Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 שנה לקרמן גיאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף השבוע האחרון חגגו 50 שנה לקרמן גיאה.

לחגיגה המרכזית בגרמניה הגיעו 540 מכוניות. ביניהם היו 44 מדגם 34, שזה שיא עולמי חדש.

kg_smaller.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אהובתי...

עד היום אני בוכה על המכירה שלה:cry:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

דווקא שלי עשתה מספר פעמים אילת-ת"א ב-4 שעות+-(הייתי אילתי):wink: כולל יום אחד של יציאה בבוקר מאילת ,הגעה בצהריים לכנרת וחזרה בערב לת"א...

חיפושית מחופשת לפורשה(אבל יותר יפה משתיהן...).

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
דווקא שלי עשתה מספר פעמים אילת-ת"א ב-4 שעות+-(הייתי אילתי):wink: כולל יום אחד של יציאה בבוקר מאילת ,הגעה בצהריים לכנרת וחזרה בערב לת"א...

חיפושית מחופשת לפורשה(אבל יותר יפה משתיהן...).

ג.

זה נכון שאפשר לנסוע די מהר, אבל כש-90 קמ"ש מרגיש כמו מהירות האור, למה למהר?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

נו ...סתם רציתי להשוויץ בה:wink:

•  

פורסם
בסוף השבוע האחרון חגגו 50 שנה לקרמן גיאה.

לחגיגה המרכזית בגרמניה הגיעו 540 מכוניות. ביניהם היו 44 מדגם 34, שזה שיא עולמי חדש.

השאלה היותר חשובה היא כמה מתוכן היו אוטומטיות?

1965 MGB

פורסם
השאלה היותר חשובה היא כמה מתוכן היו אוטומטיות?

אני יודע שהיו כמה אוטומטיות, אבל לא את הכמות המדוייקת. אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר 2-4.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

הי דניאל

התמונה הראשונה שהעלית בשירשור , מבט על של כל המכוניות - מהממת.

תודה, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...