Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עלה לי לראש רעיון למה לא לבנות מסכות לפנסים אחוריים לרכב שלי,גם ככה אין מה לעשות ביום שבת כי חם ומגעיל ואין לאן ללכת אז החלטתי לקום היום מוקדם בבוקר ולנסות ליצור איזה משהו והנה תוצאות לפניכם.

13-08-05_0953.jpg

13-08-05_0954.jpg

13-08-05_0955.jpg

13-08-05_0956.jpg

13-08-05_0957.jpg

13-08-05_0958.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן שכל העסק עדין לפני צביעה.מחר אני אלך למוסך לצבוע את זה וכנרא ששבוע הבא אני אמשיך את הפנסי הערפל האחוריים.

13-08-05_1304.jpg

13-08-05_1305.jpg

13-08-05_1306.jpg

13-08-05_1638.jpg

13-08-05_1639.jpg

13-08-05_1640.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לפי דעתי זה יפה

גם העבודה נקיה ויפה

אבל אני הייתי מעדיף על האוטו שלי את האורגינל

מהם תהליכי הביצוע ומה החומרים הדרושים??

ירון מאיר

פורסם
לפי דעתי זה יפה

גם העבודה נקיה ויפה

אבל אני הייתי מעדיף על האוטו שלי את האורגינל

מהם תהליכי הביצוע ומה החומרים הדרושים??

ירון מאיר

תהליכי הביצוע:

1.לכסות את הפנס בנייר כסף כך שהנייר כסף יקבל בידיוק את הצורה של הפנס.

2.לחתוך את הבד(סיבי פיבר) בערך לגודל של הפנס,חתכתי שלוש יריעות על מנת לקבל עווי.

3.להכין תערובת של פוליאסטר בכוס.

4.לקחת מברשת צביעה,למרוח את התערובת על הפנס(כמובן לאחר שהוא מכוסה בנייר כסף) ולשים יריעה אחת לאחר מכן למרוח את הפוליאסטר על היריעה הראשונה ולשים יריעה שניה ושוב מורחים(מספיגים) את היריעה השניה ואז שמים את השלישית ואחרונה וגם אותה מורחים ב פוליאסטר.

5.לתת לחומר להתקשות.

6.להפריד בין הפנס לצורה(מסכה) שיוצרה.

7.לסמן את קווי החיתוך.

8.לחתוך עם ג'קסון+מקדחי כוס.

9.לשים חומר פחחים על מנת לקבל פני שטח ישרים ואז לשייף(כמובן לשים מסכת מגן מיוחדת).

10.לצבוע.

החומרים הדרושים:

1.סיבי פיבר

2.פוליאסטר+מקשה

3.מברשת צביעה(בעזרתה מורחים את הפוליאסטר).

4.נייר כסף

5.נייר דבק

6.אציטון(כדי לשים בו את המברשת כדי שלא תיתיבש).

7.כוסות חד פעמי מפלסטיק.

8.נייר זכוכית לשיוף

9.חומר פחחים

אל תשאלו אותי בקשר לעלות כי קניתי בכמות ממש נכבדת את כל החומרים כך שהעלות היא ממש מינימלית לכל פנס(נגיד 50 ש"ח).

ובאמת שזה לא כל כך קשה לעשות.

פורסם
השאלה היא מה זה תורם? או למה זה מועיל?

ברגע ששוטר יראה את זה אתה יורד מהכביש, פשוט חבל.

1.למה זה תורם? לפי דעתי האישית זה תורם ליופי של הרכב,ואף אחד לא יכול להתווכח איתי על זה כי זו דעתי :wink: .

2.למה זה מועיל? לכלום!.

3.ובקשר לשוטר אין לו שום סיבה שיוריד את האוטו מהכביש כי שום אלמנט תאורה לא הוסתר ולא הוסר מהפנס,כך שהפנס חוקי מכל הבחינות.

פורסם

אההה, זה פנסי ערפל הפנסים שליד הלוכית זיהוי, אוי אוי אוי, לא טוב.

בקשר למסכות, היום עשיתי כאלה עם איזולירבנד צבע ספריי שחור ולק.

מסתבר שלכולם משעמם ביום שבת

פורסם
אההה, זה פנסי ערפל הפנסים שליד הלוכית זיהוי, אוי אוי אוי, לא טוב.

:? למה היתה הכוונה שלך כשכתבת את השורה הזו? מה לא טוב???

ויש לך תמונות של מה שיצא לך?

פורסם
:? למה היתה הכוונה שלך כשכתבת את השורה הזו? מה לא טוב???

ויש לך תמונות של מה שיצא לך?

צבעתי אותם, מההנחה הפשוטה שחצי מהלאנסרים בחנייה צבעו גם, אבל poxyi.

ויצא בסדר גמור, אני יעלה תמונות מחר לנושא הזה.

• תוכן חדש...