Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים של חברת valeo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לעשות טיפול 10k לפג'ו 205 , הייתי בתל-אביב אז נכנסתי לפרסי לקנות את החלפים ,בקיצור נתן לי את הפלאגים הנ"ל ורציתי לשאול איך הם?

יש לציין שהרכב סטנדרטי לחלוטין ללא שום שיפורים .

ואולי יש כמה טיפים מבעלי הרכב הזה או דגשים מיוחדים לשים אליהם לב במהלך הטיפול.

תודה לעונים!

פורסם

אם מדובר במצת רגיל/פשוט, מדובר במצת זול שמשום מה לא אהוב על כל המכוניות (גם הצרפתיות).

ההמלצה שלי היא להישאר עם המקורי (EYQUEM) או חליפי שעובד טוב על הרכב (BOSCH למשל).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הפלאגים של בוש עובדים מעולה ב205 שלי. מומלצים בחום, וגם לא ממש יקרים...

טיפ קטן לטיפול - שים לב שיש לך מפתח מתאים לקרטר! שלא תתקע...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני לא ממליץ על הVALEO.

מנסיון שהיה לי עמם ברנו 5 שהיתה לי - האוטו נהנה הרבה יותר מ-NGK ובוש.

ולאו שנקנו מהפרסי היו על האוטו כ1000 ק"מ והוסרו לטובת חזרה לNGK ישנים - שעדיין הגיבו טוב יותר והמנוע עבד עגול יותר .

בקיצור - לא להיט.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
גם אני לא ממליץ על הVALEO.

מנסיון שהיה לי עמם ברנו 5 שהיתה לי - האוטו נהנה הרבה יותר מ-NGK ובוש.

ולאו שנקנו מהפרסי היו על האוטו כ1000 ק"מ והוסרו לטובת חזרה לNGK ישנים - שעדיין הגיבו טוב יותר והמנוע עבד עגול יותר .

בקיצור - לא להיט.

רון.

אכן.

אגב, הבעיות עם הוולאו מורגשות בעיקר בסרק וקצת פחות בנסיעה שוטפת.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב!

מקפיץ את השרשור מכויון שרכשתי לאחרונה פלאגים של VALEO אצל הפרסי במחשבה שהם האורגינלים של אוננו. אני מחפש קטלוג שלהם או משהו לבדוק שהוא נת לי את הדגם הנכון...? איך ניתן לבדוק?

כרגע יש בוש שהם במידה גדולה יותר מהפלאגים שהוא נתן לי..

האם הפלאגים האלו טובים לפיאט (אונו 94 1.4 הזרקה)?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

תסתכל פה בקשר לפיאט אונו שלך ותראה אילו פלאגים מתאימים ומאילו חברות וגם יש את הקוד של הפלאג המדויק של כל חברה.

23_08_2005-10_17_52_625.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

Autodata 2004 v5.3.7.3 Multilanguage-Tbe.rar

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה על התמונה, יש לי את התונכה ולא ידעתי שיש בתוכה בסיס נתונים של פאגים (מעודכן?)

הוא גם טעה בפילטר שמן נראה לי אז זו לא הפתעה גדולה...

ובכל זאת אם מישהו יודע אם יש קטלוג של VALEO איפשהו אשמח לבדוק אם ז בכלל הסוג הנכון...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

גבר חמוד הנה לך טיפ

שאתה הולך לקנות חלפים בעצמך מכל חנות חלקים בכלל ומפרסי בפרט דע בדיוק מה אתה צריך, פעם ראשונה שלקחתי ממנו פילטר שמן תחליפי וגם המכונאי שלי אמר שאין עם זה בעיה ובאמת אני לא רואה בעיה. אבל פלאגים ובכללי דע בדיוק מה אתה צריך. פעם באיזה חנות חלפים הביאו לי פילטר אויר של טרנו-ואני מכיר את הפילטר של האימפרזה שהוא יותר ארוך, אמרתי לו במקום והוא אומר זה אותו דבר והתווכחנו ובסוף התברר שצדקתי הפילטר של הטרנו קצר יותר בכמעט 5 ס"מ. פלגים אני שם רק של NGK לך כדאי להישאר עם בוש

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...