Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי יש את זה הידיות מנוטרלות ואי אפשר לפתוח את הדלתות ( מבפנים) ....והרכב משנת 1994

פורד RS

וזה המקורי של הרכב ...!

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם
דווקא קראתי...אבל התבלבלתי משום מה חשבתי שהפולו של אייל 99 ושהוא אומר פולו 97 לא קיים הוא מתכוון לפולו של מישהו אחר....

)

אני לא מדבר על פולואים של אנשים אחרים מאחורי גבם :wink:

אני לא מבין את השאלה של מי שפתח את האשכול הזה

משהו יכול להסביר לי מה הייתה השאלה ?

מדובר על זה שאתה מושך את ידית הדלת אבל היא לא נמשכת.

בכל מקרה, לדעתי מי שהפיץ את השמועה על הטכנולוגיה הזאת, פשוט התקלקלה לו הידית בדלת :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקיצור אני חותך את הסיפור כאן ועכשיו - פאסאט 2005 TDI 130 כ"ס גימור הייליין !, לא קיים - ואם זה לא קיים שם...זה פשוט לא קיים !

פורסם

אז זה כן קיים!!!

ותפסיקו להיות עקשנים כל כך!!!

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

קיים איפה את מי מעניינת הRS שלך אנחנו מדברים פה על VAGים.....

אם קיים לך מנגנון שכזה אז לבריאות תהנה איתו (?!?) תפיק ממנו את מירב התועלת (???!!!???) אבל בואגים אין !

פורסם

כמה שטויות כתבתם פה...

אי אפשר לפתוח ת'דלת.... מי יכנס מהחלון?.... כל אחד יכול לבוא עם לום ופשוט לתלוש לכם את הדלת החוצה... לא משנה עם הידית זזה או לא...

ואני גם חושב שזאת מערכת מסוכנת - בא איזה פורץ הדלת לא נפתחת. הוא חוטף קריזה ומפרק לכם את האמא של הידית החוצה, יש שיטה של מה שלא עובד בכח עובד עם יותר כח, ואני חושב שעם ידית לא זזה אז מושכים הכי חזק....

1.בקיצר זאת מערכת דבילית.

2. בגולף V5 2001 יש מפתח שקופץ כמו סכין...

3. VAG היום זה חרא....יש כמה הברקות אבל בכללית עדיף פורד...

haters will hate

פורסם
כמה שטויות כתבתם פה...

אי אפשר לפתוח ת'דלת.... מי יכנס מהחלון?.... כל אחד יכול לבוא עם לום ופשוט לתלוש לכם את הדלת החוצה... לא משנה עם הידית זזה או לא...

ואני גם חושב שזאת מערכת מסוכנת - בא איזה פורץ הדלת לא נפתחת. הוא חוטף קריזה ומפרק לכם את האמא של הידית החוצה, יש שיטה של מה שלא עובד בכח עובד עם יותר כח, ואני חושב שעם ידית לא זזה אז מושכים הכי חזק....

...

לא כולנו גרים בבת ים:wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן בת-ים זו ארץ אחרת, איך ששמתי את הגולף מתחת לבית התחילו צרות, ביום הראשון מישהו שפך על הרכב קפה שחור, למחרץ גנבו את הסמל.... עשיתי בלאגן ומאז כלום, כך גם היה עם הב.מ.וו - נעלם סמל ואז עוד משהו ועוד משהו ואז אני עושה בלאגן וצעקות ושכנים יורדים ויש בלאגן עם השכנים ואז אף אחד לא נוגע באוטו ואפילו קוראים לי כשפורצים לאיזה רכב באיזור...

כל רכב חדש שאני מביא גורר צרות.

haters will hate

• תוכן חדש...