Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתנתקות - הנה זה מתחיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הערכת את הסיטרואנים המתפרקות שלך קצת יותר מדי? :-P

היהלום האבוד של BMW אצלי בכספת , זה מגדיל את ערך התכולה.

בכל מקרה - אתה מוזמן , עם אודי A3,A4,A6 או A8...:twisted:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלו הלו הלו....אל תערבו את היהלום שלי בעניינים שלכם....:wink:

א) הוא שווה הרבה יותר מה-BX

ב) ב-500 דולר, שהם קצת יותר מ-2000 שקל, אפשר למנוע ולתקן השתנקות של מנוע בסל"ד גבוה...:twisted:

(המבין יבין...:-D )

אמיר.

פורסם
לבוא ולהגיד שהם לא מפחדים? הרי אין להם בעיה להכנס לאזורים הומי אדם ולהתפוצץ או לירות בלי הפסקה, אז למה הם לא עושים את זה?

זיו, אתה לא רואה את התמונה הכללית.

את אנשי הפיענוח יושבים על הקוים ועל שיחות ומעפנחים מסרים וצפנים, את אנשי המודיעין שמלקטים את המידע ומנתחים אותו, את השב"כניק שנפגש באיזה סמטה אפלולית במחנה פליטים כדי לקבל מידע מאיזה משת"פ, את החייל שמפטרל בגזרה ולעיתים נלחם...

הם הסיבה ש-הם לא עושים את זה...

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תגידו לי, גם אלה שנגד ההיתנתקות.... איך הם מעיזים ??

איך הם מעיזים לזרוק אליהם בקבוקים ?

איך הם מעיזים לשפוך אליהם מים ?

איך הם מעיזים להגיד שהם נאצים ?

איך יש להם את החוצפה לעשות את זה לאותם חיילים ששומרים אליהם ומסכנים את החיים בישבילהם, יום אחרי יום. הרי בילעדי אותם חיילים הם לא היו נשארים שם חצי שנייה, ולא משנה כמה הם כן מאמינים במה שהם מאמינים או כמה הם לא, הרי שניה הם לא היו נשארים שם בלי אותם חיילים.. אז איך הם מעיזים ??

מצטער על הצבעים, אבל הם מסמלים את הקושי שיש לי לראות את מה שעושים שם לחיילים, במיוחד בגלל שאני הייתי אחד מאלה שלבשו ירוק לא לפני זמן רב.

ואני שוב מחזק את דבריהם של איש הסובארו ואישפוז, ההתנחלויות הן לא דרך למניעת פיגועים, להפך, הן רק מקשות על צהל, בגלל האופי הבעייתי בשמירה על כמה בתים באמצע עזה וכמובן בגלל כח האדם שמושקע בשמירה אליהם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
תגידו לי, גם אלה שנגד ההיתנתקות.... איך הם מעיזים ??

איך הם מעיזים לזרוק אליהם בקבוקים ?

איך הם מעיזים לשפוך אליהם מים ?

איך הם מעיזים להגיד שהם נאצים ?

איך יש להם את החוצפה לעשות את זה לאותם חיילים ששומרים אליהם ומסכנים את החיים בישבילהם, יום אחרי יום. הרי בילעדי אותם חיילים הם לא היו נשארים שם חצי שנייה, ולא משנה כמה הם כן מאמינים במה שהם מאמינים או כמה הם לא, הרי שניה הם לא היו נשארים שם בלי אותם חיילים.. אז איך הם מעיזים ??

מצטער על הצבעים, אבל הם מסמלים את הקושי שיש לי לראות את מה שעושים שם לחיילים, במיוחד בגלל שאני הייתי אחד מאלה שלבשו ירוק לא לפני זמן רב.

ואני שוב מחזק את דבריהם של איש הסובארו ואישפוז, ההתנחלויות הן לא דרך למניעת פיגועים, להפך, הן רק מקשות על צהל, בגלל האופי הבעייתי בשמירה על כמה בתים באמצע עזה וכמובן בגלל כח האדם שמושקע בשמירה אליהם.

לא כל מי ששם הוא תושב ורוב החוליגנים הם אנשים שהסתננו לרצועה. כמו כן רוב המקומות פונו בשקט כך שניתן להסתכל על חצי הכוס המלאה.

מצמץ, שחושב שהפינוי הנ"ל אינו פיתרון בטווח הארוך כל עוד שמצרים לא מותרת על שטחים לטובת הפלסטינאים (כשצפיפות האיכלוסין שם תהיה בלתי נסבלת למי לדעתכם הם יפנו בדרישה/בכוח לעוד שטחים למצרים או אלינו?).

פורסם

ברור ומוסכם שרובם המוחלט של תושבי הרצועה עד שבוע שעבר הם אזרחים יקרים שומרי חוק, שנמצאים בסיטואציה קשה וכל העם צריך לתמוך ולחזק אותם בתהליך הזה.

אבל...

כל מי שנמצא עכשיו (18 לאוגוסט אחה"צ) ברצועה הוא פורע חוק בהגדרה. רוב מי שנמצא כרגע ברצועה זה מסתננים. התמונות הקשות שרואים בטלויזיה הם של נוער גבעות פרוע שמתכסח עם חיילי צה"ל.

אני מצדיע לחיילי צה"ל שמתנהגים באיפוק ורק מדי פעם הולכים הצידה לבכות, כשמולם עומדים המתלהמים הצורחים האלו, זורקים בקבוקים וצבע, מנבלים את הפה ומתנהגים באלימות.

ושוב אני חוזר ואומר - שאני מתייחס אך ורק לנוער הגבעות שהסתנן לרצועה ועושה כרגע את כל הבעיות. מדובר בבני נוער שנפלטו ממערכות החינוך בחברה שלהם ונקלטו אצל גורמים קיצוניים. מדובר בערוגה של עשבים שוטים, ניחוש לא רע יהיה שמהם ייצאו המחתרות והרוצחים הפוליטיים הבאים.

גועל נפש.

ליבי עם תושבי הרצועה שיושבים עכשיו במגורים זמניים, עקורים מביתם. לא קל להשאיר חיים שלמים מאחור, ואני מאחל להם קליטה מהירה במקום מגוריהם העתידי, וחיים שקטים ומאושרים.

לפורעי החוק שכרגע מתבצרים ופוגעים בחיילים אני מאחל שתקוותיהם יתגשמו והם יושארו שם לחסדי החמאס. אולי אז הם יבינו כמה הם חייבים לחיילים האלו.

פורסם

אלון,רוב המיתפרעים הם מה שמכונה "נוער הגבעות" שמיתגורר לרוב במידבר יהודה ובגב ההר.

רוב המיתיישבים מחו דימעה והיתפנו בשקט,עם הרבה כאב.

היחידים שהמיתיישבים יכולים לבוא אליהם בטענות הם מועצת יש"ע,שמעולם לא הציעה תוכנית מדינית כלשהיא,ניהלה קמפיין לא יעיל והיפסידה את המאבק.

חבל,חבל הציבור הדתי לאומי הולך ומיתרחק מהציבור החילוני,כי חוץ משלמות א"י אין לו שום אג'נדה סדורה.

גם המייצגים שלו בכנסת,המפד"ל לדוגמא,עסוקה היום אך ורק במפעל ההיתנחלות,והלכה והקצינה את דעותיה מקדנצייה לקדנצייה.

סך הכל כואב הלב לראות את האנשים הללו שעברו 5 שנים קשות מנשוא עם 6000 פצמ"רים,פיגועי ירי בצירים ועוד.

כולי תיקווה שהמהלך לא יגרום קרע בעם,כי סך הכל אחים אנחנו.

אני מיתכוון לאפות כמה עוגות ולקנות כמה בקבוקי שתייה,ולרדת לניצן לעודד את האנשים שעבר עליהם שבוע קשה מנשוא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תנו לצה"ל לכסח...

:wink:

מסכים...

אישית אני נגד ההתנתקות כי לפי דעתי לא מקבלים כלום בתמורה אבל נעזוב את זה...

מה שאני רוצה לומר זה שהצבא הבליג הפעם יותר מדי לפי דעתי... אני מדבר בעיקר על האירועים בכפר דרום עם אלו שהתבצרו על גג בית הכנסת... מילא להתנגד בצורה פאסיבית (שזה גם לפי דעתי לא דבר נכון לעשות שכן הממשלה קיבלה החלטה) אבל לזרוק על חיילים ביצים, בקבוקים ואפילו לשפוך עליהם כל מיני חומצות, שמן ושאר ירקות זה יותר מדי...

אישית המשטרה או הצבא היו צריכים לתת באלו בגג כמה רימוני עשן או גז מדמיע ואז להיכנס לשם עם אלות ולהתחיל לשבור רגליים... מה שהם עשו זה כבר מוגזם והם פושעים ולא סתם אנשים תמימים שהם נגד ההתנתקות... מה שכן, כמובן ניתן היה לראות כי אלו על הגג ובכלל אלו שעשו את רוב הבעיות היו מסתננים או מפגרים אחרים מאיזורים אחרים בארץ ולא תושבי הרצועה. חלק גדול מהתושבים עזבו בכוחות עצמם או לאחר פינוי על ידי החיילים אך בלי להתנגד ולזרוק דברים שונים...

פורסם
אני מיתכוון לאפות כמה עוגות ולקנות כמה בקבוקי שתייה,ולרדת לניצן לעודד את האנשים שעבר עליהם שבוע קשה מנשוא.
אז גם אתה שומע את אראל סגל? :wink:
פורסם
סך הכל כואב הלב לראות את האנשים הללו שעברו 5 שנים קשות מנשוא עם 6000 פצמ"רים,פיגועי ירי בצירים ועוד.

בואו ניזכר מה עוד קרה לפני 5 שנים... אה, כן... יצאנו מלבון. מעניין מה הקשר בין היציאה מלבנון ליציאה מגוש קטיף. אולי זה כמו הקשר בין היציאה מגוש קטיף ליציאה מהשומרון. וכמו הקשר בין היציאה מהשומרון ליציאה מרמת הגולן, הבקעה, ירושלים, וחוזר חלילה עד שהזאב יהיה שבע, או עד שהכבשה תעלם.

מחשבה נוספת. להביא 20K חיילים כדי לגרש יהודים, אפשר. להביא 20K חיילים כדי למגר טרור אי אפשר?

חוצמזה, אני בעד איזון רמת הפיגועים.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...