Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה יותר עניין עקרוני...

תבדוק קשרים במשפחה לראות אם יש מישהו שהולך להגיע לארה"ב בקרוב זה יעזור לך המון.

בכל מקרה לפי החישוב של מוסטופ (http://www.mustop.com/CustService/cost.asp)

אתה תגיע לבערך 270 דולר עבור האלפיין שעולים 150.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עופר לא שללתי אלמנטים כאלה או אחרים אבל במחירים כאלה וכאשר כל אחד מחפש לעשות את הקופה על הגב שלי ועל החשבון בנק שלי הורידו לי את החשק לקנות בארץ ואני אומר לך את האמת הייתי אמו להביא מחבר של ההורים שלי את האלמנטים של מוראל אבל אחרי שראיתי את המחירים אמרתי לעצמי שלא בא לי לפרנס אנשים כאלה שמחפשים את הכסף...

תודה על ההצעה של ה MBQ עופר אני שמעתי את המיד באס הזה אבל כחלק מסט מאוד אהבתי אותו...

אולי תוכל להדריך אותי ברכישה מהאתר שנתת?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

http://cgi.ebay.com/NEW-MB-QUARTZ-RCE-213-5-25-2-Way-Component-System_W0QQitemZ5792651972QQcategoryZ14941QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

תקנה כבר סט שלם ותמכור את הטויטר בארץ, אותו המחיר...

עריכה: טעות שלי, זה עם קרוס מיוחד...

אופל קורסה 2003

פורסם

רום מה נראה לך האלפיין או ה MBQ?

את הMBQ שמעתי ודי אהבתי יכול להיות שיש איזה שינוי בינהם?

האלפיין מבחינת נתונים נראה לי יותר מוצלחים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
ומי אמר לך שהמיד באס של אלפיין טוב יותר מהמיד באס של מורל ?
צודק.

מיכאל, האילייט וופרים מצוינים. חבל שאתה נעול.

למען האמת, שמעתי אצל רוטמן את ה xetec xircuit 5.2 , והייתי המום.. הקרוס שלהם נראה צעצוע מעפן, ובחיים לא תארתי לעצמי שהם ישמעו בצורה שנשמעו, ועוד בלי פאזות ובלי נפח למיד-וופר..

ועוד משהו שאני הייתי הולך עליו: www.dynaudio.com על המיד-באסים שלהם כל מילה מיותרת

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שמעתי פעם שדינאודיו מאד מתבססים על מורל (ישראל) אבל אין לי מושג כמה זה נכון כיום או בכלל.

לגבי האליט, בא נגיד שבחו"ל אתה לא תמצא אותם בשום מקום ב150 דולר כולל קרוס. הם דריוורים מעולים.

לצורך העניין בחנות שנחשבת זולה ואמינה מאד בארה"ב הם עולים 180 דולר בלי קרוס ובגרסאת ה 8 אוהם.

http://www.partsexpress.com/pe/pshowdetl.cfm?&DID=7&Partnumber=297-064 (מחיר פר דריור, לא לזוג)

ולגבי דעתי על אלפיין או MB. מבחינת חברה משום מה יש לי יותר חיבה לאלפיין (לא יודע למה). לגבי השימוש שלך, הוופר של הלפיין יותר דומה לסאב קטן מאשר למיד. זה אומר שאתה חותך אותו מאד נמוך, כמו שאמרתי סביבות ה200Hz בקרוס שלו. הוא גם מתאים למגבר כי 50W מתאימים לו בדיוק (עדיין לא הבנתי אם מוצהר 40 או 75...). הוא יתן לך השלמה טובה מאד של מיד-באס, בדיוק מה שחסר לך ובדיוק המ שסט 4 אינץ ישלים.

כמובן שהכל תיאורטי. וזאת דעתי מבלי לשמוע את הMB או האלפיין.

אם אתה רוצה לקנות בחו"ל אולי הכי כדאי שתשאל בפורומים בחו"ל (למרות שכולם יגידו מורל :) ).

אופל קורסה 2003

פורסם

שלומי אני שוב אומר האלייט וופרים מעולים אני לא פוסל אותם שמעתי אותם אצל איציק הייתי המום הם ממש מתפקדים מעולה...

אבל אני לא מחפש להגיע לרמות השקעה כאלה זה מיותר לי אין לי כסף לזה וגם אני לא אוהב את המחירים שתוקעים על אלמנט אחד...

שלומי יש לך מחירים של הדיינאודיו?

עם עופר אני ייצור קשר נראה אם יש איזה אפשרות לשמוע ולקבל מחיר לצעצועים האלה...

פורסם

דינאודיו מאד (מאד) יקרים, סטים שלהם מתחילים מאיזור ה550-600 דולר (מתחילים)

אופל קורסה 2003

פורסם

וואו אני אחרי חיפוש בגוגל האלמנטים של דיינאודיו יקרים ברמות לא נורמליות...

זה מוצרי היי אנד?

רום כל מה שאפשר לעשות זה ללכת על הקטע התיאורטי איך הכל ישתלב במערכת אחת זה רק אחרי שאני יזמין ויקבל אני ידע...

אוקיי תודה לכולם אני ביום ראשון יעשה את הטלפונים ואת הבירורים שצריך על מנת לסגור את ההזמנה שלי...

פורסם

אם אתה רוצה לחכות (עד סביבות ה14 בספטמבר)

אני יחזור עם הסט החדש שלי (שאני עדיין לא יודע בדיוק מה הוא יהיה אבל לא משנה)

אם לא אז בהצלחה :)

אופל קורסה 2003

פורסם

תשמע תבדוק בגוגל כמה עולה הוופר של אלייט, תראה שעופר לא יקרן בכל זאת :).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני כבר קיבלתי מחירל וופר של אלייט ואני לא מבין מאיפה הבאת שאמרתי שעופר יקרן...?

רום אני חושב שהייבוא שלי יקח קצת זמן אני יחכה טיפה עד שמישהו יטוס אני לא לחוץ אף אחד לא מצמיד לי אקדח לרכה...

ברגע שאני ימצא מישהו אני מאמין שאני ייבא את האלפיין בצורה כזו או אחרת...

פורסם

אני אישית הייתי מחפש מישהו שחוזר מאנגליה ומבקש ממנו :

http://www.caraudiodirect.co.uk/product_info.php?products_id=3013&cadid=df6933970a450b9e4ca8b5d2e5bd3180

לגבי הדיינאודיו , באמת רמקול יקר , נחשב למצוין אבל יקר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
שמעתי פעם שדינאודיו מאד מתבססים על מורל (ישראל) אבל אין לי מושג כמה זה נכון כיום או בכלל.

לגבי האליט, בא נגיד שבחו"ל אתה לא תמצא אותם בשום מקום ב150 דולר כולל קרוס. הם דריוורים מעולים.

לצורך העניין בחנות שנחשבת זולה ואמינה מאד בארה"ב הם עולים 180 דולר בלי קרוס ובגרסאת ה 8 אוהם.

http://www.partsexpress.com/pe/pshowdetl.cfm?&DID=7&Partnumber=297-064 (מחיר פר דריור, לא לזוג)

ולגבי דעתי על אלפיין או MB. מבחינת חברה משום מה יש לי יותר חיבה לאלפיין (לא יודע למה). לגבי השימוש שלך, הוופר של הלפיין יותר דומה לסאב קטן מאשר למיד. זה אומר שאתה חותך אותו מאד נמוך, כמו שאמרתי סביבות ה200Hz בקרוס שלו. הוא גם מתאים למגבר כי 50W מתאימים לו בדיוק (עדיין לא הבנתי אם מוצהר 40 או 75...). הוא יתן לך השלמה טובה מאד של מיד-באס, בדיוק מה שחסר לך ובדיוק המ שסט 4 אינץ ישלים.

כמובן שהכל תיאורטי. וזאת דעתי מבלי לשמוע את הMB או האלפיין.

אם אתה רוצה לקנות בחו"ל אולי הכי כדאי שתשאל בפורומים בחו"ל (למרות שכולם יגידו מורל :) ).

אם כבר, אז הפוך.. מורל מתבססת על דיינאודיו.

בתערוכה של אמה בשנה שעברה, שאלתי את הנציג של מורל בדוכן (בתערוכה) איך זה שהאלמנטים

במיוחד הוופרים כ"כ דומים בין שתי החברות, והתשובה שקיבלתי הייתה גמגום בן 20 שניות.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...