Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

captures מתוך סרט ישראלי ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקאבינה של ה"בולדוג" לא היתה ייחודית לישראל, אפילו לא לליילנד, היו עוד משאיות אנגליות עם קאבינה כזו.

יש (או היתה) באנגליה חברה עצמאית שהתמחתה בפיתוח תאי נהג שיועדו לכל דיכפין (לדוגמא הקאבינה שאנחנו קוראים "ליילנד טלויזיה", יוצרה עבור ליילנד, AEC, ועוד, לא זוכר (גיא...?).

לעומת זאת האף של הצ'יפטיין והקליידסדייל היה אכן ייחודי לישראל... אבל תוכנן בדנמרק, והוצמד, אם תסתכלו טוב... לתא הנהג של הבולדוג! (חוץ מגיא, רוני ודב בינדר - באיזו עוד משאית שימש תא הנהג הזה)?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בדנמרק אלא ארץ הקודש. הבולדוגים הללו עם קבינות הפיברגלס היו ייחודיים לישראל בשום מקום לא היו פנסים משופעים, גריל חלת דבש וכמובן קבינות מפיברגלס. היו בארץ גם מודלים אנגלים עם קבינות מפח - מנקי הכבישים היו כולם כאלה וגם האוקטופוסים 4X8. בנוסף לכך היו קומטים עם גרסה יותר מוקדמת שלילנד פיתחה יחד עם דודג' בריטניה.

קומט:

546060000439.jpg

האוקטופוס:

734057000966.jpg

התמונות מ http://ccmv.fotopic.net/

ולמטה קבינות ישראליות "טריות" (מהרוורד. הצלם הוא חיים הרמתי):

Chieftein Bulldog H.Haramaty3Small.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
לעומת זאת האף של הצ'יפטיין והקליידסדייל היה אכן ייחודי לישראל... אבל תוכנן בדנמרק

דב,

הציפטיין בעל האף לפי השערתי תוכנן במקור עי קונצרן לילנד לצורך החלפת הקומט הקונוונציונלי, אבל בוטל בגלל שהשוק האנגלי עבר כולו למשאיות COE וזה נהיה לא רווחי להציע משאית כזו שם. התכנון אז הועבר ללילנד אשדוד...

יש גם שמועות על קשר טורקי אבל אל תצטט אותי - יש מי שיוסיף אם הוא יעבור בסביבה...

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
סרט נפלא !

שייקה אופיר הנפלא בתפקיד השוטר...

נכתב ע"י קישון וכ"כ אמיתי - גם היום !

זה לא קומדיה - זה דוקומנטרי ;)

מרבית הסרט צולם בתוך אולפן כאשר באולפן (נווה אילן?)נבנה העתק מדהים ומדויק להפליא של רחוב אלנבי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

נכתב כבר בשרשור שהסרט צולם באולפני הרצליה (והיה הסרט הראשון בארץ הקוידש שצולם בצבע)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גיא, אתה בטוח שאין שום קשר לדנמרק? לא זוכר מאיפה אני יודע שזה איכשהו פיתוח או תכנון דני..?

ליילנד, דרך אגב, המשיך לייצר משאיות עם מנוע לפנים למדינות העולם השלישי, אולי לא בהצלחה מרובה, אבל היה להם דגם בשנות השמונים...

גם הקומט נועד בעצם למדינות העולם השלישי ופחות לשוק המקומי שלהם עד כמה שאני זוכר.

ולגבי הבולדוגים - אתה בטוח גם שכל הבולדוגים באנגליה היו מפח? הרי את הטכנולוגיה של קאבינות פיבר הם הכירו (סאקמל "מיקי מאוס")?

דב,

הציפטיין בעל האף לפי השערתי תוכנן במקור עי קונצרן לילנד לצורך החלפת הקומט הקונוונציונלי, אבל בוטל בגלל שהשוק האנגלי עבר כולו למשאיות COE וזה נהיה לא רווחי להציע משאית כזו שם. התכנון אז הועבר ללילנד אשדוד...

יש גם שמועות על קשר טורקי אבל אל תצטט אותי - יש מי שיוסיף אם הוא יעבור בסביבה...

T

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הקטנוע נראה לי כמו NSU פרימה, שהיה לו מתנע .

הפריים צולם לאחר שהשוטר (שיקה אופיר ז"ל) קרע את גג הסברה הכתומה.

או אז היא אמרה "איזה סקנדל" במבטא ייקי מהדהד...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תודה! לא יודע למה חשבתי שזאת חנות בגדים!

אני חושב שאני יודע למה.

יש חנות בגדים די מפורסמת בשם ZIP.

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם
הקטנוע נראה לי כמו NSU פרימה, שהיה לו מתנע .

הפריים צולם לאחר שהשוטר (שיקה אופיר ז"ל) קרע את גג הסברה הכתומה.

או אז היא אמרה "איזה סקנדל" במבטא ייקי מהדהד...

אני לא בטוח שזה פרימה ,אני חושב שמדובר בהיינקל.

חן.

פורסם
מהו הרכב הצהוב שעומד בתמונה של אלטמן הקטן?

זהו שברולט "בל-אייר" 1960 (תמונה ימנית), שכבר בעת צילום הסרט היה במצב כמעט "קובני".

ה"אימפלה" (תמונה שמאלית) היתה דומה מאד, אך בעלת 3 פנסים אחוריים בכל צד (לעומת 2 ב-"בל-אייר").

60_Bel_Air.jpg

1960_Chevrolet_Impala_.jpg

עודד

• תוכן חדש...