Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכין איך מישהו יכול להשוות בין פיוניר לאלפיין, ועוד ברדיו דיסקים.

זה כמו להשוואת את PYLE ל ZAPCO..

כל מה שקוראים על נתונים טכניים בפיוניר צריך לקחת בערבון מוגבל.

ופרט לכך, אלפיין שהיא מומחית בר"ד, משיקה ומחדשת את הF1STATUS, וזה ספינת הדגל של אלפיין,ומשום מה גם ספינת הדגל של פיוניר לא מגרדת את קרסוליה של הסדרה הזאתי.

ועניין של שליטה בפאנל, זה אינדיבידואלי,אני דווקא אוהב את הסלייד פאנל של אלפיין, וחצמזה מה יש צריך מידי פעם לחדש באיזה גימיק חדש.:)

ולגבי האקולייזר, אז שוב, תבדוק עם מכשור את הפיוניר שלך, ותראה שהוא לא מגרד את האכויות שתוציא מה "5 BAND" ה "אומללים" של אלפיין...

מכיוון שביטלת בהינף יד את אחד הפאנלים היותר טובים שיש כרגע בעולם,אני נאלץ להגיב בקצת יותר אגרסיביות.

under construction..

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה עכשיו יכול לטייל באתר במקום לדחוף עוד הודעה.

לא, אני לא מדבר על ההארד דיסק.

לא מתאים אולי לדפי הפורום. אבל הצורת תגובה שלך לא ראוייה, אם אתה לא רוצה אל תגיב, אף אחד לא חייב אותך לכך, אבל אל תחשוב אפילו על להגיד לי אם "לדחוף" הודעות או לא ...

תתפלא לגבי הגיל...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

להערה שלך אני בטוח לא יתייחס, אני גם בטוח שאתה איזה ילד בן 16 שחושב שמבין משהו מהחיים.

ומי שאומר שהP9 לא מגרד את הקרסוליים של אלפיין גם לא מבין הרבה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

נכון, רק אתה מבין וזהו. שכל אחד יחשוב מה שבא לו לחשוב. העיקר שכולם יאהבו את המערכת שלהם ויחשבו שהיא היא הטובה מכולם...

SPL - 143.6DB

"

פורסם
אתה עכשיו יכול לטייל באתר במקום לדחוף עוד הודעה.

לא, אני לא מדבר על ההארד דיסק.

אין דבר כזה P9,

יש P90 והפלא ופלא, הוא עם הארד דיסק, ידידי היקר...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

כל דבר הוא עניין של טעם ואם כבר מדברים על עובדות, למרות שרוב העבודה נעשתה על ידי הסאבים והמגבר, אל תשכח איזה הד יוניט היה מורכב ברכב שלקח את תחרות ה SPL של אוטופרט... עובדה!

והיו מספיק אנשים שם עם אלפיינים ומערכות מעולות שעולות הרבה מאוד כסף...

SPL - 143.6DB

"

פורסם
אין דבר כזה P9,

יש P90 והפלא ופלא, הוא עם הארד דיסק, ידידי היקר...

חביבי אתה רואה שאתה סתם מתווכח, אל תנסה להתנגח תנסה ללמוד, יש P9 והנה לך לינק: http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9470&taxonomy_id=25-121

דרך אגב P90 זה החדש, אני מאמין שהP9 יותר טוב, גם אז לא היה לו DVD זה חידוש.

נ.ב

מה קשור לעזאזל תחרות של SPL לHU, איזה מין השוואה\עובדה זאתי?!

קרא אותם.

פורסם
חביבי אתה רואה שאתה סתם מתווכח, אל תנסה להתנגח תנסה ללמוד, יש P9 והנה לך לינק: http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9470&taxonomy_id=25-121

דרך אגב P90 זה החדש, אני מאמין שהP9 יותר טוב, גם אז לא היה לו DVD זה חידוש.

נ.ב

מה קשור לעזאזל תחרות של SPL לHU, איזה מין השוואה\עובדה זאתי?!

כנראה שיש לך בעית ראיה, די רצינית, כי כתוב דווקא בגדול.

DEX-P90RS

לא P9

אלא סדרה שונה לגמרי מסדרת ה "DEH" שהיא הסדרה שבה הדגם ה"טוב" ביותר הוא 9600

טענת בראש חוצות שפנל הדגל של פיוניר הוא P9.

אמרתי לך שזה הפאנל עם ההארד, שמשוייך לקטגוריה שונה לגמרי, ועדיין, אגב, יש פנלים של פיוניר הרבה יותר פונקציונליים ממנו.אתה טענת שלא. טעית, ואתה מביא את ההוכחה שטעית ואומר שצדקת...

מסתבר שכלל, לפחות כרגע, לא קיים דגם זמין שכזה, ואז אתה אומר, הנה הוא כן קיים, ומביא לינק של פנל עם הארד דיסק, להזכירך, בדיוק כמו שאני אמרתי, שהוא מסדרה לגמרי אחרת, ובנוסף עם DVD...

אולי במקום להציע הצעות, תתחיל להשתמש בהן...

לגבי ההקשר של SPL לפאנל, רצית לדבר על עובדות וציינתי עובדה. מערכת ברכב שההד יוניט בה הוא פיוניר, זכתה בתחרות SPL. באותה תחרות השתתפו גם אלפיינים.

אני יודע שהקשר של הפאנל הוא עקיף מאוד, אפילו זניח, אך רצית עובדה. קיבלת.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_34724,00.html

אני לא מענין אותי הDEH, מכשיר הדגל של פיוניר הוא זה, לא דיברנו על סדרות אל תסתור את עצמך, הדבר הכי שנוא עלי זה אנשים שלא יודעים להודות שהם טועים.

תחרות SPL לא מודדת את הHU או אחת הפעולות שלו.

קרא אותם.

פורסם
כל דבר הוא עניין של טעם ואם כבר מדברים על עובדות, למרות שרוב העבודה נעשתה על ידי הסאבים והמגבר, אל תשכח איזה הד יוניט היה מורכב ברכב שלקח את תחרות ה SPL של אוטופרט... עובדה!

והיו מספיק אנשים שם עם אלפיינים ומערכות מעולות שעולות הרבה מאוד כסף...

המממ... ליוני מאוטופרט(זה שלקח את התחרות), יש במקרה רוקפורד RFX-9420, חוץ מהעובדה שיש למכשיר הזה 8V פריאווט, יש ליוני ברכב גם מטריקס,ואפיק סנטר שמחוברים למגברי אולד סקול הכרום, הכי טובים שיצאו אי פעם לרוקפורד, וכל הרכב שלו עטוף בדיינאמט ,סתם בשביל הידע הכללי, הוא עומד על 13.5V פריאווט, ואגב,אחרי התחרות,נשרפו הסלילים של הווגה ווגה.

ועוד משהו קטן, אתה חושב שמי שמשקיע כל כך הרבה נוסע כל היום עם 140DB+,

אז אני יענה לך שלא,בוא נגיד שבמקרה של יוני זה לא דוגמא כי היום יש לו סטרוקר פרו באוטו.

אבל בכל מקרה,שמדובר על איכות,פיוניר לא ממש מתאימים לקטגוריה.

אולי עם מעבד צליל איכותי, תוכל להפיק מהפיוניר שלך צליל שאותו תוכל להגדיר איכותי.

ואם כל הכבוד שאני רוכש לפיוניר(אגב, אני מחליף לאלפיין אחרי שהתאכזבי אבל קשות מפיוניר DEH-P760MP פרימייר, שאחי ואני רכשנו אותו הוא היה הכי מתקדם של פיוניר, ועכשיו אנחנו החלפנו לו לאלפיין 9855,)

ותסלח לי שאני אומר את זה , הפיונירים לא מגרדים את הקרסוליים של המכשירים הללו,והעובדה שעל הסט-אפ הקיים נוצר שינוי שהוא כלכך משמעותי שנראה כאילו עד עכשיו שמענו את המערכת מתוך קרטון.

ולהערה הטפשית שלך מקודם,אני בן 23 ואחי בן 29.

אז חסוך ממני את "הארות" המגוכחות שלך.

under construction..

פורסם

לפיוניר יש דגם P9 והרי הוא:

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_34724,00.html

הדגם הינו ספינת הדגל של פיוניר וכמו שמישהו אמר פה הוא לא מגיע לקרסוליים של ספינת הדגל של אלפיין.

לגבי מי שאמר שאין MUTE לסלולרי(בוודאות), אז יש, זה נקרא INTERRUPT IN וזה הכבל הורוד/שחור.

איציק.

פורסם

אז ככה, להגיד שהוא לא מגיע לקרסוליים אני לא חושב שזה הכי נכון, כי האקולייזר שקונים ביחד עם הP9 זה משהו מדהים 4 ערוצים של HIGH MID LOW וכמובן SUB, אני פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה זה באמת הדהים אותי וזכה להערכתי, אני אישית שמעתי את המכשיר הזה מנגן עם מערכת לא קלה בכלל (ללא הEQ) וזה היה טוב אבל אני לא מאמין שזה קשור למכשיר הרבה.

קרא אותם.

פורסם

1. לא דיברתי על קטגוריית המקצוענים, אלא על זו שאני השתתפתי בה. ממש לא התכוותי ליוני חזן מאוטופרט, שהוא גם חבר.

2. בכל מקרה, כמו שאמרתי, ההשפעה של ננד יוניט על התוצאה היא זניחה, פשוט ציינתי עובדה. ברכב שלי היה פיוניר 9000 ולקחתי את התחרות, בקטגוריה 2. שוב מציין ההקשר הוא זניח, אך עדיין, ההד יוניט הוא של פיוניר למרות כל האלפיינים שהיו שם. לגבי איכות הסאונד, את זה נראה בתחרות ה EMMA הקרובה, שבה אשתתף גם ב SQ.

3. 760 MP זה היה בזמנו הדגם הכי פשוט שמגיע עם MP3 מדרת ה 60 בסוף (760, 860,960), ואת האכזבה לך ממנו אני מבין, כי הוא חרא מכשיר, האמת, גם ה 960 לא מכשיר ברמה כבוהה, וכן האלפיין טוב ממנו.

אבל לפני שעברו לדגמים האלו היה את ה 9300 ו9400 שהם לדעתי המכשירים הכי טובים שיצאו לפיוניר בסדרה 9, ובמחיר שפוי שניתן להשיג בארץ (ולא 1400 דולר בחו"ל לP9)...

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...