Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ההתלבתות היא בין

יגואר STYPE

קאדילק CTS

במוו 530

אולי אפילו 330

וולוו S80T6

מכיוון ששמעתי שהT6 סובלת מכה בעיות אמינות אומרים שהאחות הקטנה שלה מומלץ יותר S60T5.

רצויי מקסימום אמינות וכמה שאפר יותר מהנה לנהיגה. שוב זה לא רכב ספורט אבל זה פרט חשוב.

אם יש לכם הצעות המלצות אחרות דברו :)

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל :

הקדילק הבימר 530 והיגואר הן ברמה אחת

וה 330 הוולבו ברמה אחרת (לפחות בקטגוריה )

לפי מבחן שהיה במגזין אוטו שנת 2002 הבימר למרות שהיא הכי "מיושנת" 530 אבל היא עדיפה בכל דבר על היגואר מנוע עם מנוע 3000 וגם על הפיג'ו 607 שהיתה באותה השוואה .

בקשר לקדילק אני לא התרשמתי ממנה כל כך .. אולי אני מושחד לבימר אבל כשנסעתי עליה ועל סאאב 9-3 עדיין העדפתי את הסאאב מבחינה כוללת !

אפשר להגיד שאני הייתי לוקח את הבימר 530 אבל זה רק אני .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אפשר להעז ולהציע את הסאאב 9-5?

במחיר הנ"ל ניתן לרכוש את גרסת ה- Vector עם מנוע 2.3 משנת 2004, או את גרסת העל (Aero), משנת 2003.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

במחיר הנ"ל ניתן לרכוש את גרסת ה-(Aero), משנת 2003.

אפי.

Good Luck Finding One

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

XENON

מה הבעיה בהודעה שכתבתי ?

סאאב אירו יש רק בודדות בישראל וכולן בייבוא אישי .

למצוא אחת כזו למכירה זו כמו למצוא מחט בערימת קש .

במקום כל זה כתבתי

GOOD LUCK FINDING ONE

שזה אומר

בהצלחה במציאת אחת

והיה דיי מובן שזה היה באירוניה !

תתמקד במציאת בימר אם אתה מתכוון לקנות עכשיו רכב.

באזור חיפה לפני שנה הסתובבה סאאב אירו שהיתה בבעלות מנהל מוסך ואולם התצוגה של UMI בצ'ק פוסט

לא ראיתי את הרכב הזה מזמן אבל אתה יכול לבדוק אם הוא עדיין מחזיק אותה או רוצה למכור .

חוץ ממנה אני לא מכיר סאאב אירו, וכן ביררתי אז איך מביאים

מחיר מעל 440 אלף שקל ורק בייבוא אישי - ביררתי אצלם אחרי שנדלקתי על הרכב.

בהצלחה בכל מקרה

Henry Miller

פורסם
שלום.

ההתלבתות היא בין

יגואר STYPE

קאדילק CTS

במוו 530

אולי אפילו 330

וולוו S80T6

מכיוון ששמעתי שהT6 סובלת מכה בעיות אמינות אומרים שהאחות הקטנה שלה מומלץ יותר S60T5.

רצויי מקסימום אמינות וכמה שאפר יותר מהנה לנהיגה. שוב זה לא רכב ספורט אבל זה פרט חשוב.

אם יש לכם הצעות המלצות אחרות דברו :)

אך ורק BMW 530 ליגה לאומית!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

535 או 540 ואפשר להתפשר גם על ה 530 :)

ה S80 סבלה מבעיות אמינות בשנים 99-2001 ! ! !

בהצלחה במציאת במוו , ואל תיבהל שכולם מהדרום , מאיזה בחור עם מבטא ערבי כבד...

כל הסדרה 5 בדור הקודם נמצאת אצל ידידנו הערבים :-P

מניסיון וחיפוש אחר אחת... אגב אני מכין אותך ליד של טרומפלדור וקילומטראז' מעל הממוצע...

בהצלחה

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

קאדילק STS שנת 2002 ,מתעלה בכמה רמות מעל מרבית הרכבים מהרשימה הנ''ל,

ה sts מתאימה לך אם אתה רוצה להראות כמו פנסיונר אמריקני, אחרת פשוט אין לך סיבה לקנות אותה על פני הבימר..

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

קאדילק STS שנת 2002 ,מתעלה בכמה רמות מעל מרבית הרכבים מהרשימה הנ''ל,כוח ופאר בכמויות.

מניסיון הרכב מומלץ.

מבחינה דינמית ה530, 535 ובטח ה540 טובות יותר בצורה משמעותית מהקאדילק. לגבי הפאר זה כבר קשור למספר התוספות שיש בבימר. אין בעיה למצוא 540 עם תוספות ב80K שקל או יותר ואז גם היא יכולה להיות מאובזרת יותר מהקאדילק (לדוגמא, קסנון). ואף אחד לא יבקש עוד 80K על התוספות. רשימת האופציות בבימר היא בלתי נגמרת. הקדילאק מרווחת יותר, ומגיעה מפוארת יותר בגרסת בסיס. דינאמית הנעה אחורית מול קדמית בנוסף לזה שהסדרה 5 נחשבת עילוי בתחום זה.

סלח לי על השאלה, אבל יש לך רישיון? פשוט זה לא ברור מחלק מהודעותיך.

גיא

• תוכן חדש...