה צודק אין בום וגמרנו, אבל אם יש לך חבר שהוא חשוד בגנבה עדיף שתעשה בום וגמרנו ויותר לא תפגוש אותו.

מוגש כחומר למחשבה ירין!

פורסם

אני רוצה לראות אותך אומר לשוטר "סורי איש חוק יקר, אבל מבחינתי אני עם רישיון בתוקף עד שתגיד לי רשמית שאני בשלילה".

אתה יודע מה? יותר טוב - נסה להגיד את זה לשופט...

רוני

ניראה לך שאני יגיד דבר כזה לשוטר???? אני יגיד לא שאני לא ידעתי שאני בשלילה ומימתי אני בשלילה ??? וישחק אותה ראש קטן. כמו שתפסו אותי עם האגזוז הפתוח שאלתי את הבוחן רכב "מה זה לא בה ככה עם הרכב, ככה קניתי את הרכב??"

פורסם

לירן

נכון שיוצאים ממרכז גמילה לא יוצאים ישר החוצה ומרכז גמילה זה לא בדיוק חממה!

מהמרכז גמילה עוברים להוסטל, לא לפני שהמטופל מצא לעצמו עבודה בחוץ הוא נמצה בהוסטל שלושה חודשים יש לו מישפט אשר הקצינת מיבחן והמטפלת הצמודה שלו נימצאים איתו, ורק על ידי המלצה שלהם מחליטים מה עושים איתו, אם הוא יוצא החוצה או שהוא נכנס לבית סוהר.

ואתה צודק אין בום וגמרנו, אבל אם יש לך חבר שהוא חשוד בגנבה עדיף שתעשה בום וגמרנו ויותר לא תפגוש אותו.

מוגש כחומר למחשבה ירין!

אתה טועה שאתה לא מבחין שזה בעצם אותו הדבר אפילו עם נטייה לטובת חבר שלך

כמו שנרקומנים לא ב"בום וגמרנו" כך גם בנושא החבר שלך עדיף שלא תעשה בום וגמרנו

אלא תתן לו עוד נסיונות ותתן לו להשתקם ואפילו להתמודד איתו בעוד משברים צפויים בעתיד

ירין , אם כולם ביו מדברים כמוך אז המדינה שלנו הייתה משתייכת לשני סוגי אזרחים

עוברי החוק ופורעיו לבין אזרחים ישרים

אבל בגלל זה יש לנו הבחנה בין הפשעים בחוק , יש לנו בחוק אפשרויות שיקום רבות

ומגוונות ( אם כי רובם ממשלתיות ולא יוצא מהן כלום , או כמו שפעם למדתי : בית הסוהר הוא בית ספר לפשע ולא להרתעה)

אני מבין את הכעס , אני מבין את הפליאה , אבל מעל הכל אני יודע מנסיון אישי

שיש תקנה לאנשים שעשו דברים קצת יותר גרועים מגניבת רכוש ועבירות רכוש קלות

זה שאתה מפנה לו גב דווקא בשעה הקשה שלו ( למרות שייתכן שהוא לא יודע שהוא בשעה הקשה שלו .) נראה עד כמה אתה , כן אתה הוא זה שבעצם לא בסדר בכל הסיפור הזה.

עכשיו תקרא טוב טוב את ההודעה שלי ותקרא את ההודעות לפני , ותחשוב טוב טוב

מהוא החומר המתאים למחשבה..

לירן.

פורסם
ניראה לך שאני יגיד דבר כזה לשוטר???? אני יגיד לא שאני לא ידעתי שאני בשלילה ומימתי אני בשלילה ??? וישחק אותה ראש קטן. כמו שתפסו אותי עם האגזוז הפתוח שאלתי את הבוחן רכב "מה זה לא בה ככה עם הרכב, ככה קניתי את הרכב??"

לא הבנת, אה?

התכוונתי, שאם אתה עכשיו בשלילה, אפילו אם אתה לא יודע את זה, זה לא תירוץ!! אתה יכול להגיד את זה לשוטר או לשופט עד מחר "לא אמרתם לי" - אבל הוא יצחק לך בפנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...