Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם מעניין לדעת, במה זה בידיוק עוזר?

שבמיקרה והאזעקה נידפקת/מתקלקלת/מצבר ניגמר אתה צריך לצאת/להכנס דרך החלון?

למה זה טוב אני לא מבין :/

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש לי בורה שנת 2001 ואין את המנגנון הזה...כנראה זה מוצע בתוספת תשלום

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא שמעתי בחיים על המנגנון הזה - מוזר לאללה...כי עומדת פה פאסאט 05 ואין לה את המנגנון הזה ולפולו שנת 99 יש אותו ? אייל לך יש את זה

פורסם

עתיד, מה יהיה בעתיד איתך? כבר פעם שניה היום שאתה לא קורא. אייל כבר כתב שאין לו את זה ואני לא מבין מי צריך את זה בכלל.

נשמע לי כמו המערכת ABW שבהתחלה הייתה בשימוש ומיד ירדה לאחר שלא הייתה יעילה

פורסם

דווקא קראתי...אבל התבלבלתי משום מה חשבתי שהפולו של אייל 99 ושהוא אומר פולו 97 לא קיים הוא מתכוון לפולו של מישהו אחר....

לא נורא, ובקשר לABW זה היה טריק שיווקי של היבואנים בארץ (הריי המערכת פותחה בישראל.נראה לי) ככה הם שמים ABW ואז שלקוחות היו באים ושואלים "תגיד, יש לאוטו ABS (שאז היה להיט מתפתח..) הסוכן היה עונה "לא, אבל יש לו ABW)

פורסם

אני כמעט בטוח שזה פיתוח ישראלי, ו99 אחוז מההתקנות מבוצעות בארץ (אולי 100 אחוז?)

קיצר זה טריק נחמד החרא הזה....עוד גימיק מפגר לסחוט כסף, הכי מצחיק לראות רייס עם מישהו שיש לו ABW כל החלפת הילוך האור נדלק כאילו הוא בולם, והכי מעצבן - זה לנסוע אחרי מישהו עם דבר כזה

פורסם

זה מאוד טוב למי שמחזיק מערכת יקרה באוטו.

ככה אי אפשר לעשות כלום, אלא להיכנס לאוטו דרך החלון ובשביל זה צריך הרבה זמן ואומץ...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
זה מאוד טוב למי שמחזיק מערכת יקרה באוטו.

ככה אי אפשר לעשות כלום, אלא להיכנס לאוטו דרך החלון ובשביל זה צריך הרבה זמן ואומץ...

מה הבעיה להכנס דרך החלון? חוץ מזה גנבים שיש להם כבוד עצמי ישחררו את הדבר הזה בלי בעיות

פורסם

גנב טוב פותח לך את הצילינדר לפני שאתה מבין מה קורה בכלל, גנב פחות טוב מפוצץ לך את החלון של הנהג ופותח את הנעילה המרכזית וכל זה לוקח בדיוק 3 שניות....

פורסם

אז זהו, שאי אפשר לפתוח את הנעילה מרכזית שיש את המערכת הזאת.

קרא אותם.

פורסם

תקשיב פשושון....גולף ממותגת כרכב עם סבירות גניבה גבוה, מה זה אומר ? שגנבו אותן הרבה יחסית, בגלל זה דורשים 2 ניתוקים עם עלוקה (מיגון 72 בדרך כלל) עכשיו : איך גנבו אם לא פתחו את הדלת ? :D

ודרך אגב...אם אתה שובר את החלון הקידמי, ומושך את ידית הפתיחה הפנימית פעמיים, פעם ראשונה מרימה כפתור פעם שניה פותחת את הדלת...אתה מוזמן לנעול את עצמך באוטו ולבדוק

פורסם
אני לא סגור לגבי גולפים

אבל לי יש אאודי שנת 95 וקיימת ה"שיטה " הזאת

באיזו אודי מדובר ?

אצלי בA6 שנת 95 אין את המערכת הזאת...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
תקשיב פשושון....גולף ממותגת כרכב עם סבירות גניבה גבוה, מה זה אומר ? שגנבו אותן הרבה יחסית, בגלל זה דורשים 2 ניתוקים עם עלוקה (מיגון 72 בדרך כלל) עכשיו : איך גנבו אם לא פתחו את הדלת ? :D

ודרך אגב...אם אתה שובר את החלון הקידמי, ומושך את ידית הפתיחה הפנימית פעמיים, פעם ראשונה מרימה כפתור פעם שניה פותחת את הדלת...אתה מוזמן לנעול את עצמך באוטו ולבדוק

אז אני אומר לך שבוודאות אי אפשר לפתוח לא את הפין של הדלת, לא את הידית פתיחה, לא את הכפתור של הנעילה מרכזית בדוק!.

קרא אותם.

• תוכן חדש...