Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

corvette sting ray

RoyCo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונת ל 30 אלף דולר, יעלה לך יותר כי מכס זה 126 אחוז מערך הרכב, והובלה עוד 2000 דולר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה יודע...לפעמים אני חושב שמחירי המכוניות הישנות בארץ הן קצת קצת יותר מידי ממה שהן באמת שוות- ראה ערך מוסטאנג או מיני או פיאט X1\9...

כאילו כל המכוניות השוות כבר נתפסו ע"י כולם...אז לפחות אני אביא אחת שאין למצוא בארץ בפחות מ 30K$.

כל הרנו 16 אצל משה...כל הפרינצים אצל ליאור...כל הסובארואין אצל אזולאי...וכל המוסטאנגים אצל בני ..icon_biggrin.gif

רועי

פורסם
אתה יודע...לפעמים אני חושב

כאילו כל המכוניות השוות כבר נתפסו ע"י כולם...אז לפחות אני אביא אחת שאין למצוא בארץ בפחות מ 30K$.

כל הרנו 16 אצל משה...כל הפרינצים אצל ליאור...כל הסובארואין אצל אזולאי...וכל המוסטאנגים אצל בני ..icon_biggrin.gif

רועי

. . . אבל מרצדסים עדיין יש בשפע . . . :lol:

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אתה יודע...לפעמים אני חושב שמחירי המכוניות הישנות בארץ הן קצת קצת יותר מידי ממה שהן באמת שוות- ראה ערך מוסטאנג או מיני או פיאט X1\9...

רועי

תיקון קטן:

לאזולאי יש סובארו אחת! (לא שהייתי מתנגד ליותר) כל השאר הן של חברים במועדון סובארו :wink:.

בברכה:

אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אם כבר קורבט...הייתי מביא את זאת.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1972-Corvette-Restored-Built-By-Owner-NEW-69-PICS_W0QQitemZ4561447828QQcategoryZ6168QQrdZ1QQcmdZViewItem

אם אפשר אז גם את הבחורה

תראה תראה את זאתי יא וואראדדדיייי...איזה דבר חזק...יש לה V6 אני נותן בה קטטטנננהההה

תגידו -הבחורה , נראה לכם שחבר שלה משקיע גם בה כמו בקורבט ??

לא כי אם לא אז יש מצב לייבא אותה...לא?:)

פורסם

מה אתה כ"כ מתלהב? יש אחת, בול כזאת, מדהימה למכירה ברחוב המסגר, 7000$ והיא שלך!

ברור שאני מתכוון לבחורה, לא לאוטו :-P .

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...