Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה GT

NIKIG
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לעזרה המקצועית, תמיד אשמח לקבל כזו. אולי נתחיל בזה שתסבירו לי שניכם מה מיוחד ב-GTV וב-GT? זאת אומרת, אם זה בסדר מצדכם. אפשר גם בפרטי, כדי ששאר הפורום לא ישתעמם.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בנוגע לעזרה המקצועית, תמיד אשמח לקבל כזו. אולי נתחיל בזה שתסבירו לי שניכם מה מיוחד ב-GTV וב-GT? זאת אומרת, אם זה בסדר מצדכם. אפשר גם בפרטי, כדי ששאר הפורום לא ישתעמם.
SEEK PROFESSIONAL HELP ASAP

פתח שרשור בעניין... אני בטוח שתקבל תשובות. הרבה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

טוב. בסדר. מצטער. אני מודה.

אחלה אוטו ה-GT. אם תצטרך אחת נוספת לאוסף:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78720

בנוגע ל-GTV, כל העזרה המקצועית - וקיבלתי כזו, היה בטוח - לא תהיה כאן מספיקה. אם תרצה, בהזדמנות, אסביר לך למה.

בנוגע ל-330CI, זה כבר עניין אחר

פורסם

אחלה אוטו ה-GT. אם תצטרך אחת נוספת לאוסף:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78720

בנוגע ל-GTV, כל העזרה המקצועית - וקיבלתי כזו, היה בטוח - לא תהיה כאן מספיקה. אם תרצה, בהזדמנות, אסביר לך למה.

תשמע , אני קניתי GTV נסעתי עליה יומיים והלך מנוע.

היתה לי גם 156 2.5V6 ידנית- חרא של אוטו מבחינת אמינות. אלפא...

אני מתעב את האוטו, אבל עדיין מדובר במכונית מדהימה שיודעת לספק כמויות אדירות של אופי והנאה.

לגבי ה-GT , מכונה נפלאה עם יכולות מופלאות, אמנם לא נוחה ואיכות תא הנוסעים ירודה, כמו גם איכות הנסיעה העלובה עד כדי גיחוך שלא לדבר על העיצוב העצוב :)- אך אל תשכח את העלות....לא מדובר במכונית של 500 אלף.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

בנוגע לעזרה המקצועית .........

אפשר אולי להכווין את הכותבים לעיתון בלייזר ואוטו שם הלל פוסק (...זה שצריך עזרה .....והרבה ...........) מביע את דעתו הצנועה בקשר לרכב זה או אחר .

בידידות :wink:

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

מי קונה אימפרזה לבנה?! :):):)

גם עם 2 ק"מ לא הייתי קונה! :-P

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

כולנו יודעים מי הבחור והיכן הוא כותב...

אם רשם את הדברים בבדיחות הדעת אז אין בעייה אבל לומר על המכוניות הללו(ועוד בפניו של בעלים שלהן) שהן סתם מכוניות נראה מעט חסר טעם ולא לעניין!:mm_nah::nono:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

נו כבר, באמת.

אם "הוא" הבעלים של סובארו אימפרזה GT, הוא חושב שהיא סתם מכונית? ואם "הוא" מייעץ כפי שייעץ לבחור בפתיחת השרשור על האוטו הזה, אז הוא חושב שהיא סתם מכונית? מה הקשר למי "הוא" ומה הוא עושה?

וחוץ מזה, אם "הוא" חושב שאימפרזה טורבו GT היא סתם מכונית, ושאלפא רומיאו GTV 3.0 V6 היא סתם מכונית, מותר "לו" להגיד את זה למי שהוא רוצה, גם לבעלי המכונית הזו. "הוא" מוכן היה גם להסביר, כפי שציין.

פורסם

טוב...:?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

כדי להחזיר את הדיון לפסים שמהם התחיל...:roll:

עד כמה שידוע לי, ע"פ הוראות היצרן,הGT צורכת אוקטן 95 ולא 98. זה שאנשים שמים 98 כי היבואן אמר להם (מסיבותיו הוא), או שהם שמים 98 (מסיבותיהם הם) לא אומר שלדלק הזה היצרן ייעד את האוטו.

בעלי GT, אנא בדקו בספרי הרכב שלכם (המקוריים, לא המעוברתים) וראו אם הצדק עימי. שכן אין טעם להכניס כאן אנשים להוצאות מיותרות.

במידה והצדק לא איתי, אנא תקנו (או הביאו את הצדק אליי :lol: )

אני ממליץ לכל אדם באשר הוא לעבור קורס נהיגה מתקדמת.

על פי כמה אם הוא נהג וותיק.

על פי כמה וכמה אם הוא בעליה של מכונית כמו הGT.

על פי כמה וכמה וכמה וכמה אם הוא נהג צעיר.

בברכה,

אלדד.

פורסם
כדי להחזיר את הדיון לפסים שמהם התחיל...:roll:

עד כמה שידוע לי, ע"פ הוראות היצרן,הGT צורכת אוקטן 95 ולא 98. זה שאנשים שמים 98 כי היבואן אמר להם (מסיבותיו הוא), או שהם שמים 98 (מסיבותיהם הם) לא אומר שלדלק הזה היצרן ייעד את האוטו.

בעלי GT, אנא בדקו בספרי הרכב שלכם (המקוריים, לא המעוברתים) וראו אם הצדק עימי. שכן אין טעם להכניס כאן אנשים להוצאות מיותרות.

במידה והצדק לא איתי, אנא תקנו (או הביאו את הצדק אליי :lol: )

אני ממליץ לכל אדם באשר הוא לעבור קורס נהיגה מתקדמת.

על פי כמה אם הוא נהג וותיק.

על פי כמה וכמה אם הוא בעליה של מכונית כמו הGT.

על פי כמה וכמה וכמה וכמה אם הוא נהג צעיר.

בברכה,

אלדד.

95 בארץ שונה מ-95 בחו"ל.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
במה? האיך? ולמה?
איכות הדלק משתנה ממדינה למדינה , התקינה לדלק שקיימת במערב ארופה גורמת שלכך שהדלק יהיה ברמה מסוימת , התקינה בארץ פחות מחמירה ולכן הדלק ברמה נמוכה יותר .

בטווח הארוך זה יפגום מאוד ברכב .

פורסם

עד כמה שידוע לי, דווקא דלק 95 הוא היחידי שבפיקוח, ה98 לא.

כלומר, שבאים לבדוק האם דלק כלשהו מהול - בודקים את ה95. לא ה98.

מישהו ניסה להשתמש בoctane booster ביחד עם דלק 95?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...