Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב (או שבעצם זה לילה טוב)..

ביום שני הלכנו אני ואבי לרכוש ולהרכיב את המערכת החדשהברכב החדש (פאסאט 1.8T) בירושלים "ברודאו" למי שמכיר..

אחרי התלבטויות קשות החלטנו לרכוש את הDEHP7750MP Pioneer ביחד עם 1640 לקדימה

ו6971 (של פיוניר כמובן) לאחורה..

המכשיר עצמו מצויין ולאחר כיוונן המערכת נשמעת מצויין, אולם מדיי פעם כשאנו נוסעים ברכב הווליום עולה ויורד מבלי שלחצנו על הכפתורים ובתצוגה לא מופיע שום שינוי..יכול להיות שהבלאנס משתנה אבל מורגש שהווליום משתנה וזה מעצבן ומאכזב ממערכת ברמה כזאת..ורציתי לדעת אם זה בעיה נפוצה, אם מישהו שמע על זה פעם ובכלל מה זה יכול להיות..

בכלליות מחר אנו חוזרים לחנות בכדי לשאול מה זה, אם זה לא יתוקן אז כנראה יוחלף המכשיר בחדש (עד 3 ימים מיום ההתקנה ינתן מכשיר חדש)

תודה לכל העוזרים

מתן

1.8T 8)

פורסם

יש אופציה של ASL תבדוק עם היא מופעלת.

עם כן כבה אותה וזה יפתור את הבעיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו תמיד מסכים עם אלי (סאונמן) יש לי מכשיר מסוג 770MP וגם שם יש את האפשרות הנ"ל

תכנס לaudio ושם תדפדף ותמצא אפשרות ASL לאחר מכן תלחץ על הכפתור הראשי (לאשר או קיי)

וזה האפשרות השתנתה לOFF

ותתחדש על הקניה אחלה מכשיר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הסתדר לך?

כי אם לא אני יכול לעזור לך טלפונית

0546350386

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הסתדר לך?

כי אם לא אני יכול לעזור לך טלפונית

0546350386

אני מאמין שזה הסתדר לו, זאת הבעיה פה בארץ רוב ה"מתקינים" חושבים האופציה הזאת היא איזושהי אופציית כיוון\הגברה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

היגיע הזמן שמתקינים ילמדו מה זה עושה בדיוק וגם לא יזיק להם לקרוא לפחות חוברת אחת מכל חברה לגבי הפונקציות

פורסם
היגיע הזמן שמתקינים ילמדו מה זה עושה בדיוק וגם לא יזיק להם לקרוא לפחות חוברת אחת מכל חברה לגבי הפונקציות
וואלה, מזל שאתה פה.
פורסם

אלפיין, תודה שלא יזיק קורס לכל אחד שאבא נתן לו כסף לפתוח עסק והוא בחר באודיו לרכב בלי שום ידע בסיסי רק כי הוא טוב בלהתקין גופיות וריפודים לחברים.

קרא אותם.

פורסם

מי שבחר באודיו לרכב בלי ידע בסיסי, גם קורס ארוך לא בטוח שיעזור לו.

לפני שאני קונה אני בודק פונקציות של המכשיר,יש לי מתקין מקצועי,

מי שמחליט ללכת למתקין גרוע/לא מקצועי , שלא יבכה אח"כ,

וגם כשאני מתקין בחנות, ולא לבד , אני עדיין טורח לקרוא את החוברת, סתם לידע אישי שלי, (גם אם המתקין מבין במה מדובר).

וחוץ מזה ,בעלי מקצוע אפסים יש בכל תחום ובכל עיר.

אני לא הייתי מכליל את כולם באותה קטגורייה (גופיות וריפודים), בטח שלא על ידך.

ZZR

פורסם

אבל נגיד עכשיו בא בנאדם לא מבין כלום כלום באודיו לא לרכב ולא לבית, הוא קנה אוטו חדש ורוצה שיהיה לו מערכת שכל השכונה תשמע או איכותית לא משנה...

עכשיו הוא בא למתקין (הוא לא יודע ה מי מו) מקצועי או לא מקצועי הבנאדם בטח לא יבחין, המתקין אומר לו זה הכי טוב זה 1000RMS ואני רואה את זה פה בפורום, "קח מגבר קרטייה" זה הכי טוב, "קח רדיו דיסק של ARTEC זה חברת בת של פיוניר".

קרא אותם.

פורסם

אם מישהו מספיק טיפש לחשוב שARTECH זה חברת בת של פיוניר,

או מגבר קרטייה ב-3000 ש"ח (גם זה היה בפורום)

והוא לא מברר עם חברים/אינטרנט, אז מגיע לו.שישמע sq עם קרטייה וקליפורנייה בום.

זה שיש מתקינים רמאים ולא אמינים/שודדים לא קובע שהם לא מקצועיים , אני פשוט הייתי מתרחק

מכאלה חנויות.

וגם כאן בפורום, כשיש חנות טובה ומקצועית/ מתקין איכותי, יש מספיק המלצות וחבר'ה מרוצים.

מי שלא בודק, שישלם.

ZZR

פורסם

לא כל אחד מתעסק באינטרנט ולא כל אחד יש לו חברים שיודעים מה המילה HU אומרת.

קרא אותם.

• תוכן חדש...