Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך ידיעות אחרונות, בקצרה:

דני יתוםפ הניח הצעת חוק חדשה האוסרת על נהגים חדשים לנהוג בין השעות 2 ל-5:30 בבוקר.

כבר קוראים להצעה זו עוצר לילה לבני הנוער בישראל, אך זהו רק המשך של המאבק שהתחילו בהצעת החוק הקודמת של טסט כפול...

מה דעתכם? האם זו באמת הדרך להלחם בתאונות הדרכים של הצעירים...?

 

צביקה

...Carpe Diem

  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהדר, ככה ייתקעו להם אנשים בפאבים עד 5:30 בבוקר אחרי לילה שלם של שתיה כשהם כבר מתים מעייפות ואז יעלו על ההגה... נשמע מבטיח.

 

מוטי.

מוטי, אתה לא מבין כלום!!!

הממשלה מחדירה אנזים מיוחד למי השתיה שבימי שישי בשעה 5:30 הוא שולח פרץ של אנדרנלין לדם.

מה? לא ידעת? איפה אתה חיי?!

 

:rofl:

 

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה היה קיים כבר, ובוטל עקב כישלון חמור. אנשים פה חייבים לטעות בעצמם?

בואו נארגן הפגנה המונית למען החזרת המחיקון לערוץ 1, על מנת לצמצם את הפערים החברתיים!

מי מוכן לחתום שהוא בא להפגנה?

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

שיעשו חוק שיאסור מכירת אלכוהול לנוער מתחת לגיל 21,כמו בארה"ב,אין פתרון אחר,זה יחסוך הרבה בלאגן.

 

מתאים לחברי הכנסת שלנו להציע כל מיני הצעות חוק מטומטמות ולא פרקטיות.

פורסם

אני הייתי יוזם חוק לאסור נהיגה של נהגים חדשים מהשעה 12 בלילה ועד 06:00 בבוקר,מין חוק ניסיוני כזה.

 

הנהגים הצעירים בלילה נוהגים כמו משוגעים,עושים רושם על בחורות ומסכנים את כל התנועה,עוקפים מאיפה שרק אפשר ,עושים מלא עבירות וגורמים להמון תאונות דרכים.

 

לוקחים את הרכב מההורים וקורעים לו את הצורה,את כל התיסכולים של כל השבוע הם מוציאים על הכביש בלילות,שלא נדבר על הערסאוואתים שזה בכלל ביזיון.

 

אני הייתי מכניס חוק ניסיוני כזה למשך חודש אחד, לבדוק אם באמת זה יוריד את כמות תאונות הדרכים,למה לא לנסות?

פורסם
נהדר, ככה ייתקעו להם אנשים בפאבים עד 5:30 בבוקר אחרי לילה שלם של שתיה כשהם כבר מתים מעייפות ואז יעלו על ההגה... נשמע מבטיח.

 

מוטי.

נו ברור ... אתה לא רואה את הכוונה !?

 

הם יהיו עייפים .. וינהגו לאט, ולא יעשו פוזות ובלאגן .. אלא ידדו באיטיות הביתה :D (בתקווה שימצאו את הדרך הביתה ...) ;)

פורסם

כן... בטוח... מי שיושב בפאב וכבר בארבע מת מעייפות ינהג לאט הביתה... :roll: .......... או שלא!

זה מה שקורה כשהשלטונות מתמלאים באנשי צבא ולא באנשי חינוך, באנשי פקודה ולא לימוד.

 

מוטי.

פורסם

"אני הייתי מכניס חוק שמלמד אנשים לנהוג."

 

אתה יודע מוטי, אני לא חושב למשהו יכול כן לשנות את תרבות הנהיגה בארץ הזאת,המצב כ"כ גרוע שמאוד קשה להאמין שזה הולך לכיוון החיובי.

כל יום אני מזועזע מחדש איך...איך ריבונו של עולם.

רק אתמול חתך אותי משהו 2 מטר לפני כיכר מצד ימין כמעט הוריד לי מראה, וחתך את כל הכיכר,הייתה לו גולף V5 עם מוזיקה עד לשמיים = ערסון מצויי עם כסף מהסמים.

אח"כ אני נוסע בכביש עכו חייפה, שני מטורפים עם BMW פתוחות משופרות עם אגזוזי רעש וחצאיות גרביונים ושאר הקישוטים ,הרכב כמעט נוגע ברצפה מרוב שהוא נמוך, 2 קבריולטים 4 צעירים בכל רכב ,כולם ערסאוואתים...פשוט טסים ועוקפים את כולם...איך לעזאזל ניתן לשפר מצב שכזה,וזה רק על קצה קצה קצה המזלג כמו שאומרים.

פורסם

תגובה לתאוריה של אורן,

ראינו מה קרה פעם שעברה שמישהו חזר הביתה ממועדון ב 6 בבוקר.

אימפרזה טורבו באמצע תל אביב => בעץ על מהירות תלת ספרתית => האוטו חיבק עץ , חיבוק דוב => מצבר עף כ-60 מטר.

פורסם

אני בניגוד להמון אנשים הייתי בעד ההצעה

לטסט כפול (יום לילה ) ...

(רצוי לצין שאני לא נהג חדש ולא נהג צעיר )

אבל זה הגזמה ...

אי אפשר להחליט לצעירים מתי לצאת ומתי לחזור

מה יהיה הצעד הבא ? שלנהגים חדשים אסור לנהוג בסופי שבוע ?

פורסם

תרבות נהיגה זה עניין שורשי.. תרבות בכלל זה עניין שורשי.

בארץ זה פשוט לא קיים, מה שהיה פעם נעלם כבר ממזמן, ככה זה שאתה חי במדינה שכל אחד דואג רק לתחת שלו ויד רוחצת יד (אבל לאו דווקא את היד שלך).

 

הפיתרון הוא קשה, איטי וממש בגדר מלחמת חורמה.

לימוד נהיגה ותרבות נהיגה צריך להתחיל מילדות (כמו גם חינוך מיני תקין) ולעקוב במפורט אחרי תוכניות לימוד מיוחדות שיפותחו במקביל ע"י מומחי תחבורה (מן הסתם, אף אחד ממשרד התחבורע לא ייכלל בהגדרה) ואנשי חינוך.

 

יש להעלות את רמת לימוד הנהיגה באופן כללי בארץ ולהפוך את כל תהליך הלמידה לקשה ומקיף הרבה יותר, שאנשים יצאו ממנו כשהם יודעים לנהוג באופן סביר לפחות, כיום מקבלי רישיונות יודעים איך לעבור טסט וזהו.

זה אומר שבערך כל מורה לנהיגה בארץ יצטרך לעבור השתלמויות נהיגה רציניות ומקיפות ביותר ואף להיבחן עליהן, הן באופן תיאורטי והן באופן מעשי, כמו גם תוכניות ריענון שנתיות או דו-שנתיות במינימום כולל מבחנים חוזרים.

ומי שלא עובר את המבחנים הנ"ל לא ראוי ללמד, נקודה סוף.

 

לדור שכבר איחרנו, אותם אילו שהם כבר בעלי רישיונות יש להנהיג את החוק ביד רמה ובזרוע נטויה.

להנהיג קנסות ענק למי שנוהג בפראות, למי לא שומר מרחק, שלילות רישיון ארוכות טווח למי שנוהג תחת השפעת אלכוהול או סמים וכיוב' כולל מאסר בפועל למי שייתפס כשהוא חוזר על אותן העבירות.

מה שלא לומדים דרך הראש, לומדים לפעמים דרך הכיס.

מה שלא לומדים דרך הכיס, לומדים בנסיעות באוטובוס.

אם גם באוטובוס לא קלטת, בטוח תקלוט כשאיזה באבא מגודל יעשה אותך ל-bitch שלו בכלא.

 

מוטי.

פורסם
שיעשו חוק שיאסור מכירת אלכוהול לנוער מתחת לגיל 21,כמו בארה"ב,אין פתרון אחר,זה יחסוך הרבה בלאגן.

 

מתאים לחברי הכנסת שלנו להציע כל מיני הצעות חוק מטומטמות ולא פרקטיות.

יש לי רעיון עוד יותר טוב - שיעשו חוק שמתיק מכירת נשקים מגיל 18, ללא בדיקה פסיכיאטרית, עם תקופת המתנה של יומיים - כמו בארה"ב. זה יחסוך המון בלאגן.

 

רק שתדעו - יש מדינות בארה"ב שיש בהן עוצר לנהגים חדשים - לדוגמה פנסילבניה - בין 23:30 ל-05:30 בבוקר אסור לנהג חדש לנהוג אלא אם כן יש מלווה אתו

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני הייתי יוזם חוק לאסור נהיגה של נהגים חדשים מהשעה 12 בלילה ועד 06:00 בבוקר,מין חוק ניסיוני כזה.

 

הנהגים הצעירים בלילה נוהגים כמו משוגעים,עושים רושם על בחורות ומסכנים את כל התנועה,עוקפים מאיפה שרק אפשר ,עושים מלא עבירות וגורמים להמון תאונות דרכים.

 

לוקחים את הרכב מההורים וקורעים לו את הצורה,את כל התיסכולים של כל השבוע הם מוציאים על הכביש בלילות,שלא נדבר על הערסאוואתים שזה בכלל ביזיון.

 

אני הייתי מכניס חוק ניסיוני כזה למשך חודש אחד, לבדוק אם באמת זה יוריד את כמות תאונות הדרכים,למה לא לנסות?

כבר עשו את זה.

הדבר היחיד שזה הצליח לעשות זה להעביר את תחילת שעת הבילוי לסביבות חצות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı


×
×
  • תוכן חדש...