Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 205 - עם בעיה חדשה-ישנה..

סל"ד סרק לא יציב, מורגשים קרטועים קטנים במנוע בזמן עמידה, וזה מורגש גם דרך האלטרנטור שמהבהב לי את כל מערכת החשמל.

בנוסף, יש את אותה בעיה חדשה-ישנה עם הסל"ד בהנעה, שבאה והולכת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75741

או בקיצור - אני מחפש בעל מקצוע טוב שיודע לטפל בנושא. לא חאפר, מישהו מקצועי.

המלצות, Anyone?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום.

איך הבולמים ינקניק?

אגב מי עשה לך את הטימינג?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כאילו שאתה לא יודע מי עשה את הטיימינג! :grin:

כבר דיברנו על זה, איזה חאפר רציני אחד... חוץ מבלאגן במנוע לא עשה כלום.

הבולמים - משהו משהו. הצרפתיה האדומה של מגהצת את הכביש כמו שצרפתיה צריכה לגהץ - חלק חלק. גם הבאמפרים הגדולים ביציאה מראשון-מזרח לא מפחידים אותה כבר.

פורסם

משה זר :קרבורטורים והזרקות

הוא ממש תותח בתחומו , אני העברתי את שתי הפיזוים שלי שמה ויצאתי ממש מרוצה

הוא נמצא בצומת סגולה בפ"ת

יוגב 205

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביקרתי היום אצל משה זר בצומת סגולה.

הוא בדק את הרכב, והציע לעשות ניקוי למזרק. המחיר: 400 ש"ח.

בנוסף, לדעתו יש חישן שיושב בתוך בית המזרק (והוא לא מנוע הצעדים) שבדרך כלל לא מחזיק יותר מ150K בפיג'ו, ועלות החלפתו יקרה יחסית - 800 ש"ח למשופץ עם אחריות לחצי שנה. את החישן הוא יוכל לבדוק לאחר שיפרק וניקה את המזרק.

מה דעתכם על המחיר? סביר?

מהו החישן המסתורי שמסתתר בתוך המזרק שלי?!

אני חייב לציין שהמקום עושה רושם מצויין. בזמן שחיכיתי שיבדוק את הרכב, יצאו מהמקום כמה וכמה רכבים, כולם נשמעו טוב מאוד.

פורסם

ככה לא בדקים רכב (או בונים חומה).

החיישן הנו חיישן טמפ' אויר ומבצעים בדיקה ע"י מחשב אבחון או סורק ואז רואים מהיא קריאת החיישן,

אין טעם בהחלפת חלקים סתמית שהנה יקרה.

כמובן שמבצעים כבר סריקת כל מע' ההזרקה וההצתה ואז רואים עוד נצונים כחיישן טמפ' מנוע, חיישן מצערת ועוד. כל אלו משפיעים על פעולת מע' הזרקת הדלק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן, הוא הזכיר משהו על התחברות למחשב הרכב וקריאה של הקודים.

עכשיו שאני חושב על זה, באמת לא הבנתי אם הכוונה שלו היא קודם לנקות את המזרק ורק אחר כך לבדוק את קודי התקלה, או להפך.

פורסם

"מנחם" רח' שונצינו , ליד פינת בן אביגדור , בתוך מכון האגזוזים.

נסה אותו.

אגב - ההזרקה אצלך חד נקודתית ? אם כן , בדוק האם מדובר בהזרקה דומה ל-ZX , ואם גם כאן התשובה חיובית ,דבר איתי בה"פ.

פורסם
"מנחם" רח' שונצינו , ליד פינת בן אביגדור , בתוך מכון האגזוזים.

נסה אותו.

אגב - ההזרקה אצלך חד נקודתית ? אם כן , בדוק האם מדובר בהזרקה דומה ל-ZX , ואם גם כאן התשובה חיובית ,דבר איתי בה"פ.

אכן חד נקודתית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן, ההזרקה חד נקודתית.

אין לי מושג אם היא דומה להזרקה של ZX וגם אין לי ממש מושג איפה להתחיל לחפש, אבל ננסה לאלתר משהו.

לגבי המכון שציינת - אני מכיר את המקום. הוא טיפל לי פעם בקרבורטור של האיביזה, עשה כיוון לתערובת כדי שאוכל לעבור טסט.

אני לשם לא חוזר. האגזוזן שם עשה עלי אחלה קופה, ועד היום אני והאיביזה סובלים מהאגזוז שהוא הרכיב שם. גם עבודה גרועה וגם שירות גרוע.

(כן, אני יודע שהמכון הזרקות שייך למישהו אחר, אבל החרמתי את כל המוסך)

פורסם
:shock::screwy:

זה לא חדש לי. כבר שנים שאני מנסה להסביר את מה שאתה כתבת לרשויות החוק והם מסרבים לקבל זאת. :wink:

כלקוח יש לי רק נשק אחד נגד בעל מקצוע שרימה אותי - חרם. עד שאני לא אקלוט, בדרך כלל בדרך הקשה, שרימו אותי, אני דווקא לקוח נאמן מאוד.

פורסם

לגבי חיישן חום לפי ידע שלי הוא נמצא בצד שני של מנוע

היה לי בעיה שכאשר אני לוחץ גז רכב נחנק במיאוחד כשה מנועה קר החלפתי חיישן חום ובעיה נפטרה

מזרק אחד ניקודתי עולה 650 שח

• תוכן חדש...