Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מדהים! פשוט עבודה מקצועית!אני אוהב מכוניות שנראות יפה ישר ולעניין, בלי תוספות זולות ושטויות.

לאנסר לבנה חלקה, ג'אנט בצבע הרכב, מסכות, חלונות כהים. הרכב נראה מעולה!! קבל ח"ח :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני השבוע הולך לקנות עוד פוליאסטר כי נגמר לי ואז אני אתחיל בבניה של תוספת לטמבון שלי,כמובן שאני אצלם את כל שלבי הבניה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה לך לשלם יותר בחנויות הללו אם יש לך יבואן ממש ליד הבית? כפי שהבנתי אתה גר בחיפה וליד חיפה יותר מדויק במפרץ חיפה איפה שהמפעל של בלובנד יש מחסן שמוכר את כל החומרים הללו פי 3 יותר מזול מכל החנויות כמו אייס או הום סנטר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
למה לך לשלם יותר בחנויות הללו אם יש לך יבואן ממש ליד הבית? כפי שהבנתי אתה גר בחיפה וליד חיפה יותר מדויק במפרץ חיפה איפה שהמפעל של בלובנד יש מחסן שמוכר את כל החומרים הללו פי 3 יותר מזול מכל החנויות כמו אייס או הום סנטר.
הכוונה שלי בהודעה הזו הייתה בידיוק לקידרון! אתה בהחלט צודק מחירים ממש טובים וגם יחס ממש טוב.
פורסם

אתה עושה עבודה יפה, הייתי שמח לראות אותך מבצע פעם אחת פרוייקט בסדר גודל של מכסה של תא מטען עם ספויילר אפקטיבי אינטגרלי או משהו בסגנון... משהו מיוחד... פשוט לטעמי האישי הכיסויים על הפנסים לא מוסיפים לאוטו אלא גורעים ממנו..

אבל שוב, הרבה מחמאות על העבודה, נראה מצויין!

מוטי.

• תוכן חדש...