Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מזהה

שטנגה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Zundapp היתה חברה גרמנית לייצור אופנועים שנוסדה בשנת 1917 בעיר נירנברג.

ב-1953 הם התחילו לייצר גם קטנועים בשם Bella, ואח"כ דגם שנקרא Roller. במקביל יוצרו גם אופנועים גדולים בשם KS.

בשנת 1958 הם גם ניסו לייצר "מכונית בועה" קטנה בסגנון של ה-BMW איזטה, אבל גם עם דלת אחורית שדרכה נכנסו הנוסעים בספסל האחורי. הנוסעים גם ישבו הפוך לכיוון הנסיעה.... Zundapp נטשו את הרעיון לאחר שרק 1700 מכוניות יוצרו. המעניין במכונית היה שהנוסעים במושב האחורי ישבו הפוך. מצורפות מספר תמונות להתרשמות.

החברה נסגרה בשנת 1984 ובית החרושת והמלאי נמכרו לסין.

פרוט נוסף ניתן למצוא כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Z%C3%BCndapp

בברכה,

קובי

janus00.jpg

janus03.jpg

janus07.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היו בארץ אופנועי צונדאפ. לסבא שלי היה צונדאפ משנות השלושים עם ידית הילוכים שישבה לצד מיכל הדלק.

פורסם

אישפוז

אם עדיין ניתן לשאול את סבא שלך היכן הוא - והוא גם יענה ,אז קניתי.

אח"כ נדבר (איתו ?) על כמה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תגידו זאת לא המכונית של סטיב ארקל מ"אריזה משפחתית"???

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עוד אופנוע מעניין מאותה חברה היה זה ששימש את הצבא הנאצי במלחה"ע השניה

עם מנוע בוקסר, גל הנע במקום שרשרת והנעה משותפת לגלגל האחורי ולגלגל הסירה, מה שנתן לו עבירות טובה בשטח. בדומה לאופנועי הב מ וו מאותה תקופה

Zundapp%20motorcycle.jpg

פורסם
אישפוז

אם עדיין ניתן לשאול את סבא שלך היכן הוא - והוא גם יענה ,אז קניתי.

אח"כ נדבר (איתו ?) על כמה

ישי

סבא שלי הלך לעולמו בקיץ 1981. אם תצליח לתפוס אותו בעניין האופנוע, תמסור לו ד"ש מהמשפחה - ושאנחנו מתגעגעים.

עד כמה שאני יודע, האופנוע היה ברשותו מתי שהוא בשנות החמישים. קשה לי להאמין שהוא עדיין קיים אפילו כגרוטאה.

פורסם
תגידו זאת לא המכונית של סטיב ארקל מ"אריזה משפחתית"???

לא...היה לו BMW אזיטה

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...